Äänestikö Kanada juuri maailman suurimman Gulagin puolesta?

Kanadan vaaleissa ei tapahtunut juuri mitään. Puoli miljardia dollaria paloi ilmaan. Se ole se, mitä Kanadan diktaattori, Aurinkokuningas Trudeau oli päättänyt. Narsistina pidetty Trudeau kostanee ”koronavaaleissa” väärin äänestäneille kanadalaisille.

Extrauutisissa kirjoitettiin Kanadan tulevista vaaleista vaalipäivänä, maanantaina, tilanteessa jossa kardinaali Trudeau olikin, päinvastoin kuin hän oli laskeskellut, rinta rinnan Konservatiivien ehdokkaan Erin O’Toolen kanssa. Trudeau haaveili saavansa enemmistöhallituksen, 170 paikkaa, käyttäen koronaepidemiaa keppihevosena.
Vaaleista puhuttiin ”koronavaaleina”. Trudeau markkinoi itseään ”yhdistäjänä”, vaikka juuri hän on ollut jakamassa Kanadaa kahteen eri kastiin – koekaneihin, ja rokottamattomiin.

Vaalien tulos ei muuttanut mitään. Vielä siinä vaiheessa, kun Trudeau piti puheensa, missä kiitti äänestäjiään, ja sanoi ”pitävänsä huolta” niistä, jotka eivät äänestäneet hänen hullumman koronapolitiikkansa puolesta, oli hänen ”Liberaali” puolueensa menettämässä yhden paikan. Hän kiitti äänestäjiä luottamuksesta, vaikka Liberaaleja äänesti vain 32.3% äänestäjistä. Alle kolmannes.

Amerikkalaiseen tapaan oli Kanadassa ”koronan vuoksi” mahdollisuus ”fortifioida” vaaleja kirjeäänestyksellä. Kenties siksi postiäänten tultua lasketuksia, Liberaalit lopulta päätyivät voittamaan kolme paikkaa saaden 158 paikkaa 338 paikasta. Konservatiivien paikkamäärä pysyi samana 119/338, samoin Vihreiden 2/338. Kanadan RKP, Bloc Québécois sai kolme paikkaa lisää 34/338, Liberaaleista vasemmalla oleva Uusi demokraattinen puolue sai yhden lisäpaikan (25/338).

Kanada siis siirtyi viiksen verran, neljä ääntä vasemmalle. Trudeaun intohimo rokottaa ihmisiä pakolla (needle rape – Liberaalien Kevin Vuong olisi päässyt parlamenttiin, mutta hänet poistettiin listoilta koska hän loukkasi toisen koskemattomuutta raiskaamalla neulan sijasta peniksellä.) ja hulluna, yhdistää kansaa jakamalla se ”meihin ja niihin”, sai siis kannatusta. Ongelmaa lisää se, että ei-niin-stabiili Trudeau laski väärin, tai sitten kansa äänesti väärin, ja kansaa on rankaistava. Se ei ole epätodennäköinen skenaario.

Kanadassa kaikki puolueet ajoivat pitkälti samoja asioita, vasemmalle kallellaan olevat hulluna, oikeistolaiset vain maltillisemmin. Kaikille koronakriisi on totta. Samoin Kanadassa on ilmastokriisi. Vielä heillä on intiaanikriisi. Se ennustanee sitä, että Suomessa on pian saamelaiskriisi.

Kanadan hulluus – palavat kirkot, maskit, mandaatit, sulut, kaikki se järjettömyys on mitätöntä, verrattuna Australiaan ja Uuteen Seelantiin. Kummassakin niistä vallitsevin koronavariantti on zero-covid, joka on koronavarianteista vaarallisin.

Zero-covidin tartuttavat ihmiset rukoilevat autoritaarista johtajaa pelastamaan heidät harmittomalta lentsulta, vaihtamaan ihmisoikeutensa ”turvaan”. Yksi USA:n perustajaisistä, savolaisen Jussi Marttisen (John Morton), ohella oli Benjamin Franklin, jonka opit liberaaleissa kouluissa ovat jääneet opettamatta.

