Ääridemokraatit tekevät listoja Trumpin kannattajista, -tulevaisuuden varalle

Yhdysvaltain presidenttinä 2016-20 toimineen Donald Trumpin arkkivastustajaksi profiloitunut Aleksandra Ocasio-Cortez (dem) twiittailee levottomia: Istuvaa presidenttiä hänen kaudellaan kannattaneet ja erikoisia piirteitä sisältänyttä ääntenlaskentaa arvostelleet henkilöt eivät saa välttyä demokraattien (marxilaisten?) kostolta, vaikka muuttaisivat näkemyksiään. Heidät on arkistoitava, so. listattava ja muistettava.

Onko joku arkistoimassa näitä Trump-sycofantteja ennenkuin he yrittävät kätkeä osallisuutensa tulevaisuudessa? Ennustan suurta todennäköisyyttä monien  twiittien, kirjoitusten  ja kuvien poistamista tulevaisuudessa.

Lol (naurut) ”henkilökohtaisen vastuullisuuden puolueelle”, jonka kumoaa idea olla vastuussa käyttäytymisestään viimeisten neljän vuoden aikana.
(AOC 06.11. 2020.)

Ocasio-Cortez ei siis halua päästä toisinajattelijoita karkuun, pakoon sanomisiaan 2016-20, vaikkapa omaksumalla uusien vallanpitäjien mielipiteet. Hänen kannattajansa ovat ymmärtäneet idean, ja vaativat ”trumpistien” sulkemista ulos julkisista viroista ja yhteiskunnallisesta kanssakäymisestä. Ensimmäinen mieleentuleva historiallinen verrokki on Josef Vissarionovits Stalinin kausi Venäjällä 1934-1953.

Jennifer Rubin (dem) täsmentää oppi-äitinsä doktriinia:

Jokainen R, joka nyt kannustaa vaalien hylkäämistä tai kehottaa olemaan noudattamatta äänestäjien tahtoa tai esittää perusteettomia petosväitteitä, -hänen ei pitäisi koskaan toimia virassa, liittyä yrityksen hallitukseen, saavuttaa tieteellistä asemaa tai tulla hyväksytyksi ”hyvätapaiseen” yhteiskuntaan. Meillä on luettelo. ( Jennifer ”count every vote” Rubin. 06.11. 2020.)

https://twitter.com/JRubinBlogger/status/1324792225260253184?s=20

Viimeinen lause, ”meillä on luettelo”,  on hyvin hyytävä, ja tuo mieleen edellä jo mainitun Josef Stalinin menetelmät, ja kuuluisan sloganin:’

”Sillä ei ole merkitystä, kuka saa enimmät äänet, vaan kuka laskee äänet.” Josef Vissarionovitsh Stalin, Neuvostoliiton diktaattori.

Asiasta tekee erityisen huolestuttavan ilmiön levinnäisyys: Myös Suomessa haaveillaan mielipidekontrollista algoritmeineen, joka valvonta ulottuisi sosiaalisen median alustoilta aina uutisjulkaisujen kommentti-osioihin. Toteutuessaan tämä kauhistuttava suunnitelma, joka etenee jo suomalaisessa hallinnossa, tekee toisinajattelijoista yhteiskunnassa vaiennettuja ulkopuolisia.

Heikon ja korruptoituneen Sleepy-Joe” Bidenin saaminen Valkoiseen Taloon näyttää olevan vasta ensimmäinen askel, sillä AOC on jo vaatinut demokraattipuolueen maltillisille annettujen kompromissien hylkäämistä. Amerikkalaisten tulevaisuus vaikuttaa hyvion kamalalta.

Trump näkee ”haamuääniä”, -näetkö Sinä?

Trump sanoo: Lopettakaa ääntenlaskenta!

