Aluevaalit korostaa Demokratian toimimattomuutta

Ensiksi täytyy sanoa, että 23.1.2022 vaalipäivän ainoa valopilkku mitä tulee kansan oikeuksien ja etujen ajamiseen oli edellisen päivän Vapauden Puolesta mielenosoitus Helsingissä mihin osallistui arviolta yli 5000 ihmistä. Mielenosoituksen ero politiikkaan on se, että siellä on positiivista energiaa ja ihmisiä, jotka ymmärtävät, että Suomi ja sen suunta on tuhoon tuomittu, jos kansalaiset jatkavat valtiolle alistumisen polulla.

Pahinta kaikesta on tietenkin se, että terveitä ihmisiä, jotka eivät ole altistaneet itseään kokeelliselle ‘mega pharma’ rokotteille tullaan vainoamaan ja paimentamaan kuin juutalaisia maailmansodan aikoihin. Tämä prosessi on jo käynnissä maailmalla ja meidän sairaat narsisti päättäjät tuovat sen myös Suomeen nopeutetulla aikataululla, onpa mukavaa.

Äänestysprosentti jäi reilusti alle 50%

Tämä on aluevaalien merkittävin asia, sillä se kenet valittiin, sillä ei voisi olla vähempää merkitystä koska kaikki, joka ikinen ehdokas joka asettui ehdolle, jos ei tietoisesti niin alitajuisesti teki niin siinä toivossa, että saisi valtiolta suojatyöpaikan. Eli selkokielellä byrokraatit ovat omaa etua ajavia narsisteja, joten onnea vaan voittajille ja siitä, että olette nyt osana sitä porukkaa, joka järjestää systemaattista kansanmurhaa (se on jo alkanut, jos ette ole huomanneet).

Kun äänestysprosentti jää reilusti alle 50% se tarkoittaa sitä, että vaaleja ei voi millään edes laskea kansan tahdoksi ja sanoin jo aikoinaan, että jos alle 80% osallistuu vaaleihin se on selkeä merkki siitä, että demokratialla yhteiskunta muotona on suuri ongelma koska siltä puuttuu uskottavuus. Painotan siis vielä kerran (voitte myös lukea aikaisemman kirjoituksen demokratian tilasta, jos haluatte syventyä aiheeseen), että Demokratia aatteena ei ole yhden tai koalition valtaan asettamista, jonka tehtävä on systemaattisesti tehdä heidän agendasta ainoa vallitseva agenda (SDP hyvä esimerkki tästä, että tehkää kuten sanomme tai tuhoamme teidät mentaliteetti).

(Jatkuu kuvan jälkeen)

Suomen itsenäisyyden yllä leijuu demokratian synkistämä pilvi

Toimivan Demokratian perusajatus ja lähtökohta on se, että vahvin agenda saa johtaa kehitystä, mutta sen tulee kunnioittaa ja kanssa käydä rakentavasti kaikkien muiden vallitsevien mielipiteiden ja tahtotilojen kanssa. Ei luoda itsensä näköinen valtakunta vaan itse asiassa luoda tila, jossa vallitsee harmonia ja jossa ihmiset eri aatteilla voivat rauhassa ja yhteiselossa elää itsensä näköistä elämää.

Ketään ei alisteta, se on jumalauta ensimmäinen asia, jonka teidän politiikka sirkuseläinten pitäisi ymmärtää ja toinen asia on se, että kun edustaa kansaa ei kuljeta oma napa edellä miettimässä miten hyvä oma tilanne on. Kun palvellaan kansaa, jokainen poliitikko palvelee samaan aikaan sekä omaan agendaan samaistuvia kanasalaisia, että koko kansaa (ei eri tavalla ajattelijoita sorreta ja alisteta koska ovat eri mieltä).

Vastakkainasettelu ja alistaminen on eliitin hupia

Kaikki johtamisen muodot, jotka perustuvat vastakkainasetteluun (koko poliittinen kenttä globaalisti) johtavat lopulta siihen, että alakynnessä olevia ihmisryhmiä sorretaan, hyväksikäytetään ja alistetaan. No, säälittävintä tässä nyky touhussa tietenkin on se, että poliitikot ja valtio systemaattisesti sortaa ja alistaa myös oman puolueen kannattajia koska ainoat, joilla on heidän silmissään mitään arvoa on se pieni eliitti kupla johon uskovat kuuluvansa (se vasta naiivia on kun joku ei ymmärrä, että häntä vedetään kuin pässiä narusta).

