Yhdysvaltain vaalit: Michiganin äänenlaskenta on hyväksytty (VIDEO)

Maanantaina Michiganin osavaltion vaalikomissio, joka koostuu kahdesta demokraatista, ja kahdesta republikaanista, vahvisti osavaltion ääntenlaskennan tuloksen. Päätös syntyi äänestyksessä, 3 vastaan 0.

Republikaanien edustaja Aaron Van Langevelden siirtyminen tukemaan demokraattien kantaa ratkaisi päätöksen ääntenlaskennan vahvistamisesta. Toinen republikaanien edustaja, Norman Shinkle, pidättyi äänestämästä.

”En aio äänestää sertifikaatista. Uskon, että Wayne Countyn tuloksen sertifiointia on tarkasteltava”, Shinkle sanoi ennen tyhjän äänensä jättämistä.

Republikaanipuolueen johtajat olivat pyytäneet lykkäystä Waynen piirikunnan, Michiganin asukasluvultaan suurimman countyn, tuloksen vahvistamisessa, ja vaatineet uutta ääntenlaskentaa. Valituksen vahvistavan komission nimitti osavaltion kuvernööri molempien pääpuolueiden jäsenistä. Se kokoontui maanantaina klo. 13:00 (USA:n aikaa). Pandemian takia kokous pidettiin kuulemisten osalta etänä.

Michiganin vaalikomission kokousesta on tarkempi selostus Detroit Newsillä.

Komission jäsenet:

 • Jeannette Bradshaw, demokraatti, Oaklandin piirikunta: Bradshaw on valtion vaalikomission puheenjohtaja. Hän on Detroitin kansainvälisen sähköalan työntekijöiden liiton paikallisyhdistyksen sihteeri. Hän on toiminut useissa tehtävissä Metro Detroitin AFL-CIO:ssa (paikallinen SAK).
 • Norman Shinkle, republikaani, Ingham County: Shinkle on pitkäaikainen GOP-aktivisti ja virkamies, joka istui Michiganin senaatissa vuosina 1983-1990. Hän johtaa Michiganin 8. kongressin piirikunnan republikaanikomiteaa. Hänen vaimonsa kuuluu presidentti Donald Trumpin oikeustiimiin, joka pyrkii keskeyttämään Michiganin vaalitulosten hyväksymisen.
 • Julie Matuzak, demokraatti, Macombin piirikunta: Matuzak jäi eläkkeelle Yhdysvaltojen opettajien federaation poliittisen koordinaattorin tehtävissä. Sitä ennen hän oli entisen Yhdysvaltain kongressiedustajan David Bonoirin avustaja. Matuzak osallistui vaaleihin tänä vuonna ja voitti republikaani-vastustajansa 215 äänellä Macombin piirikunnassa.
 • Aaron Van Langevelde, republikaani, Eatonin lääni: Hän on asianajaja ja työskentelee tällä hetkellä Michigan House Republikanissa. Hän toimi aiemmin Branch Countyn apulaissyyttäjänä.

Pensylvaniassa oikeus hylkäsi vaaleihin kohdistuvan moitteen, Michigan sertifioi tuloksen maanantaina, tai sitten ei

6 Comments

 1. USA:n vaalien pöydät kääntyvät 1-2 kuukaudessa
  24.11.2020 10:47

  Epätoivoiseen umpikujaan ajautuneen vaalivilppitahon annetaan edelleen paljastaa itseänsä lisää, jotta valtamediaunessa nukkuvissakin alkaa herätä pieni epäilys. Siten heille tulevaa totuuden valkenemisen shokkia lievitetään. Vaalivilppitahon annetaan edelleen syyllistää itsensä lisää ja henkilökohtaisesti mahdollisimman selkeästi ennekuin pöydät käännetään. Tämä on osa sotilaallista operaatiota, jolla kauan ennalta ennakoidun vaalivilpin annettiin tapahtua keräten samalla todisteet. Pidätyksiä tapahtuu jatkuvasti julkisuudelta piilossa. Saksassa poliisi-sotilasoperaatio on takavarikoinut palvelimet (serverit), joidan kautta jo monilla muilla vilppitavoilla manipuloidut USA:n vaalitulokset vielä kierrätettiin lisämuokkauksessa vilpin onnistumisen takaamiseksi. Nyt on hyvä vaihe seurata sekä kotimaisen median että maailmanlaajuisen sosiaalisen median / hakukoneiden luotettavuutta. Vaalivilppisoftien toimittajista Smartmatic jäi juuri kiinni valheesta:
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/smartmatic-lied-lord-mark-malloch-brown-admitted-license-agreement-smartmatic-dominion-2015-interview-video/?utm_source=Email&utm_medium=the-gateway-pundit&utm_campaign=dailyam&utm_content=daily

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   24.11.2020 14:22

   Trumpin tiimin oikeuskanteet hylätään järjestelmällisesti. Pensylvaniassa eilen. Median mukaan vilpistä ei ole esitetty todisteita. Michiganin republikaanien periksiantamisen taustat olis hyvä tietää? Seuraavat neljä vuotta Bideniä tulevat olemaan tuhoisia. Viholliset käyttävät niitä varmasti hyväkseen. Dollari saattaa olla suuressa vaarassa.

