Amnesty Internationalissa paljastunut väärinkäytöksiä

Kansainvälisen ihmisoikeusjärjestön Amnesty Internationalin työilmapiirin on todettu olevan työpaikkakiusaamisen ja syrjinnän leimaaman, todetään järjestön ulkopuolisella konsultilla teettämässä selvityksessä.

Ongelmat koskevat järjestön ylikansallista johtoa, kertoo uutinen. Järjestö käyttää perustasolla paljon vapaaehtoista työtä, johon rekrytoidaan nuoria idealisteja.

3 Comments

 1. Puolueeton
  7.2.2019 19:26

  Jos järjestelmä ei toimi loogisella ja totuudenmukaisella arvopohjalla (!), järjestelmän työilmapiiri kärsii. Tämän lienee moni kokenut huomannut työelämässä..

  Vastaa
 2. jussi
  8.2.2019 07:20

  Ennen kaikkea ”hyväntekeväisyys” uskomuksen ja luottamuksen alla toimivat järjestöt olisi syytä tutkia perinpohjin ja satunnaisin väliajoin (ettei voi ennustaa ajallisesti seuraavaa ”syyniä”). Niiden turvaan hakeutuvat vilpittömästi auttamishaluisiin sekautua haluavat auttamisen pahimmat vastakohdat. Ilmiö on paljastunut ja raportoitu orpokodeista, SOS-lapsikylistä, Punainen-Risti, jne USA:ssa. Ko. lapsia on käytetty sekä sateilytys että lääketestien (solumyrkky) jne koekaniineina tai kadonneet jäljettömiin pedoseksiporjiksi, saatanan/luciferin palvojien rituaaliuhrukseen, verenjuontiiin/kannibalismiin seka lopulta elinkauppaan.

  Vastaa
 3. Iblis Ginjo
  12.2.2019 18:15

  Kun joku Amnesty-liiviläinen silloin Janitskinin ollessa ilman syytettä vankilassa tuli kerjäämään minulta rahaa sanoin että mitään ei tipu jos ette ota asiaksenne käydä myös tuota ihmisoikeusloukkausta vastaan. Ihmisoikeusloukkaus on ihmisoikeusloukkaus oli sen kohde kuka hyvänsä. Ei vissiin meikeläisen raha kelvannutkaan.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top