Armenialta vakava varoitus Euroopalle: ”Kohtaatte Turkin Wienin luona”

Armenian ja Azerbaidzanin välisessä sodassa on tehty jo kolme aselepoa, joista yksikään ei ole kestänyt paria tuntia pidempään. Venäjä ei ole myöskään vastannut vielä Armenian aloitteeseen venäläisistä rauhanturvaajista kiistanalaiselle Nagorno-Karabakhin l. Artsakhin alueelle. Armenian pääministeri muistutti tänään Eurooppaa Turkin aiheuttamasta vaarasta.

”Jos Eurooppa ei ota yhteyttä Erdoganiin, se joutuu odottamaan Turkkia Wienin edustalla”, Armenian pääministeri Nikol Vovayi Pashinyan sanoi usean eurooppalaisen median julkaisemassa haastattelussa.

Armenian pääministeri syytti Turkkia meneillään olevan sodan aiheuttamisesta rohkaisemalla Azerbaidzania asetoimituksilla ja lähettämällä jihadisti-taistelijoita, joita Turkki on värvännyt Syyriasta. Pashinyanin mukaan epätavanomaista sotaa käydään myös eurooppalaisten kaupunkien kaduilla, joilla ihmisiltä katkaistaan päitä. Läntinen yhteisö on väärin arvioinut Turkin aikeet, ja saattaa kohdata Turkin aggression lähietäisyydellä, ja lähitulevaisuudessa, täsmensi Armenian PM.

Kysymykseen, mitä Armenia voi realistisesti odottaa EU:lta, kun jotkut EU-maat ovat aiemmissa tapauksissa estäneet Turkkia koskevista pakotteista sopimisen, Pashinyan vastasi:

Asetamme toiveemme itseemme ja niihin maihin, jotka ovat sitoutuneet liittoutumaan Armenian kanssa. Jerevanin, Armenian ja armenialaisten turvallisuus riippuu meistä. EU:n turvallisuus ei kuulu työhöni, mutta heidän ei pitäisi jälkeenpäin syyttää meitä siitä, ettemme olisi varoittaneet heitä. Jos katsot viime vuosia, mitä todella tapahtuu Euroopassa … tämä sota alkoi Euroopassa jo aiemmin! Ja se jatkuu joka päivä. Jos tykistöä ei käytetä, se ei tarkoita, että tuo sota ei ole alkanut. Euroopassa käydään parhaillaan sotaa.

Armenian pääministeri tähdentää:

Teidän pitäisi tarkastella tapahtumia Ranskassa. Teidän tulisi huomioida sävy, jolla Turkin presidentti puhuu Ranskan presidentti Macronille. Voisitteko koskaan ajatella minkään maan presidenttiä tai minkään maan virallista edustajaa, mahdollisesti sanomassa nuo asiat Ranskan presidentistä ja Ranskasta? Kuka olisi voinut ajatella sitä 15 vuotta sitten, jopa kylmän sodan vuosina? En tiedä tapausta, jossa joku Neuvostoliiton johtaja olisi koskaan sanonut Ranskasta tai muiden Euroopan maiden johtajista tällaisia ​​asioita tällä kielellä. Mitä se on, ellei se ole sotaa? Voi olla, että haluatte tai ette halua nähdä tätä sotaa. Mitä kauemmin päätätte olla huomaamatta tätä sotaa, sitä enemmän se kasvaa teille havaittavaksi. Ihmisiä vahingoitetaan tänään Euroopan kaduilla. (PM viittaa pään-irroituksiin eilen Ranskassa.)

Twiitin videolla Ranskassa asuvat turkkilaiset parveilevat kadulla, etsien armenialaisranskalaisia.

Pääministeri käsitteli vastauksissaan myös diplomaattisen ratkaisun mahdollisuuksia. Lopuksi hän muistutti Turkin aggressiosta useassa ilmansuunnassa:

”Tapahtumat (Karabakhissa) ovat sen politiikan jatkoa, jota Turkki harjoittaa Välimerellä Kreikkaa ja Kyprosta vastaan ​​sekä Libyassa, Syyriassa, Irakissa. Etelä-Kaukasuksella armenialaiset ovat viimeinen este Turkin jatkuvalle imperialistiselle politiikalle koilliseen ja kaakkoon. Länsimainen yhteisö ei ole pystynyt arvioimaan Turkin käyttäytymistä asianmukaisesti, ja lähitulevaisuudessa heidän pitäisi odottaa Turkkia Wienin lähellä ”, Armenian pääministeri sanoi.