   Vastaa
   1. Onko Scytl myös vaalivilppisofta? monta maata
    24.11.2020 18:41

    Suuri osa vallassa olevista republikaaneistakin on korruptoituneita ja pelkäävät sen paljastumista. Tuoreimpien väitteiden mukaan valintansa vaaleissa esim. kongressiin on voinut jo vuosikymmeniä yksinkertaisesti ostaa ja vaalitulokset on tuotettu sen mukaisesti softalla. Ilmeisesti siksi jotkut samat naamat ovat olleet edustajina jopa 30..50 vuotta tauotta. Scytl vaalilaskentasofta Espanjasta/Barcelonasta vaikuttaa olleen käytössä USA:n vaalitulosten manipuloinnissa (nyt takavarikoiduissa) Saksan Frankfurtin palvelemilla (servereillä). Jos Scytl osallisuus vaalivilpissä varmistuu, on seuraava kysymys miten Scytl softa on vaikuttanut vaalituloksen seuraavissa maissa – asiakkaat on listattu Scytl omilla web-sivuilla: SPD, EU parliament, EU commission, Malta, Spain, Canada, USA, Portugal, Germany, France, Australia, New Zealand,Switzerland, Great Britain, Iceland, Libya, Brazil, Romania, Mexico, Bangladesh, Honduras, Peru, Ukraine ja Philippines. Ja todennettu Dominion ja opTech vaalivilppisofta oli käytössä ensimmäisenä ja siitä lähtien Venezuelassa, kun sossut kaappasivat vallan ja ”voittivat” vaalit yhä uudestaan. SmartMatic softa oli myös osallinen USA:n 2020 vaalivilpissä. Firman ja softan nimiä on muuteltu, mutta pääomistajat pysyneet samoina ja Sorosin teltan leiritulilla makkaraa paistaneita.

    Vastaa
 2. Evil Men Who Rig Elections
  24.11.2020 11:01

  Samat vaalivilppisoftan valmistajat ja ko. softatalojen omistajat mm. Lord Mark Malloch-Brown (UK), YK:n ja Sorosin leirissä, paljastettin ja julkaistiin jo 18.07.2018, mutta aika ei ollut silloin vielä operaatiolle otollinen. ”Evil Men Who Rig Our Elections” :

  Vastaa
 3. Orang Utang
  24.11.2020 22:37

  Itse pidän käsittämättömänä, että yli­päätään on mahdollista lähettää äänet laskettavaksi ulko­maille. Ehkä se perustuu imperiumi-ajatteluun, jonka mukaan koko maailma koostuu USA:sta ja sen vasalleista. Tällöinhän vasallit on laskettava koti­maahan kuuluvaksi.
  – Vasalliajattelun yksi ilmentymä on, että ääniä ei voida kuitenkaan laskea Kiinassa tai Venäjällä, koska ne eivät (vielä) ole vasalleja.

  Sitten on vielä osa­valtioiden itsenäinen asema ja valta­puolueen vaikutus kussakin osa­valtiossa. Jos muoto­määräykset täyttyvät, voidaan äänet laskea vaikka kuvernöörin velipojan auto­tallissa.

  Taas se, että äänestäjille voidaan valehdella päin naamaa, on vain yksi itsenäisen osavaltion ulkoinen tunnus­merkki. Siinä ei ole mitään laitonta, että äänestäjille kerrotaan, että äänet lasketaan mutta kuitenkin valinta myydään eniten tarjoavalle.

  Vuonna 2005 Jimmy Carter tuotti muistion äänestämisen ongelma­kohdista. Siinä lueteltiin juuri ne ongelma­kohdat, joita edelleen käytetään hyväksi. On mahdotonta korjata äänestys­ongelmia, kun suurin osa kongressi­edustajista suoraan ostaa itselleen jatko­kauden. Siellä on edustajia, jotka ovat jo istuneet 40, jopa 50 vuotta.

  Tässä joitain kohtia raportista:

  1)  Äänestäjien tunnistaminen
  2)  Postiäänestyksen- ja poissaolevien äänestäminen
  3)  Päällekkäiset rekisteröinnit eri osa­valtioissa
  4)  Vaalitarkkailijat
  5)  Luotettavat äänestys­koneet
  6)  Median julistaa äänestys­tuloksen
  7)  Syyttäminen äänestys­petoksista

  Vastaa
  1. Orang Utang
   25.11.2020 11:11

   Nyt näköjään korkein oikeus on ottanut kannan, että osavaltiot eivat ole aivan vapaita päättämään äänestysmenettelystä. Se muutti alabamalaisen tuomarin päätöstä hyväksyä kadunvarrella auton ikkunasta kerätyt äänet.
   – „curbside voting

   Kertoo varma ja luotettava uutislähteeni
   Martin Armstrong @ Armstrong Economics

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top