”Those who desire to give up freedom in order to gain security will not have, nor do they deserve, either one.”

Suomen hallitus ei vieläkään ole ottanut kantaa Australian ihmisoikeusrikkomuksiin. Maailman suurin Gulag:

Covid-karanteenileiri Australiassa. (Katso ABC.net.au)

Brittiläisessä kansanyhteisössä on jotain mätää. Siihen kuuluu 16 maata. Iso-Britannian lisäksi Antigua ja Barbuda, Australia, Bahama-saaret, Barbados, Belize, Grenada, Jamaika, Kanada, Papua-Uusi Guinea, Saint Kitts ja Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent ja Grenadiinit, Solomonin saaret ja Uusi Seelanti.

Venäjän pinta-ala on 17 098 246 km2. Jos Kanada adoptoi Australian mallin, niin pelkkä Australian ja Kanadan yhteenlaskettu pinta-ala on isompi kuin Venäjän: 17 676 694 km2.
Venäjän asukasluku on 146 171 015. Australian asukasluku on 25 868 400, Kanadan 38 131 104 ja näiden yhteenlaskettu asukasluku 63 999 504. Jos siihen lisää Iso-Britannian asukasluvun, 67 886 004, niin päästään jo lukuun 131 885 508. Lisätään siihen Uusi Seelanti (4 743 131), Papua-Uusi Guinea (8 606 323), ja Jamaika (2 934 847), niin myös asukasluvussa päästään Venäjän ohi, 148 169 809 asukkaalla.

Kenestä tulee brittiläisen kansainyhteisön Aleksandr Solženitsyn? Mitä kauhutarinoita hänellä mahtaa olla kerrottavana?

Luettavaa:

8 Comments

 1. Loppu hakee
  22.9.2021 13:33

  Toi loppu ei oikein auennut. Mitä Britti-impreiumilla on tekemistä Venäjän kanssa? Miksi niitä verrataan? Ja toisaalta, kuka on Aleksandr? Eikös se pitäisi olla Valdemar, eli Vladimir?

  Valistakaa.

  Vastaa
  1. Hema
   22.9.2021 17:23

   Aleksandr Solzenitsen oli alkujaan neuvostoliiton kansalainen jonka teos ”gulag archipelago”, avasi kaikille näkymän neuvostokommunismin aikaansaannoksista omille kansalaisilleen. Neuvostoliiton on arvoitu tappaneen omia kansalaisiaan jopa yli 100 miljoonaa sekä näillä ”uudelleenkoulutusleireillään”, että näännyttämällä nälkään, mutta arviot arvioina. Liittoutuneet sopivat puna armeijan kanssa yhteishyökkäyksestä saksaan, voittaakseen kansallissosialistit, ja ilmeisesti sopivat samalla etteivät puutu neuvostoliiton sisäisiin asioihin mikäli puna armeijalta apua irtoaisi. Winston Churchillin väitetään kommentoineen epäilyitä neuvostojohtajien kaksinaamaisuudesta jotenkin tähän malliin; ’…voisin liittoutua vaikka itse paholaisen kanssa, jos voimme siten kukistaa Hitlerin..’; Tämä ei ole suora lainaus/käännös. Sanon vielä että eräs tunnettu new york timesin reportteri kirjoitti ennen Aleksandria neuvostoliitosta ja sen ihanasta kommunismista aivan pulizer palkinnon arvoisesti, artikkelin täyttä huttua ja valhetta.
   Tämän liitoutuneiden ja neuvostoliiton välisen sopimuksen suoria seurauksia ovat Suomessa tapahtuneiden asioiden lisäksi esim. kuuban ohjuskriisi, tai McArthurismin aika yhdysvalloissa, mutta nyt menen jo aiheesta sivuun enkä voi/osaa tätä lausettani todistaa.
   Soltzenitsen dokumeitoi siis kommunistihallinon hirmuteot, joista ei toki vieläkään suomen peruskouluissa opeteta. Liekö syynä – paljon huudeltu – ideologian suojeleminen?