Armenian ulkoministeri Zohrab Mnatsakanyan on tavannut ETYJ:n Minsk-ryhmän Genevessä:

Meneillään oleva konflikti alkoi Vuoristo-Karabahkissa t. Artsakhissa 27.09. Venäjän, Yhdysvaltojen ja Ranskan presidentit ovat kehoittaneet osapuolia aloittamaan neuvottelut ilman ennakkoehtoja. Turkki sensijaan vakuuttaa tukevansa Azerbaidžania ”sekä neuvotteluissa että taistelussa”. Tähän mennessä on saatu aikaan kolme kestämäntöntä tulitaukoa Venäjän ja Yhdysvaltain välityksellä (painostuksella). Armenia on ilmaissut haluavansa venäläiset rauhanturvaajat kiistellylle Nagorno-Karabakhin alueelle.

Kiista alueesta alkoi jo 1980-luvun lopulla, kun pääasiassa armenialaisten asuttama Neuvostoliiton aikana autonomisen alueen statuksen omannut Nagorno-Karabakh t. Artsakh ilmoitti suunnitelmistaan ​​liittyä Armeniaan ja julisti itsenäistyneensä Azerbaidžanista. Alueesta käytiin sota vuosina 1992-1994, jossa menehtyi n. 40 000 sotilasta ja siviilejä molemmilta puolilta. Etyjin Minsk-ryhmän välittämä tulitauko vuonna 1994, jätti konfliktin ”jäädytetyksi”.

Luettavaa:

11 Comments

 1. Terhomatti Hämeenkorpi
  30.10.2020 16:35

  Niinpä niin, tuo sulttaanintekele-perkele huseeraa, mutta täällä ei saa sanoa mitään, vaikka ”virtahepo on olohuoneessa”!

  Vastaa
 2. Punavihernatsimafia
  30.10.2020 18:41
  Vastaa
 3. juha II
  30.10.2020 18:52

  Nostradamus on ennustanut ”Kahden suuren sodan” eli kristittyjen ja muslimien sodan, joka kestää 30-vuotta. Hänen ”höyryjensä” mukaan sodasta tulee kauhein ja verisin koko historiassa. Muslimit valloittavat länsi-eroopan, koska heikko ja moraaliton eurooppa luhistuu muslimien valloittaessa maanosan kohtelun ollessa häviäjijä kohtaan täyttäen kaikki islamin karmeudet. Tätä kestää aikansa, mutta euroopan pelastaa Venäjä murskaten slaavilaisella ”sivistymättömällä” raakuudellaan ja sotataidollaan muslimit ajaen heidät pois euroopasta, joka on laskenut housunsa ja jakanut persettään alistuen kerta toisensa jälkeen, koska om fiiniä kuolla ilman päätä ja ensimµäistäkään sormea, joka olisi noussut barbaareja vastaan.

  Luin ensimmäisen kerran tämän ollessani jorkeintaan 17-vuotias, jolloin maailma eli kylmän sodan aikaa ja oli bipolaarinen Yhdysvaltain ja Neuvostoliiton hallitessa maailmanpolitiikkaa ehdottomalla tavalla. Siksipä lukemani vaikutti kummalliselta ja kaukaiselta, jota oli vaikea sovittaa mitenkään silloiseen nykyisyyteen, koska tuolloinen maailmanjärjestys ei tuntenut islamilaisen maailman aiheuttamaa suoraa uhkaa ”kristityille”. Vaikka tiesinkin, että tuo nk. ”uskonto” oliv sotaisa ja lievästi sanoen hullu, jolla ei pitänyt olla mitään tekemistä länsimaisaen sivistyksen kanssa eikä niissä yhteiskunnissa, joissa vallitsee vapaa lehdistö, hengen suoja ja ihmisoikeudet, jotka kunnioittavat yksilönvapautta. Edellisestä tuolloin laskettiin automaattisesti ulos Neuvostoliitto liittolaisineen, joihin kuului itäblokin lisäksi osa islamilaisesta maailmasta. Islam ja kommunistit ovat aina olleet kuin perse ja paita, koska molemmat ovat diktaattoreita ja murhaajia hallinnossaan ja islam on yhteiskuntajärjestelmä, joka ei tunnusta ihmisoikeuksia eikä -vapauksia!

