Anthony Fauci valehteli koronatutkimuksen rahoittamisesta

Anthony Fauci valehteli Yhdysvaltain kongressille viime toukokuussa väittäessään, ettei hänen johtamansa NIAID olisi rahoittanut Gain of Function tutkimusta Kiinassa.

The Interceptin voittaman FOIA-oikeusjutun (Freedom of Information Act, joka vastaa meidän julkisuuslakia) jälkeen julkaistiin yli 900 sivua materiaalia, jotka liittyivät Yhdysvaltojen rahoittamaan koronavirustutkimukseen Kiinassa?

Äskettäin julkaistut asiakirjat sisältävät tietoja Yhdysvaltojen rahoittamasta tutkimuksesta useista koronavirustyypeistä Wuhanin virologian instituutissa (WIV) Kiinassa. Intercept on saanut käsiinsä yli 900 sivua asiakirjoja, joissa kerrotaan Yhdysvalloissa toimivan terveysjärjestön EcoHealth Alliancen rooliin, jossa on kanavoitu USA:n liittovaltion rahaa lepakko-koronavirustutkimukseen Wuhanin viruslaboratoriossa. Asiakirjoihin kuuluu kaksi aiemmin julkaisematonta apurahaehdotusta, jotka rahoitti Anthony Faucin johtama Allergia- ja tartuntatautilaitos (NIAID), sekä EcoHealth Alliancen tutkimukseen liittyviä hankepäivityksiä.

”Asiakirjat viittaavat siihen, että NIAID ja EcoHealth Alliance ovat tietoisesti rahoittaneet korkean riskin tutkimusta, joka on saattanut johtaa nykyiseen pandemiaan totesi” Gary Ruskin, Yhdysvaltain Right To Know -ryhmän toimitusjohtaja, joka on tutkinut Covid-19: n alkuperää.

Yksi apurahoista nimeltään ”Understanding the Risk of Bat Coronavirus Emergence” hahmottaa kunnianhimoisen EcoHealth Alliancen presidentin Peter Daszak:n pyrkimyksen seuloa tuhansia lepakkonäytteitä uusien koronavirusten varalta. Tutkimukseen sisältyi myös elävien eläinten kanssa työskentelevien ihmisten seulonta. Asiakirjat paljastavat, että keskeinen kokeellinen työ humanisoitujen hiirien kanssa tehtiin bioturvallisuustason 3 laboratoriossa Wuhanin yliopiston eläinkoekeskuksessa – eikä Wuhanin virologian instituutissa (4-taso), kuten aiemmin oletettu. Asiakirjat herättävät lisäkysymyksiä teoriasta, jonka mukaan pandemia on saattanut alkaa laboratorio-onnettomuudessa, jonka teorian Daszak torjui the Lancet-lehdessä aggressiivisesti helmikuussa 2020 yhdessä lukuisten kollegoidensa avulla. Daszak oli kerännyt nimet Lancetiin kirjoittamansa kirjeen alle.

EcoHealth Alliance sai yhteensä NIAID:lta yhteensä 3,1 miljoonaa dollaria

EcoHealth Alliance sai yhteensä NIAID:lta yhteensä 3,1 miljoonaa dollaria, joista 599 000 dollaria Wuhanin virologian instituutti käytti myös muuttamaan lepakkojen koronaviruksia siten, että ne todennäköisemmin tartuttaisivat ihmisiä. Jo ennen pandemiaa monet tutkijat olivat huolissaan tällaisiin kokeisiin liittyvistä mahdollisista vaaroista. Apurahaehdotuksessa tunnustetaan osa näistä vaaroista: ”Kenttätyöhön liittyy suurin riski altistua SARS:lle tai muille CoV-viruksille työskenneltäessä luolissa, joissa on suuri lepakko-tiheys ja mahdollisuus ulosteenpölyn hengittämiseen.”

Broad Institute -instituutin molekyylibiologi Alina Chan sanoi, että asiakirjat osoittavat, että EcoHealth Alliancessa on syytä ottaa laboratoriovuototeoria vakavasti. ”Tässä ehdotuksessa he itse asiassa huomauttavat tietävänsä, kuinka riskialtista tämä työ on. He puhuvat jatkuvasti ihmisistä, jotka voivat saada pureman – ja he pitivät kirjaa kaikista puremista”, Chan sanoi. ”Onko Eco-Healthilla nämä tiedot? Ja jos ei, miten he voivat mahdollisesti sulkea pois tutkimukseen liittyvän onnettomuuden?”

Wuhanissa luotiin uusia viruksia

Rutgersin yliopiston molekyylibiologin Richard Ebrightin mukaan asiakirjat sisältävät kriittistä tietoa Wuhanissa tehdystä tutkimuksesta, mukaan lukien uusien virusten luominen:

”Heidän rakentamansa virukset testattiin niiden kyvystä tartuttaa hiiriä, jotka on suunniteltu näyttämään ihmisen hengitysteiden reseptoreita solussaan”, Ebright kirjoitti The Interceptille asiakirjojen tarkistamisen jälkeen.

Ebright sanoi myös, että asiakirjoista käy selvästi ilmi, että kaksi erilaista uutta koronavirusta pystyivät tartuttamaan ihmismäistettyjä hiiriä. ”Kun he työskentelivät SARS-tautiin liittyvän koronaviruksen parissa, he tekivät samanaikaisesti rinnakkaishankkeen MERS-koronavirusta vastaan”, Ebright sanoi viitaten virukseen, joka aiheuttaa Lähi-idän hengityselinten oireyhtymää.