   Vastaa
   1. Pekka Kemppainen
    22.9.2021 18:59

    Ehkä tämä onkin jonkin 2000-luvun suomalaisen papin suusta: ’…voisin liittoutua vaikka itse paholaisen kanssa, jos voimme siten kukistaa Hitlerin..’

    Vastaa
 2. kaukoitä+USA: Justin Castro ei Trudeau
  22.9.2021 14:02

  Kaukoidän ja USA:n tiedustelun mukaan Trudeau ei ole aito Trudeau, vaan biologinen isä oli Kuuban Fidel Castro – myös ulkonäkö täsmää. Poliittisesti vahvin Trudeaun veljeksistä kuoli mystisesti laskettelussa lumivyöryyn eikä ruumista koskaan löydetty tai edes etsitty. Sensuroimattomalta hakukoneelta duckduckgo.com löytynee tietoa Justin Castro:sta (a.k.a. Trudeau).

  Vastaa
 3. jani
  22.9.2021 14:24

  Trudeau voitti vaalit täpärästi….
  Trump hävisi täpärästi….
  Persut jäi suurimman puolueen paikasta täpärästi….
  Alkaa pikkuhiljaa epäilyttää miten joka kerta nämä täpärät äänestykset kallistuvat samalle puolelle.

  Vastaa
 4. Obelix
  22.9.2021 17:53

  ”Alkaa pikkuhiljaa epäilyttää miten joka kerta nämä täpärät äänestykset kallistuvat samalle puolelle.” No, sehän vain johtuu siitä, että piilo-kommunistien & isoraha-globalistien riveihin on ollut helpompi värvätä rikollisen periaatteettomia huithapeli-hämyjä. Ei kait kukaan itseään kunnioittava ja sielustaan huolehtiva ihminen moiseen sikailuun ryhtyisi siltä seisomalta – ja vielä omaehtoisesti?

  Ps. Eihän järkevän ihmisen tarvitse muuta, kuin muistella 1990-luvun laman *airuita*, sekä tänä päivänä katsella näiden hyypiöiden ylimielistä patsastelua, siinä missä kuunnella töötistä heidän jäkätystään – eikö siinä jo luulisi olevan ihmiselle kylliksi? Seuraavaksi kun kääntää sen jäkätyksen selkosuomeksi _ajatuksella_ niin vähempikin jo alkaa keljuttamaan.

  Vastaa
 5. juha II
  22.9.2021 22:31

  Ehdottomasti äänestivät!!!

  Kommunisti ”liberaali trossasi aiemmin, että niin monta kertaa äänestetään, että lopulta diktatuuri voittaa!

  Vastaa
 6. katsokaa Dominion Voting Systems logo
  23.9.2021 10:58

  Massiivista vaalivilppiä on todistettavasti tapahtunut lukuisten maiden vaaleissa jo iät ja ajat vaalituloksia käsittelevän softan avulla, mutta yllätys yllätys se ei ylitä uutiskynnystä globalistien valtamediassa ja raportit sensuroidaan globalistien Big-Tech/Sosiaalinen Media/Hakukoneet taholla. Vaalisoftatalojen omistus ja kontrolli, American Intelligence Media (AIM) tutkimusten mukaan, ketjuttuu Brittein saarille ja avainasemassa on mm. YK:n huipulla heilunut omistaja Lord Mark Malloch Brown. Vaali(vilppi)softataloilla on ”pääkonttori” monessa maassa (hieman) eri nimellä ja ne vaihtavat nimeä usein sekoittaen jäljet. AIM on jäljittänyt tätä pitkälle. Jopa Dominion Voting Systems talon oma logokin antaa vihjeen mistä on kyse: punainen vaalilipuke menee systeemiin sisään ja tulee ulos sinisenä. Logo alla jos linkki toimii:
  https://external-content.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Ftse2.mm.bing.net%2Fth%3Fid%3DOIP.KJXLqxUpfZFOTUxl_Aw-xwHaGc%26pid%3DApi&f=1

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top