  Jos ja kun Yhdysvallat sortuu ja luhistuu demokraattien ja globalistien (YK) tekemään bolsevikki vallankumoukseen tullen näin poljetuksi anarkiaan, Trumpin kannattajien ja kristittyjen murha-aaltoon ja suljetuiksi keskitysleireille (FEMA-leirit) – tilattu 30 000 giljotiiniä – Yhdysvallat luhistuu kasaan kuin kuoleva tähti lopulta ja sen maailmanlaajuinen hegemonia päättyy kyvyttömyyteen auttaa Eurooppaa. Eikä kommunisteista (dem) BLM:stä ja muslimeista koostuva retardi hallinto edes halua auttaa valkoista eurooppaa tai vielä vähemmän kristittyjä, koska nuo kaksi asiaa ovat juuri ne, joita nuo saatananpalvojat eniten mustasta sydämestänsä vihaavat!

  God bless America!

  Vastaa
  1. Punavihernatsimafia
   30.10.2020 22:10

   Jos viestissäsi olisi lähdelinkki tuohon ennustukseen viestisi olisi merkittävä.
   Ilman linkkiä tuo on vaan internethölinää. Kovin moni ei lähde selvittämään pitääkö tuo paikkansa vai ei.

   Vastaa
   1. Kalergi-suunnitelma
    31.10.2020 18:01

    Olen kymmeniä vuosia sitten lukenut pari Nostradamusta koskevaa kirjaa. Niissä mainittiin tuo kristittyjen ja muslimien välinen sota.

    Tässä on toinen samaa asiaa koskeva ennustus:

    ”The new Nostradamus: Baba Vanga predicted a ’great Muslim war’ in 2016”,
    http://www.catchnews.com/life-society-news/the-new-nostradamus-baba-vango-predited-a-great-muslim-war-in-2016-1453829874.html

    On tulkintakysymys, luetaanko jo vuosia jatkunut muslimien suorittamien terroritekojen sarja Euroopassa jo varsinaiseksi sodaksi, kun ajatellaan mainittua vuosilukua 2016. Tarkkojen ajankohtien ennustaminen näyttää yleisesti ottaen olevan hyvin vaikeaa.

    On lukematon määrä kertomuksia kuinka eri rintamilla olevat sotilaat itse tai joku heidän omaisensa näki unessa tai aavisti sotilaan kuoleman tai vaikean haavoittumisen.

    Vastaa
   2. juha II
    31.10.2020 20:40

    Nostradamuksen (1503-1566) ennustuksista on kirjoitettu kirja (hän itse) aikana, jolloin Rooman katollinen kirkko oli antanut lain siitä, että jos joku syyllistyy ennustamaan tai kokoamaan kirjalliseen muotoon ennustuksia hänet poltetaan roviolla muitta mutkitta, koska ennustaminen on Raamatun vastaista, mutta suurimpana syynä oli katollisen kirkon pelko ehdottoman vallan menettämisestä yli ihmisten. Tänä päivänä on täysin sama tilanne Kiinassa, jossa kommunistinen puolue käy armotta kaiken kimppuun, jota se ei voi valvoa tai vaikkapa kristityt eivät ole enää lojaaleja tai pelkää Kiinan hallitusta ja sen vankileirejä.

    Michel de Nostredame, usually Latinised as Nostradamus, was a French astrologer, physician and reputed seer, who is best known for his book Les Prophéties, a collection of 942 poetic quatrains allegedly predicting future events. The book was first published in 1555.Wikipedia.

    Nostradamus oli lääkäri ja apteekkari, joka omasi kyvyn ennustaa arkipäiväisiä pikku juttuja tai valtakuntia sekä politiikkaa käsittäviä tapahtumia. Ennustukset olivat kirjoitettu eräänlaiseen runomittaan kronikoiksi, jotka ovat moniselitteisiä ja vaikeasti tulkittavia syystä, että, jos ne olisi kirjoitettu ”suoraan” niin polttorovio olisi ollut odottamassa ilman pienintäkään epäilystä, sillä in kvisition aikana poltettiin ihmisiä pelkkien huhupuheiden perusteella aivan kuten STASILLE DDR:SSÄ tehtiin ”turhia” ilmiantoja veemäisestä naapurista ilman pätevää syytä.

