Äärifeministit hyökkäsivät median tiloihin sen kerrottua seksuaalirikollisten kansallisuuden

Keskiviikkona  jonkinlainen äärivasemmistolainen tai feministinen ryhmä hyökkäsi itävaltalaisen nettimedian toimistoon. OE24-kanava oli kertonut äskettäin koko Itävaltaa järkyttäneen raiskausmurhan epäiltyjen kansallisuuden: Afganistanilaisia turvapaikanhakijoita.

Parisenkymmentä vasemmistolaista anarkistia, jotka käyttävät itseään nimitystä ”Alerta Feminista”, tunkeutuivat keskiviikkona (07.07.) OE24:n toimitiloihin Wienissä, uhkaillen yhtiön työntekijöitä ja pitäen kamalaa meteliä. Paikalla ollut OE24:n väki ja nopeasti paikalle tulleet poliisit onnistuivat kuitenkin estämään henkilövahingot, ja toimiston toiminta pääsi jatkumaan välikohtauksen jälkeen. Tavoitteeseensa, TV-studion tiloihin, ”aktivistit” eivät onnistuneet pääsemään, -vain mainosmarkkinointi-toimistoon.

Tunkeutujat syyttivät OE24:ää ”rasistisesta raportoinnista” kanavan uutisoitua järkyttävästä raiskausmurhasta epäiltyjen kansallisuuden: 13-vuotiaan Leonien murhasta epäiltyinä pidätetyt olivat tulleet Afganistanista Itävaltaan turvapaikanhakijoina.

Feministit(?) julistivat, että seksuaalinen väkivalta Itävallassa ole maahantuotua, vaan seurausta kapitalismista, patriarkaatista yms. jargoniin kuuluvasta. Kun OE24 oli kertonut, ketkä ovat todellisuudessa viimeaikaisten järkyttävien tekojen takana, se ei sopinut ”feministien” narratiiviin. Keskiviikon välikohtaus on jo toinen ääriryhmien hyökkäys mediaa vastaan Itävallassa muutaman päivän aikana.

”Emme salli kenenkään estää kriittistä raportointiamme”

OE24: n päätoimittaja Niki Fellner kertoi medialla tuntemuksistaan: ”Tuomitsemme voimakkaasti tämän naamioitujen extremistien väkivaltaisen tunkeutumisen tiedotusvälineiden vapauteen kohdistuvana hyökkäyksenä. Emme salli kenenkään estää kriittistä raportointiamme. ”

Itävallan sisäasiainministeri Karl Nehammer asettui tukemaan hyökkäyksen kohteeksi joutunutta sananvapautta: ”Perusoikeuksien ja -vapauksien suojaaminen on yksi poliisin tärkeimmistä tehtävistä. Tämä liittyy erottamattomasti lehdistön vapaaseen raportointiin, ja me olemme sen tukena.”

Itävaltalainen feministinen #antifa-ryhmä tunkeutui uutis-nettijulkaisun tiloihin, kun julkaisu oli kertonut 13-vuotiaan itävaltalaisen tytön huumaamisesta, raiskaamisesta ja murhaamisesta epäillyn neljän maahanmuuttajamiehen olevan kansallisuudeltaan afgaaneja.

Luettavaa:

Kuva Leonien ruumiin löytöpaikalta:

Kuva: GSI News.

9 Comments

 1. Snif
  9.7.2021 18:14

  Siinä taas näyte millä asialla on feministit ja antifa pitkin maapalloa, myös suomessa tai piäsikö kirjoittaa että eteenkin suomessa.

  Vastaa
 2. Sekopäitä
  9.7.2021 18:53

  En tiedä kummat ovat isompi ongelma. Maahantunkeutujat vai vihervasemmisto lieveilmiöineen. Joka tapauksessa, kuriin ne on saatava. Ennemmin tai myöhemmin.

  Vastaa
 3. pöh
  9.7.2021 19:25

  Että käy vihaksi noi feministeiksi itseään kutsuvat.
  Jos katsoo euroopassa pelkästään afgaanien uhreja, niin tuhansia naisia ja vielä enemmän lapsia on raiskattu, satoja tapettu niiden ns. turvaa hakevien afgaanien toimesta.

