200629 Työmiehen tuumaustunnilla Tavio ja Grönroos. Suomalaisten kärsivällisyys koetuksella EU:ssa. (suora lähetys klo 11.30)

Koronakriisin varjolla Marinin/Vanhasen hallitus on jopa perussopimuksen ja perustuslain vastaisesti viemässä Suomea velka- ja tulonsiirtounioniin.

Myös kansallisella tasolla hallitus käyttää koronakriisiä häikäilemättömästi hyväkseen edistääkseen omaa ideologisten tavoitteiden rahoittamista.

Ovatko suomalaiset hyväksymässä Marinin/Vanhasen hallituksen suunnitelmat koronakriisin varjolla? Hallitus syytää miljardeja euroja EU:n elvytyspaketin rahoittamiseksi, kehitysyhteistyö- ja haittamaahanmuuttohankkeisiin ja luo uusia EU-veroja.

3 Comments

 1. Sanna maksaa nyt itse - ei meidän verovaroista
  30.6.2020 16:35

  Jatkettua maanpetosta yrittävä Manna Sarin pitäköön näpit erossa verovaroista – ne eivät ole hänen vaikka ammattisokeus onkin ammattisairautena.
  Niin Manna, kenen taskussa ovat turhaan turhan koronarokotteen kehitykseen lupaamanne sadat miljoonat? Toistaiseksi voi vielä kaivella taskuja
  vapaaehtoisesti, mutta aikaikkuna on menossa umpeen.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   30.6.2020 17:26

   PM:n nimi on Sanna MARIN. #Sariini on eräs myrkkykaasu. Kerroin, jos et ehkä tiennyt. 🙂

   Vastaa
 2. murre riepunen
  30.6.2020 18:49

  EU:n pohjattomaan kaivoon ollaan valmiita kaatamaan velkarahaa, luvut ovat sitä luokkaa että hallituksemme kaikki ” tuulenpesät ” tuskin osaavat laske montako nollaa missäkin luvussa on. Unionin maista useat nettomaksajat ovat saaneet neuvoteltua itselleen hiukan kohtuullisemman maksun, muutamat ovat siinä onnistuneet, Suomi ei edes neuvotteluissa mukana, maksamme murisemati kaiken sen mitä määrätään. EU: n kallispalkkaisia virkoja odotellen suomalaiset eivät halua antaa itsestään hankalan henkilön kuvaan, nenästä vedettäviä hölmöjä sinne tarvitaan. Ylpeillen esittelemme EU:lta saamia tukiaisia, omia rahojamme…per…le. Minusta tuntuu, että olemme suurin nettomaksaja suhteutettuna väkimäärään ja kansantalouteen, ainakin kolmen joukossa, häpeäksi on tämä palkintosija.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top