Arizonan avain-piirikunnan äänten tarkistuslaskenta vihdoin käynnissä: Kumpi voitti presidentinvaalit Maricopassa?

Arizonan republikaani-voittoisessa osavaltiossa vaalitulokset ovat yleensä ratkenneet väkirikkaimman Maricopa countyn mukaan, eikä kyseisessä piirikunnassa ole miesmuistiin voittanut demokraatti. Viime marraskuussa, presidentinvaaleissa niin kävi, ja epäilyjä ääntenlaskentaa kohtaan kuultiin heti, mutta vaatimukset tarkistuslaskennasta on estetty perjantaihin asti.

Maricopan 2,1 miljoonaa ääntä ratkaisivat, kenelle Arizonan valitsijamiehet menevät, ja syksyn presidentinvaaleissa voittaja oli demokraattien Joe Biden, tai sitten ei. Epäilyjä ääntenlaskentaa kohtaan, ja postiäänestyksen vedenpitävyyden kiistämistä kuultiin jo heti vaalien jälkeisinä päivinä. Ihmetystä herätti useassa osavaltiossa ensikertaa äänestäjärekisteriin ilmoittautuneiden ikäjakautuma (-jopa 1800-luvulla syntyneitä), puutteelliset osoitteet (olematon katu, poste restante, etc.), ja kuultiin väite, että postiäänilippuja on jaettu henkilöille, jotka eivät todistaneet henkilöllisyyttään, tai joiden äänioikeus -jopa elossa oleminen, oli epäselvää.

Republikaanien ja edellisen presidentin Donald Trumpin lakimiestiimin esittämät moitteet jätettiin joko käsittelemättä juridisiin seikkoihin vedoten, tai niiden käsittely viivästyi yli syksyllä valitun presidentin virkaanastujaisten. ”Minkä taakseen jättää, sen edestään löytää”, toteutuikin taas kerran. Pitkän viivytystaistelun päätteeksi tuomari peruutti perjantaina (23.04.) annetun toimenpidekiellon Arizonan republikaani-enemmistöisen senaatin määräykselle suorittaa Maricopan piirikunnassa vaalilippujen käsinlaskenta, äänestyskoneiden auditointi ja vaaliprosessin tietoturvallisuuden tarkastaminen.

Senaatin tehtävään palkkaamat neljä tietoturvayhtiötä ja heidän henkilökuntansa tekevät par’aikaa työtään, mitä voitte seurata konservatiivisen sanomalehden The Epoch Timesin live-videolähetyksessä.

Arizonan republikaani-senaattorit ovat kertoneet, ettei tavoite ole vaalituloksen kaataminen, vaan luottamuksen palauttaminen amerikkalaiseen vaalijärjestelmään. Vuodenvaihteen tietämillä tehdyt mielipidekyselyt kertoivat noin puolen amerikkalaista epäilevän vaalivilppiä.

Luettavaa:

Arizonan senaatti: Avain-piirikunnan äänet lasketaan uudelleen luottamuksen palauttamiseksi presidentinvaaleihin 2020

Yhdysvaltain vaalit: Arizonan senaatti vaatii lippujen ja äänestyslaitteiden tutkimista, piirikunta kieltäytyy

Arizonan osavaltion senaatti ja edustajainhuone vaativat äänestysjärjestelmän riippumatonta tutkimusta

5 Comments

 1. prkls6666
  24.4.2021 21:41

  kuka voi pitää pedobideeniä american pressana? minä ainakaan en tunnusta

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   24.4.2021 21:57

   Toivottavasti meitä ei aiota marinoida Bidenin vanhalla softalla 13.06? Paree että Arizonan tarkastukset valmistuu sitä ennen.

   Vastaa
   1. Pekka Kemppainen
    18.7.2021 12:26

    (Ei olisi pitänyt kirjoittaa tota.)

    Vastaa
 2. pöh
  24.4.2021 21:55

  En tosiaan ole mikään trumppi fani, ja vielä vähemmän vaalien jälkeen.
  Mutta ole katsonut suurimman osan esitetyistä todisteista vaalivilpistä ja olen 100% varma että trumppi voitti oikeasti vaalit.

  Vastaa
 3. juha II
  25.4.2021 15:05

  Valtamedian ”ei ole” todisteita alkaa sulamaan. Ja kun demokraatti kommunistit ovat vielä ajaneet lakia, jossa vaalituloksen kyseenalaistaminen on rikoslain alaista kauraa. Kertoo jo sekin osaltaan jotain peri kommunistista ajatuskulkua malliin Kiinan v. 1989 Tianjin aukion verilöyly, jota ei ole ”olemassa”.

  Isot teknologiajätit sensuureineen ja äänestyskoneiden hakkeroinnit sekä tyhjästä eli täysistä rekoista tulleet lisä-äänet Bidenille kaikilla mahdollisilla äänestysvilpeillä höystettyinä, jotka jo sinällään sotivat kaikkia matemaattisia lainalaisuuksia vastaan. Oli ”selvää pässinlihaa” nille, jotka uskalsivat ja joilla oli selvää järkeä päässään ymmärtää kyseessä olleen vuosisadan vedätyksen!

  Tietysti tällaiset tahot olivat ja ovat henkipattoja kautta maailman, joiden on ollut ”syytä kävellä pitkin seinänvieriä” syystä, että maailma on tullut hulluksi.

  Kaikkein tärkeintä ei ole välttämättä se yksinomaan, että oikea mies voittaa. Vaan periaate. Se, että viedäänkö kansalta lopullisesti yksinomainen oikeus päättää rehellisiissä vaaleissa kuka ja mikä puolue hallitsee maata seuraavan vaalikauden. Eikä maailman teknologiajätit, salaseurat, globalistit, YK, WEF, EU ja jopa Rooman kirkkovaltio.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top