Antifan ja BLM:n uhka kohdistuu myös Bidenin kannattajiin

Rauhattomuutta ja rodullista eripuraa lietsovat marxislais-vetoiset äärijärjestöt BLM (”Black lives matter”) ja Antifa jatkavat pelottelumarssejaan keskiluokan asuinalueilla useissa Yhdusvaltain kaupungeissa huolimatta presidentinvaalien äänestyksen päättymisestä.

Usean kommentaattorin mukaan mellakointi voi puhjeta uuteen kliimaxiin, voitti kumpi pääehdokas hyvänsä. Videolla twiitissä häiritty omakoti-asukas huomauttaa, että hänen talonsa portissa on pro-Biden -tarra, mutta ”rauhanomaiset mielenosoittajat” jatkavat hänen uhkaamistaan. He ilmoittavat vastustavansa valkoihoisia rasistisella motiivilla.

BLM- ja Antifa -mielenosoittajat ovat säännöllisesti marssineet pientalo-alueille myöhäiseen vuorokaudenaikaan, ja melunneet aggressiivisesti. Kuten videolla näkyy, ikkunoihin ja talonsa edustalle tulleita asukkaita kohti suunnataan voimakkaita laser-valoja, jotka saattavat vahingoittaa näkökykyä.

Video on tekstitetty englanniksi.

Video 01.11:

6 Comments

 1. Aappa
  4.11.2020 23:50

  Henkilökohtaisesti lopetin amerikanvaalien seuraamisen viime aamuyöllä. Enivei, mieleen on tullut vain yksi kysymys: Onko amerikkalaisten kannalta olemassa yhtään järkevää perustetta vaihtaa Trump Bideniin?

  Vastaa
 2. Orang Utang
  5.11.2020 00:10

  Antifaa ja BLM:ää johdetaan niin kuin sotajoukkoja ja ensimmäinen prioriteetti on:
  – Palkka pitää maksaa säännöllisesti.

  Silloin otetaan käyttöön jo vuosituhansia vanha palkanmaksu käytäntö:
  – palkka otetaan viholliselta saadusta ryöstösaaliista.

  Tästä taas seuraa, että ryöstelyn pitää jatkua tai „komentaja menettää joukkonsa hallinnan“.
  – Eihän kukaan nyt omista varoistaan halua jakaa rahaa roistoille.
  – Sentään joku moraali se olla pitää. Sodassakin.

  Muuten tämä vaalien ja mellakoiden kaava on eri valtioissa tehtyjen värivallankumousten avulla harjoiteltu ja hioutunut pitkälle.
  – Tällä kertaa mikään ei voi mennä pieleen!

  Biden ja varsinkin hänen kannattajansa ovat vain pelinappuloita. Vain eri arvoisia.

  Biden on vain pelinappula tässä globaalissa pelissä. Kannattajien arvo on varsin alhainen, enemmänkin kustannustekijä. Pitäähän maapallon väestöä vähentää – ja nopeasti.

  Vastaa
 3. Vikaa niiden päässä on ja paljon
  5.11.2020 09:01

  Monet eläimetkin toimii fiksummin kuin nuo blm ja antifa mielipuolet. Nekkereitähän ja muta ”värikästä” sakkia siellä pääsääntöisesti on.

  Vastaa
 4. Osta mikro kolmellakympillä
  5.11.2020 10:40

  Tuohon olisi erittäin helppo ratkaisu: Ostetaan mikroaaltouuni. Puretaan se ja jatkojohtojen avulla kiinnitetään se magnetrodi vaikka tuon kaiteen reunalle. ja sitten kun älämölö alkaa niin sisältä käännettäisiin mikro päälle. Näkymätön, hajuton ja lähes äänetön suojalaite. Pelkkä pelote (magnetridi näkyvillä) pitää porukan rauhallisena. Amerikassa kun saa puolustaa/suojata omaisuuttaan.

  Vastaa
 5. juha.
  5.11.2020 14:07

  BLM ja ANTIFA ovat purkupalloja, jotka vain särkevät. Eivät koskaan rakenna mitään uutta! Globalisti eliitti tulee eliminoimaan nämä ”hyödylliset idiootit” muutamassa päivässä kunhan nämä lapset ovat ensin tulleet poliittisesti käytetyksi hyväksi rähinäjoukkoina, jolla hyökätään demokraattista yhteiskunta järjestelmää ja parlamenttaarista rehellistä hallitusmuotoa vastaan, jossa ainakin Suomessa paheksuttiin ”ulkoparlamenttaarisia” keinojen käyttö poliittisten päämäärien eteenpäin ajamiseksi yhteiskunnassa!!

  Vastaa
 6. pöh
  6.11.2020 00:16

  Noi mustaihoiset haluaa selvästi rotusotaa, ja antifanttipellet ei ole kattonu peiliin, että huomaisivat olevansa valkoisia.
  USA:ssa tulee vielä kunnon väkivaltaisuudet, ja media syyttää taas Trumppia..

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top