Koronavirus oli Kataloniassa jo ennenkuin se löydettiin Kiinasta

Pandemiaa aiheuttava koronavirus on ollut läsnä Espanjassa jo viime vuoden maaliskuussa, kertoo eilen perjantaina julkaistu tutkimus.

SARS-CoV-2, elikkä tuttavallisemmin koronavirus, voidaan havaita myös yhdyskunnan jätevesistä. Barcelonan Yliopistossa on kehitelty menetelmää epidemian tunnistamiseksi niistä geenijäämistä, joita sairastuneen tai tartunnankantajan ulosteessa päätyy viemäriverkostoon. Menetelmää tarvitaan, koska varsinkin paikallisen epidemian alussa sairastuneet voidaan helposti kirjata flunssatapauksina, ja koronaviruksen läsnäolo jää terveysviranomaisilta huomaamatta.

Barcelonassa on siksi tutkittu jätevesiä, ja havainnot tukevat menetelmän -viruksen tunnistamisen jätevesistä- toimivuutta.

Vaikka Covid-19 on hengitystiesairaus, on osoitettu, että ulosteissa on suuria määriä koronaviruksen genomia , joka myöhemmin päätyy jäteveteen. Jätevesipohjainen epidemiologia tekee mahdolliseksi väestön varoittamisen jo viruksen leviämisen varhaisessa vaiheessa, mikä on erityisen tärkeää ottaen huomioon oireettomien ihmisten lukumäärä.

Barcelonalaisten mukaan viime kevään viruslöydöt jätevesistä korreloivat sairastuneiden ja löydettyjen tartuntojen määrällisen vaihtelun kanssa:

Tutkijat ovat analysoineet näytteitä, jotka on saatu Barcelonan kahdesta suuresta jätevedenpuhdistamosta  13. huhtikuuta lähtien. Yliopiston biotieteellisen tiedekunnan professori ja työn koordinaattori Albert Bosch selitti lehdelle, että SARS-CoV-2:n genomitasot (jätevesi-näytteissä) osuivat selvästi Covid-19:n vahvistettujen tapausten kehitykseen väestössä.

Tutkijat havaitsivat SARS-CoV-2 -virusta näytteissä 15. tammikuuta ja 12. maaliskuuta viime keväällä, joten viruksen ilmaantuminen viemäriverkostoon siis ennakoi sairaaloissa ja terveysasemilla havaittua tartunta-aaltoa, joka seurasi tammikuun löytöä 41 päivän viiveellä. Tri Bosch, joka on myös Espanjan virologisen seuran presidentti, totesi lehdelle, että jos po. menetelmä olisi ollut käytössä, ”se olisi paljastanut SARS-CoV-2:n leviämisen kuukautta aikaisemmin, ja olisi antanut paremman valmiuden reagoida pandemiaan”.

Tutkijoilla on käytössään sarja jäädytettyjä jätevesinäytteitä, joita he ovat analysoineet, ja tunnistaneet mahdollisia virus-jäämiä. Näytesarja alkaa tammikuusta 2018.  Tammikuun 2018 ja joulukuun 2019 välisen näytejakson tutkiminen paljasti mielenkiitoisen seikan: SARS-CoV-2 -geenijäämien ensi-esiintyminen Barcelonassa tapahtui maaliskuussa 2019. Kaikki muut näytteet tuolta ajanjaksolta olivat negatiivisia.

SARS-CoV-2 -virus siis havaittiin Barcelonan jätevesivesitutkimuksessa vuotta ennen ensimmäisen tapauksen vahvistamista. Virus oli siis läsnä Kataloniassa jo kauan ennenkuin se virallisesti löydettiin kiinalaiselta elintarviketorilta. Barcelonan yliopisto on julkaissut tutkimustiedon perjantaina.

Lisää luettavaa:

 • Catalan News 26.06.2020:
  SARS-CoV-2 detected in Barcelona water study from march 2019,
 • AA 26.06.2020.

5 Comments

 1. Pekka Kemppainen
  27.6.2020 00:40

  Useimmat uutiset asiasta näyttävät perustuvan samaan tiedotteeseen.

  Vastaa
 2. Hassu juttu
  27.6.2020 11:08

  Ja mistähän ne keksi etsiä juuri kyseistä virusta jo vuosi sitten? Silloinhan siitä ei vielä tiedetty mitään?

