22 vuotta pedofiilille, teot tapahtuivat vihreiden päämajassa

Sadomasokistisia fantasioitaan 10-vuotiaaseen tyttöön kohdistanut mies sai Coventryn alioikeudessa Englannissa 22:n vuoden tuomion. Teon yksityiskohdat jätämme brittilehteen. On hiukka vakavampaa, kuin takapuolelle läpsiminen.

Brittimedia muistaa kertoa, että 50-vuotias tuomittu, David Challenor, oli mm. sonnustautunut aikuis-koon vaippoihin yms. kiduttaessaan ruoskimalla paikalleen-sidottua uhriaan. Teko tapahtui hänen asunnossaan,

Syytetty kielsi mitään tehneensä, mutta todisteita -erilaista seksivälinettä ja tallenteita- löytyi asunnosta laatikkokaupalla. Warwickin kruununoikeus totesi hänet syylliseksi yhtä lukuunottamatta kaikkiin syytekohtiin.

Rikoksen tekee erikoiseksi sen tekopaikka: Challenorin asunto toimi myös Vihreän Puolueen päämajana Coventryssä, ja tuomitun tytär Aimee Challenor oli ehdolla puolueen puheenjohtajaksi, mistä ehdokkuudesta hän toki vetäytyi isänsä tultua tuomituksi rikoksesta.

Brittiläisessä keskustelussa on esitetty käsityksiä siitä, kuinka hyvin Aimee Challenor oli tietoinen isänsä harrastuksista. Miss Challenor edustaa nykyisin yleistyvää liberaalia näkemystä sukupuolisista tavoista ja sukupuolien lukumäärästä.

Asiasta kertoivat Independent 22.08.2018, ja Sputnik 03.09.2018.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top