”Allahu-akbaria” huutanut mies tappoi kahden lapsen äidin Ranskassa tänään

Tunisialainen mies hyökkäsi tänään iltapäivällä poliisissa työskentelevän naisen kimppuun veitsellä aseistautuneena Rambouilletissa lähellä Pariisia.

Ranskan pääministeri Jean Castex ja sisäministeri Gerald Darmanin ovat tänään vierailleet tapahtumapaikalla osoittaakseen tukensa poliisille, ja presidentti Emmanuel Macron on ottanut kantaa tapahtuneeseen. Tapausta pidetään terroritekona.

Hyökkäyksessä menehtynyt oli 59-vuotias Stephanie, kahden lapsen äiti. Hän työskenteli poliisiasemalla Yvenlines:in departmentissa, jossa on aiemminkin tapahtunut terrorismiin viittaavia häiriöitä, ja seutua pidetään ongelmallisena. Hyökkääjä oli seurannut uhria tämän palatessa työpaikalleen ruokatauolta, ja teko tapahtui poliisiasemalla kello kahden aikaan iltapäivällä. Uhrin virkatoverit ampuivat kuoliaaksi terroristin: 37-vuotiaan tunisialaisen, joka saapunut Ranskaan paperittomana maahantulijana vuonna 2009. 

5 Comments

 1. Tehdäänkehitysmaayhdessä
  23.4.2021 23:44

  Suomaliassa olisi korkeintaan ammuttu jalkaan ja saatu velkarahoilla elätetty elätti pitkäksi aikaa. Jos olisi ns. Kansallismielinen olisi lopputulos kuin Ranskassa.

  Vastaa
 2. Masentunut puukottaja
  23.4.2021 23:50

  Yksittäistapaus nro 123………………………

  Vastaa
 3. pöh
  24.4.2021 02:13

  Yle puolestaan sanoi että tiettävästi omiin lähteisiinsä vedoten allahua ei huudettu.

  Hiukkasen alkaa ketuttaan tämä että meillä on 500 000 000 ja jo ylikin pakkoverotettu yleisradio.
  Jonne on pakko maksaa veroa ja tekevät pelkkää propagandaa päivästä toiseen

  Vastaa
 4. Granadier
  24.4.2021 10:55

  Ensimmäisissä Suomen maksetun pas**median jutuissa suureen ääneen julistettiin ”Ranskassa mies puukotti poliisiasemalla työskennelleen naisen”. Rakennettiin samaan tyyliin miesvihaan, kuin jutuissa jokunen päivä sitten Ruotsissa miesten tekemistä naisten tapoista. Ruotsin jutuissakin jäi kertomatta, että naismurhat oli ”kansanryhmien” sisällä tehtyjä tappoja.

  Vastaa
 5. juha II
  24.4.2021 14:50

  Pihtisynnytyksellä tästä saatiin kuin saatiinkin islamistinen terrori-isku eikä mennyt ”mielenterveyshäiriön” tiliin. Muslimit ja punavihervasemmisto raiskaa kaikki käsitteet tehden niistä demoonisia sanoja! Uhri oli naispoliisi, joka palveli valtiota, joka on petti hänet niin kuin se on pettänyt oman kansansakin luodakseen maailmanlaajuisen järjestyksen muiden kanssa. Joka pohjautuu täysin epädemokraattiseen totalitaristiseen hallintoon, jossa kaikki länsimaisen demokratian hyveet ovat poljetut maahan kuten sen orjuudenikeen alla elävä kansa, jotka ovat näille psykopaateille vain pelkkiä numerosarjoja eikä mitään muuta. Sillä täysin sielua vailla olevina he eivät tunnusta sitä muillakaan olevan.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top