Riikka Purra: Finland could join NATO

The leader of the Finns Party, Riikka Purra, just announced that she backs NATO membership for Finland.

The highly respected former party leader, Jussi Halla-aho, Chair of the Parliament’s Foreign Affairs Committee also agrees.

Finland could join NATO by the summer.

Perussuomalaisten (Finns Party) johtaja Riikka Purra ilmoitti juuri kannattavansa Suomen NATO-jäsenyyttä. Samaa mieltä on myös arvostettu entinen puoluejohtaja, eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja Jussi Halla-aho. Suomi voisi liittyä Natoon kesällä.

5 Comments

 1. Puolueeton
  29.3.2022 14:46

  Kysymys kai on jäsenhakemuksen jättämisestä. Jos Ukrainan sota on loppu, saattaa tulla inaasio Suomeen. Mitä sitten tapahtuu?

  Vastaa
 2. pöh
  29.3.2022 15:37

  Nää julkiset ulostulot natosta on täysin älyttömiä, hyvin todennäköisesti Suomea ei venäjän naapurina edes hyväksytä natoon.
  Miksi ei oteta edes selvää että pääsisimmekö natoon edes hakemalla?
  Tuntuu että meidän poliitikot oikein haluaa että kohta on täälläkin sota.
  Terve järki ei ole suomettumista tai putinismia.

  Vastaa
 3. Obelix
  29.3.2022 19:51

  ”Nää julkiset ulostulot natosta on täysin älyttömiä”….eivät ole, eivät ainakaan niin älyttömiä, kuin sinun jatkuva tappiomielialan lietsomisesi! Perusteluni on seuraava: Ei Natolla, eikä USA:lla ole varaa päästää Venäjän asevoimia Suomeen, eikä erityisesti yhdellekään maamme rannikkokaistalle – katso karttaa – koska se merkitsisi sillanpääaseman vapaaehtoista luovuttamista Venäjälle, eli tekisi Norjan ja muiden Itämeren alueen natomaiden puolustamisen Natolle liian hankalaksi. Toiseksi USA menettäisi silloin Suomen osalta F35 miljardikauppansa oheistuotteineen – edes Bidenin regiimillä ei ole varaa sössiä politiikallaan USA:n jättimäisen sotateollisenkompleksin liiketoimia, se voisi näet olla hyvin epäterveellistä poliitikoille, jos jokin porukka kävisi niitä markkinoita käpälöimään!

  ”Terve järki ei ole suomettumista tai putinismia.” Ei olekaan, mutta ei suomettuminen, ei putinismi, eikä oikeastaan yhtään mikään muukaan, näytä estävän Venäjää pahoinpitemästä Suomea, niin halutessaan, lue; toteuttamasta isovenäläistä unelmaansa Suomen kustannuksella. Jos sinulla on lapsia, niin sinun kannattaisi viimeistään _NYT_ kysyä itseltäsi: Suunnittelimmeko minä ja vaimoni lasten hankkimista, kasvattamista -ja rakastamista vain sen sen takia, että joku isovenäläinen voisi jonkun oikkunsa perusteella tulla rajan yli ja tappaa heidät huvikseen, vain niin halutessaan?

  Ps. Jos tämän tappamisen ainoana esteenä on Nato, niin olkoon sitten niin!

  Vastaa
 4. Entinen persu
  29.3.2022 21:54

  Istunko puheenjohtajan aivoitusten takana. En todellakaan, jäsenkorttini tuli juuri leikatuksi kahtia.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   29.3.2022 23:29

   Olitko monessa muussakin puolueessa? Samanlaisia viestejä samoin sanoin on tullut keskustaa myöten. Vasureistakin.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top