    En laittanut Nostradamuksen elämänkertaa edes ensimmäiseen kirjoitukseeni, koska, jos jotakuta kiinnostaa kyseinen jo kokonaiseksi käsitteeksi jo aikaa sitten maailmassa noussut ennustaja. Lyhyest:i kun hän laati ennustuksiaan. Hän hengitti erilaisten ”myrkyllisten” kaasuja, jonka avulla hän sai näkyjä. Kaasut eivät olleet tervydelle heti kuolemaksi eli auton pak0okaasussa ei voi ”ennustaa” kuin oman kuolemansa.

    Hänen väitetään ennustaneen Adolf Hitlerin valtaan nousun ja hänen WWII alussa tekemät helpot valloitukset euroopassa. Lisäksi ollaan Nostradamus intoilijoiden (en kuulu joukkoon) tulkitsemana sitä mieltä, että Nostradamus ennusti Kennedyjen veljesten murhat 1960-luvulla ja varsinkin presidentti J. F. Kennedyn murha 22.11.1963 oli kuvailtu hämmästyttävän hyvin. Aivan kuten myös Napoleonin valtaannousu ja valta.

    Kriitikkojen suurin happamuus kohdistuu runomittojen moniselitteisyyteen ja wanhaan Ranskan kieleen ja sen lyhelmiin (ns. niin sanottu), jotka ovat vaikeita nykypäivään. Tämä on selvä kuin pläkki syyttää tahallisesta epätarkkuudesta, jolloin voidaan jälkikäteen sitten rustata ennustus vastaamaan tapahtunutta todellisuutta. Mutta se todellinen syy oli polttorovio ja kokon aineiston tuhoaminen ikuisiksi ajoiksi Katollisen kirkon toimesta.

    Nostradamuksen ennustukset ovat käännetyt ainakin englanniksi ja muillekin kielille kirjoina. Netistä luulisi löytävän aineistoa puolesta ja vastaan. On myötäjuoksijoita ja taas niitä, joilla nousee niskavillat pystyyn kuullessaankin sanan: Nostradamus. Vähemmän hullua kuitenkin kuin kuu-natsit.

    Ennen kuin Nostradamus kuoli. Antoi hän hautaajilleen määräyksen lyödä arkun kanteen laatan, johon hän tahtoi kaiverrettavan päivänmäärän ja vuoden. Ja määräsi hautauksesta vastavia pitämään naamansa kiinni asiasta. Koska Nostradamuksella oli mainetta ennustuksistaan ja varsinkin niiden toteutumisesta aivan arkipäiväisten asioiden kohdalla lyhyellä aikavälillä kautta Euroopan hovien. Eivät hauturit tämän tiedessään uskaltaneet pettää lupaustaan mystisen koston pelossa, joka raunioittaa heidän henkilökohtaisen elämänsä. Ihmiset olivat muutenkin pelokkaan taikauskoisia tuolloin peläten Jumalan rangaistusta alati mistä ja Katollinen kirkko siihen vielä lisäksi.

    Haudanrystäjät avasivat Nostradamuksen haudan vuosikymmenten tai vuosikymmenen päästä kuvitellen siellä olevan jotain arvokasta vietävää. Kun hauta oli yöllä kaivettu auki ja soihdun valossa he näkivät arkun kannessa laatan päivänmäärineen. He pelästyivät pahemman kerran ja karkasivat pakokauhun vallassa karkuun kaiken jäädessä kesken. Laatan päivänmäärä vuosineen oli juuri se päivä, jolloin haudanryöstäjät olivat kaivautuneet Nostradamuksen hautaan häpäisemään hautarauhaa.

    Kuullostaa iltanuotio jutulta, mutta tämä on tosi.

    Vastaa
  2. Vähän mietteitä
   31.10.2020 11:21

   Hyvä kirjoitus sulta. Jenkkilä vajoo vääjäämättä paskaan, kun tuo BLM antifa white trash ja ruskea lieju pääsee valtaan. Tuotantoketjut katkeavat ja infra rapistuu pilalle, rahatalous romahtaa. Sinne sitten ameriikka jää, paluuta ei enää ole.

   Eikä ne todellakaan auta eurooppalaisia vaikka eihän Eurooppa edes ole enää kristitty vaan pitkälti ateistinen – joten viha kohdistuu vain parempaa valkoista rotua kohtaan, kateutta??

