190cm -pitkä puukkoryöstäjä iski K-Markettiin Salossa

Maanantaina (08.11.) kuvassa näkyvä henkilö ryösti puukolla uhaten rahaa Salon Ollikkalan K-marketin kassalta. Poliisi pyytää tietoja.

Illalla, kello 20:45 kauppaan ilmaantui naamioitu henkilö, todennäköisesti miespuolinen, joka uhkasi kassaa puukolla, anastaen jonkin summan rahaa. Tekijä poistui sitten paikalta Hämeenojankadun ylitse Ketomäenpolun-Koivulehdonpolun välimaastoon.

Tekijällä oli hengityssuojamaski, ja sen päällä kuvan mukainen kasvot peittävä kommandopipo. takin huppu oli varmuudeksi vedetty pään yli, ja tunnistamattomuuden kruunasivat vielä aurinkolasit. Vaatetus oli seuraavanlainen:

Tummanharmaa tai tummansininen huppari, vaaleat farkut, ja valkoiset kengät. Kädessä tekijällä oli punaiset hanskat. Tekijä puhui selvää suomen kieltä. Tekijän arvioitu pituus on noin 180-190 cm.

Poliisi pyytää asiasta tietäviä ja silminnäkijöitä ilmoittamaan havainnoistaan puhelimitse numeroon 0295 417 259, sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp-viestillä numeroon 050 4117 655.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top