Paljastusten jälkeen Kentuckyn senaattori Rand Paul on todennut, että asiakirjat todistavat Anthony Faucin valehdelleen kongressille, kun hän toukokuussa kielsi NIAID:n koskaan rahoittaneen ns. Gain of Function tutkimusta.

Mikko Paunio

9 Comments

 1. Joku
  8.9.2021 14:51

  Todennäköisesti liberaali Jenkit ovat mukana koronan vuotamisesta jostain labrasta. Joko Jenkit rahoitti Kiinaa joka mokasi tai Kiina varasti viruksia Kanadan vastaavasta labrasta. Jenkki liberaalien heikko into lähteä tutkimaan mitään ja Jenkkien tiedusteluorganisaatioiden ”meh”-raportti viruksen alkuperästä insikoi heikkoutta Kiinaa kohtaan tai haluttomuutta paljastaa omaa syyllisyyttä asiaan.

  Toki kaikki on salaliittoteoriaa, mutta niin liberaalit leimasi labrateorian heti alussa salaliitoksi. Homma haisee tosi pahasti jokaiselta kantilta.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   8.9.2021 15:18

   Kiinalaiset näyttävät päästäneen viruksen irti, amerikkalaisen NGO-järjestön osuus on ollut salakuljettaa verorahaa tuohon hankkeeseen. Kiinalaisten bioase-hankkeista on ollut jo pitkään tietoja, -ja huolestumisen ilmauksia mm. Venäjältä.

   Kas kun kaikkiin ”koronaa-ei-ole” -juttuihin tarttuneet konspiraattori-wannebeet eivät ole olleet kiinnostuneita maailman mediassa pohditusta Kiinan osuudesta?

   Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   8.9.2021 16:59

   Meil Mariini, köyhillä Kiuru ja hulluilla Hujunek.

   Vastaa
 2. pöh
  8.9.2021 16:16

  Sen verran vielä sanon että teilläkin on nämä uutiset aina kuukausia myöhässä.
  Tietysti kunnioitan extrauutisia rehellisestä uustisoinnista, siitä iso peukku.
  Mutta nää asiat on ollut ulkomaisilla frameilla jo pitkään mutta yksikään valtamedia ei tule näitä uutisoimaan.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   8.9.2021 16:58

   Asiakirjojen julistaminen freedom-acktiin vedoten ei ole kuukausia vanha juttu. EcoHealth Alliancesta olemme kirjoittaneet jo *vuosi* sitten. Nimenomaan sen kytkyistä WIV-labraan Wuhanissa. Extra on yksi niistä ulkomaisista frameista jotka viruksesta kirjoittaa, -jos asiaa katsoo Suomen ulkopuolelta. Wuh wuh.

   Vastaa
   1. pöh
    8.9.2021 22:55

    Joo Pekka anteeksi jos en osannut muotoilla asiaa oikein.
    En tarkottanu tätä juttua tai mitään tiettyä juttua, , vaan sitä että miksi Suomessa on kaikki asiat aina kuukausia myöhässä.
    Siis tässä ns plandemiassa ollaan aina kuukausia myöhässä uusimmasta tiedosta, .
    Vaan ei se oikeestaan ole edes paha, kun vertaa siihen että esimerkiksi HAITALLISESSA maahanmuutossa ollaan koko ajan joku 10-vuotta Ruotsia jäljessä ja silti tehdäään aina samat virheet mitä ne on tehnyt.

    Vastaa
 3. Obelix
  8.9.2021 17:20

  ”Kas kun kaikkiin ”koronaa-ei-ole” -juttuihin tarttuneet konspiraattori-wannebeet eivät ole olleet kiinnostuneita maailman mediassa pohditusta Kiinan osuudesta?”
  Eivät konspiraattori-wannebeet ole mikään poikkeus, vaan pikemminkin sääntö, sillä koko läntinen maailmahan on tullut selvästi seinähulluksi. Sen huomaa, kunhan vain osaa arvioida koko ajan ympärillään vaihtelevaa toimintaympäristön muutosta avoimin mielin! Mutta seuraavaksi kysymys: Miten koko läntinen maailma on tullut hulluksi, kuin yhteisestä sopimuksesta yht’aikaa? Se ei nimittäin ole mahdollista ilman supervoimakasta ylikansallista auktoriteettia, niin voimakasta, että kaikki kansalliset päättäjät sitä tottelevat! Lue; Money talks and pullshit walks.
  Kaiken takana on pakko olla massiivinen, täydellinen valta -ja talouspolitiikan uudelleenarviointi, vähän samalla tavalla, kuin yksityinen tietokoneen käyttäjä käyttää valtaansa ja alustaa uusiksi tietokoneensa kovalevyn = Systeeminen Muutos. Lopuksi suoritetaan Great Reset, eli poistetaan kaikki, jopa ns. tehdasasetuksetkin jonkin ”uuden” ohjelmiston tieltä.
  Ps. Kaikkein surkeinta on, ettei tämän ”ohjelmiston” pyörittäjiä voi valita vaaleissa äänestämällä – ei millään mantereella. Toki kansallisen sarjan poliitikkoja voi vaaleissa äänestää, mutta mitä siitä on kansa hyötynyt, kun viisi viimeistä pääministeriäkin on syönyt tämän näkymättömän kollegion kädestä….tai paremminkin, heitä on syötetty ikäänkuin tuttipullosta – mainitakseni.

  Vastaa
 4. juha II
  8.9.2021 23:42

  Fauccin nenä on pidentynyt koko ajan kuin Pinokkiolla!!!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top