   Uskon myös, että länsimaiset ihmiset vielä ryhdistäytyvät. Se tapahtuu liian myöhään siinä mielessä, että kärsimystä tulee aivan liiaksi, mutta ei länsimaisetkaan sitten lopulta periksi anna.

   Toisaalta pitäisi liittyä johonkin järjestöön, jossa on samanhenkisiä niin kai sitä jotenkin paremmin pystyy silloin puolustautumaan tässä paskaksi menevässä maassa. Ei ainakaan olisi täysin yksin.

   Vastaa
 4. Kalergi-suunnitelma
  31.10.2020 10:35

  Malesian aikaisemman pääministerin julistamaa ”rauhanuskonnon” mukaista ”ilosanomaa” muslimeille:

  ”Muslimeilla on oikeus tappaa miljoonia ranskalaisia”.

  ”Före detta premiärminister: Muslimer har rätt att döda miljontals fransmän
  I en rad uppmärksammade utspel på Twitter på torsdagen gick Malaysias före detta premiärminister Mahathir Mohamad hårt mot västerländsk kultur och den franske presidenten Emmanuel Macron…”
  https://samnytt.se/fore-detta-premiarminister-muslimer-har-ratt-att-doda-miljontals-fransman/

  Ranskalainen imaami kehotti katkaisemaan kaulan islamin kritisoijilta,
  https://samnytt.se/fore-detta-premiarminister-muslimer-har-ratt-att-doda-miljontals-fransman/

  Vastaa
 5. Kalergi-suunnitelma
  31.10.2020 10:36

  Tavanomaisen latteaa valheellista sanahelinää eli puhdasta hevonpaska-potaskaa kantaeurooppalaisten tuhoamiselle omistautuneiltä globalisti-maanpettureilta:

  ””Me eurooppalaiset johtajat olemme järkyttyneitä ja surullisia Ranskassa tehtyjen terrori-iskujen johdosta. Tuomitsemme mitä ankarimmin nämä yhteisiä arvojamme vastaan tehdyt hyökkäykset. Olemme yhtenäisiä ja vakaita solidaarisuudessamme Ranskaa, Ranskan kansalaisia ja Ranskan hallitusta kohtaan – niin myös yhteisessä ja jatkuvassa taistelussamme terrorismia ja väkivaltaisia ääriliikkeitä vastaan. Kehotamme johtajia ympäri maailma tekemään työtä vuoropuhelun ja yhteisymmärryksen rakentamiseksi yhteisöjen ja uskontojen välille jakolinjojen sijaan”, EU-maiden johtajien yhteisessä lausunnossa todetaan.” – https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/politiikka/sanna-marin-ja-muut-eu-johtajat-%e2%80%9dj%c3%a4rkyttyneit%c3%a4-ja-surullisia%e2%80%9d-%e2%80%93-jyrkk%c3%a4-tuomio-terrori-iskuille-my%c3%b6s-koronan-pikatestit-esill%c3%a4/ar-BB1awWGn?li=BBr5KbI&ocid=mailsignout

  Heidän politiikkansa osoittaa täysin vastakkaiseen suuntaan:

  ”EU-komission puheenjohtaja: Siirtolaisten vastaanottaminen ei ole vapaaehtoista – se on velvollisuus”,
  https://www.kansalainen.fi/?s=siirtolaisten+vastaanottaminen+velvollisuus

  Vastaa
 6. Kalergi-suunnitelma
  31.10.2020 10:45

  Seuraava kuvaus näyttää sopivan myös Suomen viher- ja muihin kommunisteihin:

  ”Vasemmisto on liittoutunut islamistien kanssa”,
  https://www.kansalainen.fi/vasemmisto-on-liittoutunut-islamistien-kanssa/

  Ohisalo: ”Turvapaikan hakeminen on perusoikeus” – siis myös myös jokaiselle kurkunleikkaaja-islamistille, joka lausuu valtakunnanrajallamme taikasananan ”asylum”!

  Vastaa
 7. Kalergi-suunnitelma
  31.10.2020 18:58

  Valtavat kuvat ilmestyivät seinille samaan aikaan kun presidentti Emmanuel Macron oli islamistisessa terrori-iskussa menehtyneen opettajan Samuel Patyn muistotilaisuudessa, https://www.kansalainen.fi/profeetta-muhammedin-karikatyyrit-heijastettiin-hallituksen-rakennusten-seinille-etela-ranskassa/
  Kuvat linkin takana.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top