Ala-Tuuhosen vangitsemista jatkettiin

Perussuomalaiseen puolueaktiiviin kohdistuneesta väkivallanteosta Jämsässä epäillyn Tero Ala-Tuuhosen vangitsemisen jatkamista käsiteltiin tänään käräjäoikeudessa.

Mies pysyy lukkojen takana. Hän on edelleenkin epäiltynä todennäköisin syin.

Mielikuvapeli kääntää Persujen-vastaista hyökkäystä persujen syyksi

Soldiers of Odin: Jämsän murhayritys-epäillyt eivät järjestön jäseniä

7 Comments

 1. Pekka Kemppainen
  25.9.2020 15:34

  Perussuomalaisten kuntapoliitikon Pekka Katajan murhan yritys saattaa liittyä jonkun tahon pelkoon, että PS:n oikealle puolelle ilmaantuu tyytymättömien joukko, joka alkaisi järjestäytyä poliittisesti? Tekijöillä on vanhaa historiaa häröilystä, ja persujen vahingoittamiseen tähtäävästä toiminnasta. Ns. äärioikeisto on tänään pääasiassa jonkinlaisten preventiivisten operaatioiden epämääräinen kooste, jota täydentävät natsi-larppaajat yms. epärationaalit. ”Liittouma” on kooste tästä ns. scenestä, ja on tekijöidensä näköinen. Jämsässä riehui peräti puheenjohtaja.

  Jämsän ”iskulla” varmistettiin että radikaalilla tyytymättömyydellä ei ole loogista kokoontumispaikkaa, sillä kyseistä poliittista lokeroa dominoivat nyt todistetusti väkivaltahullut. He eivät kiinnosta muita kuin kaltaisiaan. Mahdollisesti sellaisia onkin tarkoitus kerätä? -Tsiisus tai Odin tietää mihin tarkoitukseen.

  Vastaa
  1. Jaaha
   25.9.2020 15:41

   ”Todennäköisin syin”? Onko mitään näyttöä mistään todennäköisyyttä puoltavasta todistusaineistosta? Kumman paljon joristaan tällaisesta asiasta, josta on julkisuuteen esitetty pelkästään omia tarnoitaan alituiseen vaihtelevan ihmisen oma lausunto.

   Vastaa
   1. Pekka Kemppainen
    25.9.2020 17:38

    Poliisi vie asian siis kahteen kertaan vangitsemis-asiana käräjäoikeudelle, ja molemmilla kerroilla oikeus asettui poliisin kannalle. Jos sinulla on tietoja, jotka voisivat muuttaa käräjäoikeuksien saamaa kuvaa, juokse jo kertomaan ne poliisille. Muuten nää viattomat enkelit istuu ihan turhaan ja oikeet syylliset juoksee vapaina.

    Vastaa
    1. Jaaha
     26.9.2020 00:02

     Tieteen teorian mukaisesti todistustaakka lepää positiivisen tiedon esittäjällä. Minähän niitä tietoja penäsin viitaten tietojen puutteeseen. Negatiivisen tiedon esittäminen, IE. ”Ei ole tietoa” vaatii kumoutuakseen positiivisen tiedon todentamista. Eli mitä näyttöä on esitetty meille joka tukee vangitsemista? Sinä et ainakaan ole maininnut mitään.

     Vastaa
     1. Pekka Kemppainen
      26.9.2020 00:16

      En tietenkään mainitse mitään, eikä poliisi myöskään minulle kerro. ”Todennäköisin syin” -sanontaan ei riitä vasaralla päähän nuijitun miehen muistikatkelmat. Poliisilla on ollut ilmeisesti muuta, ja kaupunginhallituksen jäsentä ei vangita kevyin perustein. Sitähän ei kukaan voi tietää, ovatko edes kaikki epäillyt kuulusteltu tai tavoitettu.

 2. Motiivia miettimässä
  25.9.2020 18:04

  Itseäni ihmetyttää yhä edelleen se mikä voisi olla tämänkaltaisen teon motiivi. Yleensä huumeveloista tullaan perintäkäynneille mutta suomalaisen politiikan saralla… Se että jos jokus joku kamppaa toisen ulos valtuustosta niin siitä tulee lähinnä huutoa ja haukkuja. Ja siihen se sitten jää kaikkien osapuolten osalta. Mutta että väkivaltaa…

  Epäilen että taustalla on jotain muuta kuin politiikkaa. Tämänkaltainen kuva ei sovi Suomeen.

  Vastaa
  1. Jaaha
   26.9.2020 00:04

   Loogisin ja johdonmukaisin hypoteesi, ottaen huomioon ”uhrin” tarinointitaipumuksen ja kriminaalin luonteen, on, että ”uhri” sepittelee omiaan ja peittelee jotakin häpeällistä kuviota johon on sotkeutunut.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top