Antifa-soturi ammuttu USA:ssa pidätyksen yhteydessä presidentin patisteltua poliisia toimimaan

Portlandissa Oregonissa tapahtuneesta Trumpin kannattajan murhasta epäilty Antifa- ja BLM-liikkeiden aktiivinen jäsen ammuttiin poliisin toimesta eilen pidätystilanteessa Washingtonin osavaltiossa.

Michael Forest Reinoehlin epäillään murhanneen ampumalla presidentti Donald Trumpin uudelleenvalinnan puolesta järjestettyyn tapahtumaan osallistuneen Aaron Danielsonin. Poliisin tullessa pidättämään Reinoehlia tämän piilopaikasta Laceyssä Washingtonin osavaltiossa, kehkeytyi tilanne jossa Reinoehlia ammuttiin kuolettavasti. Median siteeraamaan todistajan mukaan Reinoehl oli aseistettu, ja paikalla kuultiin nelisenkymmentä laukausta ilmeisesti Reinoehlin puoliautomaattikivääristä.  Sen jälkeen neljä pidättämään tullutta poliisia käytti omia aseitaan. Tämä tapahtui klo. 19 aikoihin torstaina. Elvytyksestä huolimatta Reinoehl menehtyi.

Presidentti otti kantaa Reinoehlin tekemäksi epäiltyyn murhaan juuri ennen pidätys-yritystä:

Miksi Portlandin poliisi ei ole PIDÄTTÄNYT Aaron ”Jay” Danielsonin kylmäveristä murhaajaa. Tehkää työnne, ja tehkää se nopeasti. Jokainen tietää kuka tämä henkilö on. En ihmettele, että Portlandissa menee päin helvettiä!

Poliisi tekikin työnsä. Äärivasemmistoon linkittyvä some-tili yrittää nyt saada selville Reinoehlin ”teloitukseen” osallistuneiden poliisien nimiä ja osoitteita. Jonkinlaisesta #maalittamisesta lienee kyse.

Tilanteet USA:ssa näyttävät siis lipuvan syvenevään konfrontaatioon. Ikävä piirre on että brutaalin Antifan kannattajia löytyy Atlantin tältäkin puolen.

Reinoehl tunnusti videohaastattelussa tappaneensa Danielson:

Lisää aiheesta:

Tämän Portlandin poliisin jakaman kuvan mukaan Reinoehl oli odottamassa Danielsonia:

Kuvassa nuolilla merkityt ovat Danielson ja hänen ystävänsä. Poliisin kuvat osoittavat Reinoelin väijyneen Danielsonia parkkitalon suojissa.

Trumpia tukeneeseen autokaravaaniin osallistuneen miehen ampunut ilmoittaa kuuluvansa Antifaan

5 Comments

 1. Eero Tillanen
  4.9.2020 19:21

  ”Ainoa hyvä hinttifantti on kuollut hinttifantti.”

  Kenraali Philip Sheridan

  Vastaa
 2. Late
  4.9.2020 22:49

  Eli ampui lauantaina (30.8?) Danielsson. Teki tunnustus videon jossain kohtaa Su-To aikana. Poliisi tuli torstaina pidättämään ja Michael Forest Reinoehl kuoli? Kuka ton videon otti? Mitä tuolla tapahtuu?

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   5.9.2020 01:03

   Haastatteluvideon kuvasi joku Reinolle myötämielinen. Ainakin Andy Ngo on jakanut videota, ja se nopeutti poliisin toimia Reinon etsimiseksi.

   Vastaa
 3. Late
  5.9.2020 11:08

  Ei vakuuta toi Michael Forest Reinoehl. Musta ton kuvahaun kuvat on ihan Y-mies tasoa.
  Andy Ngo on kanssa yks kummajainen. Vaikee tietysti itelle joskus ymmärtää miten muut ajattelee.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top