Aito Demokratia ei siis vahvistaisi tällaista vaalitulosta vaan toteaisi, että kansalla ei ole edes luottamusta Demokratiaan hallintomuotona. Uskokaa ystävät nyt, Demokratia ei ole koskaan tehnyt teille mitään, se köyhä kansa joka olemme (mitä jää käteen kaikkien velkojen, kulujen ja verojen jälkeen, jolla ostetaan ruokaa ja edistetään elämäntapaa) on tämän järjestelmän tuottama tila ja me edelleen mahdollistamme tämän.

Oikeasti ainoa tie eteenpäin (jos rauhallista ratkaisua haetaan) on lopettaa osallistuminen kaikkeen mikä on kytköksissä valtioon ja pitää myös ymmärtää, että suurten yritysten ja erityisesti korporaatioiden tukeminen on lopetettava heti. Harva pystyy tähän täysin, mutta asteittain se on mahdollista mikä on hyvä alku, siivotkaa siis oma elämä niin autatte maailmaa voimaan paremmin.

Itse tunnen vahvasti, että tulee aika pian tilanne, missä sosiaaliturvaan kajotaan (älä koskaan luota Kelaan, se on valtion luoma käärme, johon olemme koukussa, se ei varjele meitä vaan voi milloin haluaa vetää meiltä maton jalkojen alta, jos olemme siitä riippuvaisia, työttömyystuki, toimeentulotuki, asumistuki…). Kun kokonaisuutta tarkastelee on päivänselvää, että koska valtion velkataakka on niin valtava (sadassakaan vuodessa sitä ei pystytä kääntämään positiiviseksi) tämä show on vain kulissia, politiikassa ainoat jotka voittavat ovat poliitikot. Me muu (suurin osa sinisilmäinen) porukka, meidät pidetään köyhinä, riippuvaisina ja huonokuntoisina ihan tietoisesti (jos hyvinvoinnin romuttaminen kiinnostaa lue linkissä oleva kirjoitus).

(Jatkuu kuvan jälkeen)

Hyvinvoinnin systemaattinen romuttaminen

Mitä aluevaaleista siis jäi käteen

Kusetus senkun jatkuu, vaalitulos jonka ainoa viesti on se, että kansa ei tue tätä hallintoa viedään läpi koska Marin, Niinistö ja liskokumppanit ovat täysin välinpitämättömiä siitä mitä täällä tapahtuu tai mitä joku vaalitulos oikeasti tarkoittaa. Eli vaalien pohjalta jatketaan kansanmurha agendaa, luodaan entistä enemmän vastakkainasettelua ja köyhyyttä. Miettikää, että näissä aluevaaleissa on äänestetty iso läjä ihmisiä valtion virkoihin, jollain 500 äänellä. Siis odottakaa, sanoinko tämän oikeasti ääneen, 500 äänellä 5 miljoonasta, miten ihmeessä sitä voi joku edes juhlia, sehän on säälittävää. Minä en mitään virkaa ottaisi vastaan, jos minulla olisi näin mitätön ääniharava vaan pyytäisin anteeksi, että olen niin epäonnistunut ja saamaton tyyppi.

Sitä nämä vaalit siis olivat, narsistien oppikoulu, heitä onnitellaan ja egoa pönkitetään, jotta heistä voisi tulla seuraavia korruptoituneita sikoja, onneksi olkoon vaan. Ei se mitään, kaikki te valitut ja tähän vaali toimintaan osallistuvat olette listalla ja saatte sitten katsoa peiliin kun kansa teidät höyhentää tervatynnyrin kautta (ja teidän on paras toivoa, että se jää siihen koska ymmärtäkää tämä, että viha kytee kansalaisten sielussa siitä mitä edustatte ja mitä roskasakkia olette).

(Jatkuu kuvan jälkeen)

Sydän versus ego

Kateus on narsismin tapaan sairaus

Veronica Roth sanoi hyvin, että ‘everything – our houses, our clothes, our hairstyles – is meant to help us forget ourselves and to protect us from vanity, greed and envy, which are just forms of selfishness. If we have little, and want for little, and we are all equal, we envy no one’, eli kaikki – meidän talot, vaatteet, kampaukset – on tarkoitettu sitä varten, että unohtaisimme kuka oikeasti olemme ja jotta voisimme suojella itseämme turhamaisuudelta, ahneudelta ja kateudelta, jotka ovat vain itsekkyyden muotoja. Jos meillä on vähän ja haluamme vähän, ja olemme tasa-arvoisia emme kadehdi ketään.