Oikeusministeriö muuttuu Totuusministeriöksi. Tekoäly valvomaan ”vihapuhetta”

Useassa Euroopan maassa netti-vihapuheen -vastainen poliisioperaatio, Ohisalo promoaa ”vihapuheen-vastaista päivää”

21 Comments

 1. pöh
  8.11.2020 19:49

  Ihan samaa on ollut Suomessa jo vuosia.
  Jos on firma tai hyvä työpaikka, niin ei voi olla ”väärää” mieltä mistään.
  Tai muuten nuo ”demokraattioset vasemmistolaiset” terroristikavereineen maalittaa ja tuhoaa kaiken.
  Tää USA:n tilanne on oikeasti todella huolestuttava koko maailman kannalta, siksi koska totuudella ei ole mitään merkitystä.
  En olisi uskonut tämmöistä tulevaisuutta näkeväni.
  ns. valtamedia on täysin läpimätä, muutamaa toimittajaa lukuunottamatta.
  Tulee olemaan seuraavat 1-10-vuotta maailmanhistorian synkimpiä.

  Vastaa
  1. Minä
   9.11.2020 04:13

   Demokratiaan sisältyy oikeus olla mitä mieltä vaan ja saada vapaasti olla sitä mieltä kuin on sekä ilmaista mielipiteensä vapasti.

   Vihervassujen ja muiden itseään suvaitsevaisina markkinoivien mielestä se ei kuulu demokratiaan, vaan demokratia on heidän ideologiansa sopivien ajatusten ajattelemista, sopivia mielipiteitä ja sopivan sanan vapautta.

   Jos tuosta ei tajua, että tavoite on diktaturia, on aika heikoilla todellisuuden käsittäminen.

   Vastaa
   1. Pekka Kemppainen
    9.11.2020 14:56

    #Demokratialla ja #demarikratialla on sama suhde kuin tuolilla ja sähkötuolilla.

    Vastaa
    1. Minä
     9.11.2020 15:14

     😀

     Vastaa
 2. Tehdäänkehitysmaayhdessä
  8.11.2020 19:52

  Mitä yhteistä on Ocasio-Cortezilla , Rubinilla ja Neuvostoliitolla?

  Vastaa
  1. Orang Utang
   9.11.2020 01:33

   > Mitä yhteistä on Ocasio-Cortezilla,
   > Rubinilla ja Neuvostoliitolla?

   Viiden pisteen vihje:

   Kun USA:n puoluejärjestelmä romahtaa muutaman vuoden sisällä, niin riitainen puoluejärjestelmä korvataan tämän Council’in kaltaisilla yksimielisillä valtakunnallisilla Neuvostoilla.

   Näin kaikki osavaltiot yhdessä Neuvostojen kanssa muodostavat uuden valtion:
   Amerikan Yhdysvaltojen Neuvosto-Osavaltioiden Liitto

   Vastaa
 3. Punavihernatsimafia
  8.11.2020 20:23

  Siksi niitä kutsutaankin punavihernatseiksi.

  Vastaa
 4. Valheiden voitto
  8.11.2020 21:47

  Suomalaisten ”valtamedioden” mukaan ”ei ole todisteita” vaalivilpistä vaikka onhan nyt aivan selvää jos siellä 170 vuotiaskin äänestelee demareita ja monta yli 120 vuotiasta niin eivät nämä ”äänestäjät” ole hengissä olleet pitkiin aikoihin, aivan selvää että näitä nimiä ja osoitteita on mistä lie historian kätköistä kaiveltu ja printattu vaan ah niin turvalliseen postiäänestyskuponkiin joka on kätevästi löytynyt sitten takahuoneesta kun Trump ollut johdolla.

  Siis aivat tajutonta huijaamista, jota aivan tavalliset ihmiset tuolla ovat nähneet, mutta sitä kun ei juuri näe FBstä, Twitteristä tai Youtubesta enää koska ovat sensuroineet. Jos ei seuraa ns. vaihtoehtoisia medioita niin ei vain tiedä. Ja aivopesu menee läpi täysillä. Tomppeli Niinistökin jo lähetti onnitteluja, ei voi kun facepalmata täysiä…

  Varmaan seuraavaksi paikalliset demarit keksivät suomessa yrittää tätä ”turvallista” postiäänestystä kun sillä saadaan niin hyvä tulos korruption kannalta ?