  Vastaa
 4. Totuus femmareista
  9.7.2021 20:09

  Feministit on mielisairaita ja kuuluvat täten mielisairaalaan.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   9.7.2021 21:33

   Bai tö vei, ovatko he feministejä??

   Vastaa
   1. Snif
    9.7.2021 23:04

    Kyllä, nykyajan feministejä, noilla ei ole mitään samaa kun oikeilla feministeillä joskus 30 vuotta sitten, nyt feministit ajaa islamistien asioita, missä ei ole mitään järkeä sillä mussuttajat on maapallon pahimpia naisien sortajia.

    Vastaa
    1. Pekka Kemppainen
     10.7.2021 00:16

     Ei pidä sanoa väärennöksiä feministeiksi.

     Vastaa
 5. murre iisakki riepunen
  10.7.2021 07:37

  Meillä ei media sorru tähän moukkamaiseen virheeseen, tunkeutujien raiskaus ja väkivalta rikosista hellävaraisesti mainitaan esim, mies Espoosta tai Oulun seudulla asusteleva jne, nöyrästi tästä annettua komentoa toimitukset noudattaa, totuuden löytää muualta kuin valtamedian tunkkaisilta sivuilta.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   10.7.2021 14:12

   Tämä näiden feministi-oletettujen narratiivi on, että ei saa sanoa, että naisviha ja ”patriarkaalisuus” ovat nykyisin tuontitavaraa Lähi-Idästä, kun viimeisten sukupolvien aikana lännessä on palauduttu kohti sukupuolisesti tasapainoitettua ajattelua ja elämäntapaa, ja jotain sata vuotta sitten vallinnut mieskeskeisyys (=patriarkaalisuus) on katoamassa.

   #Feminismi on erään Simone de Beauvoirin keksintö vain nimityksen osalta, itse ilmiö jota sana tarkoittaa modernissa maailmassa ei tietenkään voi olla yhden kirjan määritelmään sidottu, vaan sosiaalisen prosessin ilmentymä. De Beavoir (-jos meni nimi oikein) kirjoitti opuksen ”Toinen sukupuoli”, joka itseasiassa julisti, että ”mies on kulttuuri, nainen on luonto”. Hän siis julisti ikuista sukupuolten taistelua, -ei suinkaan tasa-arvoa. Sukupuolten tasa-arvo on jo pohjoismaisessa elämäntapa-perinteessä, ollut periaatteessa aina. Olen kuullut jo vuosikymmeniä sitten suomalaisten naisten kertoneen kulttuurisista ristiriidoista, kun ovat avioituneet ulkomaisten miesten kanssa: Miehelle voi olla haasteellista, että nainen on itsenäinen. -Ja eräs muistamani tarina on suomalaisen ja saksalaisen kokemuksista.

   Pohjoismaissa on aina oltu ”feministisempiä” kuin Keski-Euroopassa, -eteläisestä Euroopasta puhumattakaan, ja Suomessa on oltu sitä Skandinaviaakin enemmän. Suomenkielessä ei sanoilla ole sukupuolta, kuten mm. ruotsissa ja englannissa tai saksassa (en – et; he -she; der -die). Meidän kielessämme on muitakin muistoja sukupuolisen erottelun puuttumisesta, jota nimitän nyt #matriarkaaliseksi tavaksi. Omaperäiset avioliittoon liittyvät termit ovat yhdenmukaisia #matrilokaalisen avioliiton kanssa, ja sellaiset sanat kuin ”morsian” on kielimiesten (ja -naisten) mukaan lainattu naapureilta balteilta, joiden sanat sopivat #patrilokaaliseen avioliittoon. Eihän muinaisessa Suomessa tarvittu sanaa taloon naidulle morsiamelle, kun talon tytär toi sinne aviomiehen, ja oli itse edelleen vanhempiensa tytär.

   Kun 6000 vuotta sitten tapahtunut murros matriarkaatista patriarkaattiin tuli yleiseen tietoon Riane Eislerin popularisoitua arkeologi Marija Gimbutasin ratkaisevan oivalluksen arokansojen invaasiosta Eurooppaan, ja sen aiheuttamasta kulttuurin ja väestön katastrofista, joka myös toi tänne arojen raaistuneen patriarkaatin kaikkine herkkuineen, oivaltavimmat feministit tarttuivat teemaan, -ja vapautuivat de Bevuarin potaskasta. Nyt jotkut nokkelat alkoivat väittää, että nämä maalaavat ”feminististä Atlantista” menneisyyteen. Väite kertoo esittäjiensä pinnallisuuden.