  Voidaanko nyt siis lepakkoja ja muurahaiskäpyjä syödä normaalisti ja häränliha tulee julistaa pannaan?

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   27.6.2020 12:50

   Tämä on se kysymys: Miten virus voi olla Barsessa ennenkuin se ”löydetään” Kiinasta. Narcelonan yliopiston ryhmä etsi virusta vasta tämän vuoden tammikuussa, kevään 2019 pakastetuista tutkimusnäytteistä. Heillä oli siis projekti kehittää menetelmä epidemian tunnistamiseksi jätevesiin päätyvän virusaineiksen avulla. 2019-aineisto otettiin ilmeosesti verrokkina pandemian aikaisille näytteille, mutta tulikin ylläri.

   Vastaa
 3. Rokotekokeilu steriloi 97% lapsettomiksi
  27.6.2020 15:21

  Rokotetehtaan työntekijä ”vuosi” salaisuuden: 97% rokotteen ottaneista naisista menettää hedelmällisyytensä eli tulee tietämättään steriloiduiksi. Kokeilussa 63 naisesta oli rokotteen jälkeen 61 muuttunut steriiliksi. Vaikutus miehiin: kivekset kutistuvat, mieshormoonien eritys putoaa ja siittiöt ”tyhjiä”, mutta rokotetun miehen sperma steriloi sivuvaikutuksena myös rokottamattoman naisen. Tulee näkymään tilastoissa noin 10 vuoden viiveellä, kun vauvat puuttuvat.
  Koronarokotteesta löytyi, kuten aiemmistakin rokotteista, myös karsinogeenejä eli syöpää aiheuttavia kemikaaleja, mutta niihin ei analyysissä vielä syvennytty. Vuonna 2017 uusi menetelmä paljasti, että jo vanhatkin rokotteet on saastutettu mm. metallin nanopartikkeleilla. Ne ovat myöhemmin tarkentuneet radio-aalloilla (5G etc) kauko-ohjattaviksi nanoboteiksi, joilla voi tuottaa sairauksia tai tappaa yksilökohtaisesti, jos rokotettuun on istutettu RFID-identiteettilastu (yksi EU:n ja Kill Bats:in tavoitteista).

  https://prepareforchange.net/2020/06/26/big-pharma-whistleblower-97-of-corona-vaccine-recipients-will-become-infertile-video/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=big-pharma-whistleblower-97-of-corona-vaccine-recipients-will-become-infertile-video

  Vastaa
 4. Koronatuotteen versio 19 ja rouva Kill Bats
  27.6.2020 15:52

  COVID19 on globalisti-eliitin Pirbright instituutin patentoima virus. Instituutti aloitti paikkakunnalta Pirbright Englannissa ja vahvat siteet Kill Bats:iin. Luonnon tuotetta ei voi patentoida, joten lepakkokeittoon uskoneet voivat muistella minkä nimisestä Pravdasta sen tiedon saivat. American Intelligence Media (AIM) tutkimusten mukaan kuuluisa virus olisi bioaselaboratotion koronaversio numero 19. Pirbright kokeiluista levisi aikoinaan suu- ja sorkkatauti. Kakkoskohu oli heidän kehittämänsä hullun lehmän tauti. He tekivät lehmistä kannibaaleja sekottamalla rehuun jauhettuja lehmän aivoja. Tämän kohun jälkeen he siirsivät laboratoriot ulkomaille, ainakin yksi Kiinaan Wuhanin suunnalle sattumalta katuosoitteeseen 666. Kill Bats:in kuviot ovat nyt sekavat. Ancestry.com tietokannan mukaan hän ja Melinda kuolivat 2013. Vanhoissa ja uusissa valokuvissa kasvot/kallot sankarista eivät voi olla samasta ihmisestä – pysyviä iästä riippumattomia eroja. Vartaloiden ja kallon analyysin perusteella Kill:in mittaukset vastaavat naisen kalloa ja vartaloa, ja Melintan mittaukset vastaavat miehen piirteitä. Onko meitä petetty myös sukupuolten osalta vuosikymmeniä?
  https://aim4truth.org/wp-content/uploads/2020/06/bill-melinda-gates-look-a-like.jpg
  https://patriots4truth.org/2020/06/16/ig-farben-ici-astrazenaca-gear-up-for-mass-global-vaccination-extermination/

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top