  Vastaa
  1. pöh
   9.11.2020 03:29

   Niinhän se valtamedia sano ennen vaalejakin että trumpin syyttämistä bidenin Kiinasta, Ukrainasta ja Venäjältä saaduista rahoista ei ole mitään todisteita, vaikka niistä on päivänselvät todisteet.
   Niitä ei tulla ikinä tutkimaan, ihan samoin kun näitä vaalivilppejä ei tulla ikinä tutkimaan ja uutisoimaan vaikka ne on päivänselviä.
   Monessa paikkaa yli 100% äänestysprosentti kun jopa 50-vuotta haudassa olleet äänesti bideniä 😀

   Vastaa
   1. Pekka Kemppainen
    9.11.2020 14:58

    Jaa että haudassa makaavat käyät äänestämässä? -Se ylittää jopa suomalaisten vakuutuslääkärien taidot.

    Vastaa
  2. Minä
   9.11.2020 04:20

   Luultavasti tieto vuotaa kansalaisten nähtäväksi, koska valtamedialla ei ole enää monopoliasemaa tiedotuksessa. Se käy vaan vähän hitaammin.

   Luulenpa, että lukuisat demokraatteja äänestäneet nousevat myös kapinaan, jos saavat tietää, että vaaleja on manipuloitu eli kansan ääni on laitettu roskikseen. Eivät kaikki demokraatteja äänestäneet suostu presidentin vaihtoon vilpillä, joka ei varasta vain presidenttiyttä, vaan varastaa kansan vapauden äänestää itse presidenttinsä. Hekään eivät aseta valitun presidentin henkilön tärkeyttä yli vapaiden vaalien tärkeyden.

   Löytyy tietysti myös niitä demokraatteja, jotka eivät välitä vaalien vapaudesta, jos heidän suosikkinsa vaan jotenkin saadaan kammetuksi presidentiksi.

   Jos tämä paljastuu suureksi huijaukseksi, menettävät demokraatit kansan luottamuksen aika pitkäksi aikaa, etenkin jos demokraatit paljastumisen jälkeen eivät yhdy petoksen selvittämiseen ja vastuuhenkilöiden oikeuteen saamiseen.

   Vastaa
   1. Pekka Kemppainen
    9.11.2020 14:54

    Mikäli törkeitä ja tulokseen vaikuttavia vaalipetoksia paljastuu, kansa jakautuu todella kahteen leiriin jenkeissä, ja mahdolliset uudet vaalit käydään kireimmissä tunnelmissa. -Jaa, että nyt nähtiin vasta se että kaupungit palaa ja ihmisiä kuolee mellakoissa.

    Nyt tiedätte, miksi Suomessa ei kansan kahtiajakoa tule sallia.

    Vastaa
  3. Kommunistininen NWO etenee
   9.11.2020 10:56

   Tomppeli Niinistö lähetteli onnitteluja, koska kuuluu samaan huijariporukkaan.

   Vastaa
 5. pöh
  9.11.2020 03:42

  Ainoa hyvä puoli, lupaan etten ainakaan kuukauteen avaa yhtään iltapulua tai muuta valtamedian valheläpyskää, haastan muut samaan 🙂 Se parantaa myös päivää kummasti 😀

  Vastaa
 6. murre riepunen
  9.11.2020 07:49

  Meidän valtamedian helpotus on silmiin pistävää, nämä hentuset, karppiset, turtiaiset ja sadat muut nuoleskelijat voivat suoltaa nyt toista totuutta seuraavat neljä vuotta. Ylen uutisankkureiden ilmeet kirkastuivat, olisiko onnen kyynel tirahtanut silmäkulmaan, vekkihame heitetty nurkkaa, samoin 8 numeroa liian iso lumipuku vaihtoon, tyylikästä housupukua ylle ja sillai.

