Ala-Tuuhonen vapaaksi, Torssonen yhä epäiltynä todennäköisin syin

Jämsäläisen paikallispoliitikon murhan yrittämisestä vangittuina olleista miehistä toinen on vapautettu. Poliisin mukaan hänen kohdallaan peruste ”epäiltynä todennäköisin syin” on vaihtunut statukseen ”syytä epäillä”.

Jyväskylän kaupunginhallituksen jäseneen Teemu Torssoseen kohdistuu yhä epäily todennäköisin syin, kertoo poliisi medialle.  Samasta rikoksesta epäiltynä vangittu Tero Ala-Tuuhonen päästettiin putkasta eilen torstaina. Ala-Tuuhosen kohdalla määrite ’epäiltynä todennäköisin syin’ on vaihtunut sanontaan ’syytä epäillä’.

Poliisilla on ollut kolmaskin epäilty asiassa, joka otettiin kiinni samana päivänä kuin kaksikko (03.09.), mutta vapautettiin lyhyen pidätyksen jälkeen.  Jämsäläinen Pekka Kataja pahoinpideltiin kotonaan heinäkuussa (17.07.). Kataja kertoo nähneensä kotiovensa takana henkilön, jonka hän kertoi tunnistaneensa Ala-Tuuhoseksi. Pahoinpitelijä oli hyökännyt katveesta hänen avattuaan oven, kertoi Kataja.

Poliisi on maininnut kahden vangitun olleen yhteistyöhaluisia kuulusteluissa, mutta ei liitä tätä näkökulmaa vapauttamisiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top