Älkää siis enää koskaan olko kateellisia kenellekään, varsinkaan sellaiselle olennolle (poliitikot, yritysjohtajat, narsistit yleensä…), joka määrittelee oman arvonsa rahassa, vallassa, tai egon kautta. Sen tunnelin päässä ei ole valoa, ei rakkautta, ei onnea, eikä pitkällä jänteellä elämääkään.

22.01. 2022 mielenosoituksesta Helsingissä:

5 Comments

 1. pöh
  24.1.2022 11:52

  Ensin siihen koronaan, että nämä tämän hetken jopa vääristellyt tilastot todistaa ettei tämä rokote toimi ollenkaan nyt leviävään virukseen.
  Siitä huolimatta edelleen syyllistetään rokotteita ja suunnitellaan (pysyvää) rokotepassia, johon sitten voi tietysti lisätä mitä vain vaatimuksia. Yllättävän moni näyttää sitä jopa vaativan, ja että rokottamattomat suljetaan kaiken yhteiskunnan ulkopuolelle, siis ilman mitään terveydellisiä perusteita.

  Ja nuo aluevaalit ja ”hyvinvointialueet” on huono vitsi. Byrokraateille ja puolueille taas miljardeja, mutta siihen terveydenhuollon parantamiseen ei riitä rahaa.
  Ja äänestää sai myös ulkomaalaiset jotka asuneet kunnassa vähintään 51 päivää ennen vaaleja, mutta sen sijaan suomalaiset helsingissä ei saanut äänestää, no onneksi siitä kärsi eniten vihreät.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   24.1.2022 14:08

   Käsittääkseni pk-seudun kunnat suhtautuvat jo koronaan (Covid-19) jo flunssan kaltaisena normaalina talvi-vitsauksena. Ei sen ympärille mitään ihme järjestelmiä voida kehitellä.

   Vastaa
 2. Obelix
  24.1.2022 17:33

  UUTISETPOLITIIKKA
  Näkökulma: Soini saa kiittää urastaan Tony Halmetta
  Uutta puheenjohtajaa valitaan 60 vuotta vanhalle populismin platformille.

  Timo Soini nousi aikanaan eduskuntaan Tony Halme -ilmiön mukana. INKA SOVERI

  Juha Keskinen
  juha.keskinen@iltalehti.fi
  06.05.2017 klo 12:32

  Perussuomalaisten puheenjohtajan paikasta luopuva ulkoministeri Timo Soini saa kiittää menestyksekkäästä poliitikon urastaan edesmennyttä Tony Halmetta. Ilman ammattilaisnyrkkeilijä-showpainija Halmeen tuomaa nostetta vuoden 2003 eduskuntavaaleissa Soinista olisi tuskin koskaan tullut ministeriä. Jytky olisi jäänyt putkeen.

  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/201705062200122975

  Kysymys: Mikä ihmeessä oli edesmenneen Tony Halmeen ja vielä vaikuttavan Jussi Halla-ahon suurin yhteinen nimittäjä politiikassa – oikea vastaus kysymykseen ei välttämättä tule heti ensimmäisenä kaikille mieleen – ehkei se edes tullut mieleen kummallekaan ym. herroista, vaikka heistä kumpikin onnistui soittelemaan ”unohdetun kansan”, lue; nukkuvien puolueeseen kuuluvien kansalaisten sielujen herkimpiä kieliä, mutta kuitenkin tarkalleen oikein ajoitetulla hetkellä.

  _Nyt_ näitä ”unohdetun kansan” _alitajunnan_ kieliä ei osannut soittaa kukaan, koska kukaan ei ymmärtänyt – selvästikään – että kysymys (vaaleissa ylipäätään) ei ole pelkästään poliittinen, vaan kysymyksessä on sosiologinen/refleksiivinen, lähes _päivittäinen_ fysiologinen vitutus: (Fysiologia) samanlaisena toistuva ja tahdosta riippumaton reaktio tiettyyn ärsykkeeseen lue; vitutukseen/heijasteeseen.

  _Nukkuvien Puolueen Politiikassa_ ärsytys ammentaa lähes toistuvasti voimansa Establishmentin röyhkeästä, faktisesti kaiken maan omien kansalaisten inhimillisen elämän kuivaksi imevästä vallankäytöstä viranomaisten taholta – joka sektorilla. Tosin sektorit vaihtelevat epäsäännöllisesti, miltei kvartaaleittain, riippuen täysin eliitin aikataulutetuista rahantarpeista. Persujen, siinä missä muidenkin lehdellä soittelijoiden ongelmaksi muodostui, ettei tuota äänestäjien tahdosta riippumatonta reaktiota (vitutusta) osattu ryhmittää/kanavoida/lukea oikea-aikaisesti poliittisesti oikein.