  Vastaa
 7. Tump 80%, Piden 20%, paljastus joulukuussa
  9.11.2020 11:44

  Vaalivilppi oli ennalta odotettu. Sen annettiin tapahtua ja samalla kerättiin todisteet vilpistä. Lukuisia eri vilppitapoja on käytetty yhdistelmänä haravoiden kasaan väärennettyjä ääniä monin eri tavoin. Tump sai noin 80% aidoista äänistä ja Piden 20%. Vilpit ja todellinen tulos julkistetaan annoksittain marras- ja joulukuun aikana, että Pideniä oikeasti äänestänyt 20% saa totutella todellisuuteen Pidenistä ja demareista ilman kertashokkia.

  Mm. löytyi 450 000 äänestyskuponkia, joissa oli ainoana vihtoehtona Joker Piden:

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/identified-450000-ballots-miraculously-vote-joe-biden-sidney-powell-drops-bomb-sunday-morning-futures-video/?utm_source=Email&utm_medium=the-gateway-pundit&utm_campaign=dailypm&utm_content=daily

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   9.11.2020 14:49

   Käykin katsomassa twitterissä, miten AOC:n twiittiin on vastattu. Jenkki-vääräleuat ovat ottaneet ilon irti demaritädin avauksesta. Huomaa, että uhkaus ”trumpistien” listaamisesta on annettu jo ennen ääntenlaskennan kuumenemista. On myös merkillepantavaa, että AOC on irrottautunut Bidenin leirin maltillisista näkemyksistä, ja vaatii lisää sosialismia. Tämä tapahtui heti kun Bidenin voitto alkoi näyttää todennäköiseltä.

   Vastaa
 8. juha.
  9.11.2020 19:14

  Eikä edes Bideniä äänestäneet valkoiset ole välttämättä turvassa, sillä vaali-rähinän tuoksinassa sekoitus BLM:n ja ANTIFA-terroristeja tunkeutui Biden-kylttejä täynnä olevaan pihaan, jossa he uhkailivat, solvasivat ja syyllistivät näitä. Wanha nainen yritti kertoa näille rakkareille olevansa miehineen Bidenin kannattajia. Mutta negridit ja valkoiset mitättömyydet julistivat heidän olevan VALKOISIA ja näin ollen riistäjiä ja rikollisia. Wanha mies meni hullun rohkeasti pihamaalleen rauhoittelemaan terroristeja, mutta vain ihme ja hänen ikänsä pelastivat (sillä kertaa) kaikkein pahimmalta, sillä BLM- ja ANTIFA -eläimet olivat käytännöllisesti katsoen larppaamassa ensimmäisten näkemiensä valkoisten lynkkaamista aivan kuten ”malli-maassa” Etelä-Afrikassakin on tapana tehdä!

  Vastaa
 9. Trumpin maanvyöryvoitto, vaalivilppi ja pidätykset
  10.11.2020 16:24

  Dr Charlie Ward antaa lyhyen yhteenvedon Trumpin voitosta. Hänellä on suorat yhteydet moneen nykyisen maailman vallan ja pankkimaailman murroksen avainhenkilöihin. Hän tuottaa tässä maailman murrosvaiheessa useita videoita lähes joka päivä, vaikkei se ole hänen varsinainen työnsä. Hän on saanut muutamassa kuukaudessa yli 2 000 000 seuraajaa.
  https://drcharlieward.com/trumps-qfs-blockchain-string-operation/ (Trumpin voitto, vaalivilppi ja alkavat syyllisten pidatykset)

  Hänen sivunsa on:
  https://drcharkieward.com

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   11.11.2020 07:37

   Vältetään linkkien jakamista.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top