Ano Turtiainen: VKK on nyt puolue

Valta kuuluu kansalle on nyt puolue. Puolue on saanut oikeusministeriöltä päätöksen, jossa todetaan, että puolue on tänään 2.9.2021 merkitty puoluerekisteriin.

Kansanedustaja ja puolueen puheenjohtaja Ano Turtiainen on erittäin tyytyväinen ajankohtaan:

Huomenna pidetään eduskuntaryhmän kokous ja myös puoluehallituksen kokous Heinolassa, ja tuo tieto tuli todellakin kreivin aikaan. Nyt on juhlan aika, sillä kansalla on puolue, joka puolustaa heitä ja heidän oikeuksiaan. Ja eduskunnassa voidaan lähteä syysistuntokaudelle uutena puolueena. Työ vallan palauttamiseksi kansalle jatkuu, ja tulemme näkymään ja kuulumaan ja toimimaan yhä vahvemmin koko valtakunnassa.

Voimanoston moninkertainen maailmanmestari Ano Turtiainen on tottunut ennätyksiin, ja myös tässä puoluehankkeessa tehtiin vähintään Suomen ennätys, kun tarvittavat kannatusilmoitukset saatiin kokoon yhdessä päivässä.

Puoluehallitukseen kuuluvat:
Ano Turtiainen, puheenjohtaja
Ilkka Tiainen, 1. varapuheenjohtaja
Jarno Vähäkainu, 2. varapuheenjohtaja
Suvi Ahonen, 3. varapuheenjohtaja, puoluesihteeri

4 Comments

 1. juha II
  3.9.2021 00:17

  Hyvä, että Suomesta löytyi Kekkosen näköinen mies, joka uskaltaa sanoa sanat suoriksi välittämättä siitä mitä kulloisetkin tendennsit vaativat pyörimään kuin tuuliviirit päivänpoliittisten tuulten mukaan!!!

  Kaikki ne toimijat, jotka tulivat ”vaaliteknisin” syin syrjäytetyiksi ja samalla lähitulevaisuudessa häämöttävän puhdistuksen kohteeksi joutuvat persut! Liittykää Anon perustamaan puolueeseen, jossa pierukin saa haista!!!

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   3.9.2021 10:51

   Meinaatko ei voimanosto ja pieru liittyvät jotenkin toisiinsa. En ihan heti usko.

   Vastaa
   1. juha II
    3.9.2021 23:25

    Sulla ne on hoksottimet. En edes miellä Turtiaista voimannostoon, vaikka olemus antaa viitteitä. En ole ollut tietoinen tämän miehen aktiiviurasta yhtään mitään. Minulle hän on kansan syvistä riveistä noussut poliitikko, joka on epäpoliittinen samalla tavalla kuin Yhdysvalloissa Donald Trump. Vaikka äkkiseltään vertaus on kunnianhimoinen ja joku pirujaan täynnä oleva voi tulkita pilkaksi.

    Jotain kuvastaa yhteistä on se, että Turtiainen erotettiin persuista kun ei osanniut olla tarpeeksi korruptoituneen fiini ollen vihollisten mieliksi. Trumpin hylkäsi oma puolue, koska tämä ”häirikkö” tuli poliittisten korruptoituneiden broilerien ulkopuolelta särmikkäällä epäkorrektilla tavallaan, joka olisi ollut kelle muulle tahansa poliittinen itsemurha! Trumpilla ei ollut mitään hävittävää ja samalla tuli toteen näytetyksi millä todella politiikassa pärjää ja millä mennään suoraan kansan syvien rivien selkäytimeen!

    Teatteriohjaaja Outi Nyytäjä ollessaan ohjaajana Ruotsissa 1980-luvun loppupuolella. Hän sopimuksen loputtua luonnehti sikäläistä kulttuurillista ilmapiiriä sanomalla: ”Ruotsissa ei saa pierukaan haista!!!”

    Että se siitä kun ”lukee kuin piru Raamattua”!

    Vastaa
 2. Anti-kommunisti
  6.9.2021 14:39

  Ano Turtiainen on oikealla asialla:

  ”Me olemme sodassa, mutta me emme anna periksi” – VKK perustaa Suomeen varjohallituksen”
  https://mvlehti.net/2021/09/04/ano-turtiainen-me-olemme-sodassa-mutta-me-emme-anna-periksi-vkk-perustaa-suomeen-varjohallituksen/

  https://valtakuuluukansalle.fi/#/puolueohjelma

  Suomea johtaa suuri maanpetturi-/virkarikolliskopla läpeensä korruptoituneen, valheellisen valtamedian tukemana: https://rapsodia.fi/lakimies-jaana-kavonius-paljastaa-eu-huijaukset/

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top