Aeroflot peruuttaa kansainväliset lentonsa

Venäjän kansallinen lentoyhtiö Aeroflot lopettaa miltei kaikki kansainväliset lentonsa tiistaista (08.03.) alkaen. Kotimaanlentojen lisäksi ainakin Valkovenäjälle vielä lennetään.

”Kansainväliset lennot: Euroopan maiden ja Kanadan ilmatilan sulkemisen vuoksi Aeroflot joutuu peruuttamaan lennot ja väliaikaisesti keskeyttämään toimintansa seuraavilla kansainvälisillä reiteillä.” (Lista avautuu Aeroflotin peruutetut-sivulla, joukossa myös Suomi.) Kaikki transatlanttiset lennot on peruutettu jo 28.02.

Aikaisempien kansainvälisten kriisien yhteydessä vastaavaa ei ole tapahtunut.

Luettavaa:

7 Comments

 1. Poku
  5.3.2022 19:46

  Kyllä tuo maa on oikein sulkea pois yhteyksistä muuhun maailmaan kun käytöstavat ja ihmismäinen ajattelu puuttuu kokonaan.

  Vastaa
 2. Tehdäänkehitysmaayhdessä
  5.3.2022 22:24

  Kyllä . On niin kamalia. Niillä on 0 sotilastukikohtaa 0 maassa Neuvostoliiton rajojen ulkopuolella. Demokratiaa maailman kansoille vievällä Yhdysvalloilla on 702 sotilastukikohtaa 132 maassa ympäri maailmaa. Ja lisää pitäisi saada Ukrainaan, Suomeen ja Ruotsiin.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   6.3.2022 12:48

   Neuvostoliitto meni jo.

   Vastaa
   1. Tehdäänkehitysmaayhdessä
    6.3.2022 15:12

    Meni mutta maat eli Venäjän etupiiri on edelleen . Kuten Neuvostoliiton aikainen Sevastopolin sotilastukikohta. Jotkut jopa muistavat , mitä siitä seurasi kun neukut veivät sotakoneitansa Amerikan etupiiriin Kuubaan. Tässä nahistelussa en kannata kumpaakaan osapuolta, mutta ymmärrän miksi Venäjä ei halua Usa/Naton sotakoneita rajaansa kiinni. Ja pienen Suomen kannattaisi pysyä tuosta erossa.

    Vastaa
 3. Epäsuorat
  6.3.2022 10:52

  …tarkoittaa myös sitä että melkoinen määrä edullista rahtia jää lentämättä esim. Kiinasta ja Intiasta…

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   6.3.2022 12:34

   Intia onkin ollut tyytymätön tähän pakotehärdelliin, kun kärsii mutta ei ole osallinen. Kiina muuten äänesti tyhjää turvallisuusneuvostossa ja YK:n yleiskokouksessa, eikä halua ottaa osumaa.

   Vastaa
 4. Jallu
  6.3.2022 12:44

  Aikoinaan tuli matkusteltua Aeroflotilla 80-luvulla paljon. Melkein joka kevät Sotsiin, Jaltalle, Dagomysiin, Odessaankin. Silloin tietysti turisti oli ehkä paremmassa asemassa kuin tavalliset neuvostomatkaajat. Aina tulee vieläkin esiin, kuinka Suomalaiset olivat votkaturisteja, mutta eihän niin ollut. Totta kai kun lähdettiin Leningradiin parin kolmen päivän matkalle se ryyppääminen näkyi selvemmin, mutta suurin osa porukkaa oli aika siististi. Nyt tulee sodan jälkeen varmaan se aika, jolloin länsivaluutta on ylivertainen ruplaan nähden tai jo nyt sitä. Putin kun saadaan sivuun, niin eiköhän tästä itse kukin hiljalleen palaa siihen naapureiden yhteisymmärrykseen. Helppoa se missään tapauksessa tule olemaan.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top