   Klassisen naisasialiikkeen ja myös feminismin ilmaantuessa länsimainen elämäntapa oli nykyistä paljon patriarkaalisempi, -ja ikävä kyllä suurin osa feministeistä maalittaa yhä tätä 1800-luvun ja 1900-luvun alun miesvaltaista maailmaa. He voisivat toki olla enemmänkin väärässä, mutta tääkin riittää tekemään heistä narratiiviinsa uponneita hölmöjä:

   1900-luvulla murrettiin jo ”lasikatot” ja nainen sai länsimaissa täyden ihmisen oikeudet myös käytännön elämässä. Suomessa taistelu naisten äänioikeudesta päättyi voittoon v.1907. Kun valtaosa länsimaiden asukkaista kulki kehityksen mukana, ja kasvoi tasa-arvo-ajatteluun, patriarkaalisuus säilyi täälläkin joissain uskonnollisissa ja etnisissä vähemmistöissä. Pidetään mielessä!

   Vaikka lukeneistoon kuuluvat naiset mielellään ylikorostavat rooliaan, länsimaiden ”feministisoituminen” ei ollut uuden aatteen vallankumous, vaan paluu siihen mitä täällä oli ennen arokansojen invaasiota. Tutkija Bachofen löysi jo 1800-luvulla, analysoidessaan Rooman oikeus- ja lakijärjestelmää, sellaisia ilmiöitä jotka hän tunnisti ei-patriarkaalisissa oloissa syntyneiksi. Eurooppalaisen kulttuuripiirin tasa-arvoisuus (alunperin) tunnistettiin jo varhain. Oli muitakin vastaavia löytöjä, ja ne antoivat kuvan yhteiskunnista joissa nainen oli tasa-arvoinen miehen rinnalla, ja näin oli eletty ennen antiikin aikaa ja väkivaltaista keskiaikaa.

   Kun siis hyväksyimme vain yhden vuosisadan aikana täälläkin tuhansia vuosia vallinneen mieskeskeisyyden lieventämisen ja romuttamisenkin, se viittaa siihen että meissä oli perimätieto siitä, mikä meille sopii. Nainen on tänään 80%:sesti tasa-arvoinen, -ja feminismillä itseään korostavat kiivailevat yhä mennyttä maailmaa vastaan. -Voitteko kuvitella!

   Tarkastellaankin sitä 6000+ vuotta sitten vallinnutta ”feminismin paratiisia”: Arkeologinen ja muu aineisto antaa viitteitä naisten arvostuksesta, yhteiskuntien suhteellisesta tasa-arvoisuudesta ja rauhanomaisuudesta. Minulla onkin tästä visio: Elämätapa oli silloin lähellä sitä mikä se on nyt, 1900-luvun tasa-arvo -kampanjoiden ja luonnollisen kehityksen jälkeen. Ei ole ollut ”feminististä Atlantista”, vaan 6000+ vuotta sitten on eletty samoin kuin tänään, -läntisessä kulttuuripiirissä. Eikä ole ”feminististä vallankumousta” meidän aikanamme: Kulttuuripiirimme on vain palautunut (palautumassa) entiseen tilaansa.

   Hypoteesi 6000:n vuoden takaisesta kulttuurimurroksesta ja väestökatastrofista (=> 1/20-osaan) on poliittisesti ilmeisen kuuma, eikä siitä sallita asiallista keskustelua, -varsinkin kun hypoteesi on todistuu. Toinen kuuma peruna -tai porkkana arassa paikassa- on se, että feminismin asialliset tavoitteet on jo saavutettu (juridiikassa, politiikassa ja työelämässä), ja ”feministit” oikeuttavat olemassaolonsa jauhamalla tyhjää, tai omaksumalla muita naisten oikeuksiin liittymättömiä teemoja.

   Että nykyinen maahanmuutto-aalto toistaa 1:1 6000-vuoden takaisen nomadi-invaasion ominaisuudet, ja etenkin naisvihamielisyyden, -siitäkään ei saa puhua.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top