  Vitutuksen keskiössä ei ole koskaan ollut mikään sellainen, kuin yksittäinen bensanhinta tai ulkomaille annettu yksilöity rahaerä, vaan ikuinen, vitun jokavuotinen vuosi vuodelta paisuva KOKONAISPAKETTI, jonka kansalaiset joutuvat yksin – ilman mitään vähennysoikeuksia – maksamaan, saamatta siitä kokonaispaketista käytännössä latiakaan itselleen. Persut hävisivät, koska eivät uskaltaneet tai ymmärtäneet laittaneet kaikkea, lue; KOKONAISPAKETTIA peliin jo viimeistään vuodesta 2019 lähtien….All In! (Mikä esti?)

  Mutta asiaan palatakseni: Ym. Herrojen Th ja JH kohdalla riitti, kun he osuivat kerran edes siihen yhteen herkkään kieleen – ajatelkaa mitä olisi tapahtunut, jos herrat olisivat osanneet soittaa yhdellä kertaa otelaudalta viiden sormen soinnun?

  Tony Halmeen ja Jussi Halla-ahon sormet onnistuivat siis _kerran_ hivelemään nukkuvan, ”unohdetun kansan” herkkiä vitutuksen (kieliä) tunteita Establishmenttia kohtaan – aiheesta ja onnistuneesti, koska käytännön tasolla ”unohdettu kansa” ja Establishmentti ovat joka päivä suorassa ”hallinto/taloussodassa” keskenään, kaikilla elämän osa-alueilla, joissa vain köyhtyvien kansalaisten oikeuksien polkemista ja rahaa liikkuu – ja kyllä sitä rahaa liikkuukin, mutta aina vain yhteen suuntaan, kansalaisten taskuista >>>> eliitin taskuihin.

  Ps. Establishment tarkoittaa vallitsevaa yhteiskunnallista järjestelmää, ja varsinkin sen valtaa pitäviä. Yleensä käsitteellä viitataan vakiintuneeseen yhteiskuntajärjestykseen sekä joukkoon talouselämän tai politiikan johtohenkilöitä, jotka muodostavat yhteiskunnan hallitsevan luokan, eliitin.

  Vastaa
 3. juha II
  24.1.2022 20:30

  Kyseessä on Suomen terveydenhuollon alas-ajo ja jo mainittu kusetus!!!

  Byrokratiaa lisätään itsetarkoituksellisesti vain virkapaikkojen lisäämiseksi läpimädänneille kampaviinereiden ahmijoille. Näen jo silmissäni virkapaikoiltaan kommentoivat syöttiläät monine leukoineen, että jos niitä alat laskemaan. Niin ”höyhensaaret” kutsuvat!

  Kun vaaleja alkaa olemaan yhden käden sormin laskettavissa! On päivän selvää, että äänestys-% laskee. Sitä paitsi edes joillekn on matkan varrella selvinnyt kyseessä olleen pelkkä pyramidihuijaus!!!

  Ihmiset kuulemma ”pisteytetään” sen perusteeksi minkätasoista hoitoa saa. Pojot kertyy sen mukaan kuinka hyödyllinen olet yhteiskunnalle!

  Vastaa
 4. Olavi Koskela
  25.1.2022 10:23

  Demareiden ja kepuleiden todellinen kannatus hv-aluevaaleissa oli kymmenen prosentin luokkaa (n. viidesosa n. viidestäkymmenestä). Kelpaa sitä kehua suu vaahdossa ja silmät loistaen vahvasta kannatuksesta ja tuesta tehdylle politiikalle yhteisen rahvaan parissa! Voi iso v, sanon vain. Oltiinhan sitä niiiiin huolissaan alhaisesta äänestysprosentista, mutta tavanomaisen tyhjän fraseologian lisäksi mitään rationaalisia analyysejä asiasta ei esitetty. Semmoiset rehelliset kommentit jäivät täysin sanomatta, että taitaapa kansa pikemminkin katsoa, että tämä tekemämme EU- ja talouspolitiikka – puhumattakaan tästä uudesta hillotolppahimmelistä – on täysin perseestä. Vielä vähemmän, jos mahdollista, pohdittiin sitä, mitä voitaisiin tehdä äänestysinnostuksen nostamiseksi. Mitäpä sillä oikeasti väliä poliitikolle. Puhutaan vaan äänisaalista annetuista äänistä, ja kaikki näyttää kivalta.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top