Arnold Schwarzenegger otti lukua (VIDEO)

Tunnettu näyttelijä ja voimamies Arnold Schwarzenegger joutui hyökkäyksen kohteeksi: Takaa päin iskenyt hyökkääjä potkaisi suoraan päähän.

Schwarzeneggerin keskustellessa koululaisten kanssa urheiluhallissa, hänen kimppuunsa hyökkäsi kauempaa juossut mieshenkilö, joka potkaisi suoraan vauhdista päähän. Tämä sattui urheilutapahtumassa Sandton Convention Centerissä Johannesburgissa Etelä-Afrikassa. Schwarzeneggerin elokuvarooleissa korostui usein itsepuolustustaitojen hallinta. Elokuvauransa jälkeen hän on toiminut Kalifornian kuvernöörinä. Arnold Schwarzenegger on 71 vuotias. Hyökkääjä otettiin kiinni heti tapauksen jälkeen.

Asiasta uutisoi tänään ITV.

8 Comments

 1. Mitäs minä sanoin
  18.5.2019 20:29

  Tämä on oiva esimerkki muslimien tappelu-käsityksestä. Se joka hyökkää ensin, se saa tappelusta kunnian vaikka häviäisi. Ja jos hyökkää valkoista vastaan, on suositeltavaa tehdä se yllätyshyökkäyksenä takaapäin. Eli, neekeri sai kunnian ja pääsee ylväästi patsastelemaan oikeudessa sillä puolusti muslimien ylemmyyttä valkoista ”roskaväestöä” vastaan.

  No, toisaalta, miksi mennä maihin joissa on täysin erilaiset normit mihin esim. suomalainen on tottunut? Antaa niiden kahinoida keskenään ja muodostaa oma unelmavaltionsa. Se takaa että ongelmat poistuvat todella nopeasti.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   18.5.2019 20:44

   Ei ole viitteitä tekijän uskonnosta, eikä ihonvärikään näy videoleikkeessä. Jospa hän olikin vain paikallinen ”duudsoni”? Olen samaa mieltä siitä, että typerykset saattavat tavoitella kyseenalaista ”kunniaa” jollain noin typerällä tavalla.

   Vastaa
   1. JpM
    19.5.2019 12:20

    Kyllä tuosta videosta näkee että hyppypotkun tekijä oli mustaihoinen katso vaikka hidastettuna.

    Vastaa
    1. Pekka Kemppainen
     19.5.2019 13:24

     Journaliskojen ohjeiden mukaan sitä ei saa sanoa. Voikin olla tummaihoinen, en kiistä. Kuullemma suomalaisetkin hyppii ja potkii.

     Vastaa
  2. Pekka ja Pätkä
   18.5.2019 21:34

   > miksi mennä maihin joissa on täysin erilaiset
   > normit mihin esim. suomalainen on tottunut?
   > Antaa niiden kahinoida keskenään ja
   > muodostaa oma unelmavaltionsa.

   Näinhän se menee. Poliittisesti katsoen ongelma syntyy, jos tuossa unelmavaltiossa on jotain varastettavaa. Esimerkiksi öljyä. Silloin on mahdotonta estää ulkovaltoja antamasta ”humanitääristä apua” noille sivistymättömille raukoille, korjaan: jalorotuisille maailmanomistajille.

   Vastaa
 2. Jussi
  18.5.2019 20:48

  Arska itse uhosi hakata Trumpin päätä põytään siksi, ettei allekirjoittanut Globarien laatimaa Pariisin hiilivalesopimusta. Trumppi tiesi ettei hiilidioksidi CO2 vaikuta ilman lämpotilaan mitenkään ja että CO2 on luonnollinen, harmiton ja pieni osa ilmasta. Harhaanjohtavassa tiedotuksessa tulivuorenpurkauksista ei puhuttu, vaikka ne vaikuttavat eniten ilman CO2%. Kausivaihtelut riippuvat lisäksi valtamerien lämpötilasta, viilenevä meri sitoo ilmasta CO2 meriveteen ja lämpenevä meri vapauttaa merivedestä CO2 ilmaan. Ilman lämpötila riippuu alueelle tulevan auringon kuumotuksen kausivaihteluista, kuten kaikki tiedämme.
  Valtameret ovat niin syviä ja laajoja massoja, että niiden lämpötila muuttuu hitaasti auringon kuumotuksen kausivaihteluiden perässä. Se viive on jopa 800 vuotta 350 vuotisten tilastojen perusteella. Muilla tekijöillä ei ole merkitystä, Globarien keksimä hiilijalanjälki vouhotus on hölyn pölyä ja ilkeää lasten pelottelua valheilla. Globarien eliittiydin yrittävää perustella haluamaansa kommunistista maailmandiktatuuria meille muille sillä, että heidän lain yläpuolinen diktattorihallitus tarvitaan pelastamaan maapallo, joka ei ole missään vaarassa CO2 taholta koskaan ennen, eikä nyt, eikä tulevaisuudessa. Sitten he haluavat tyhmälle pikkuryhmälleen globaalin hiiliveropankin, johon joka ostoksesta menisi automaattisesti perusteeton hiilivero. Valitettavasti jopa juutuuppiin on työnnetty hiilivaletietoiskuja, ja niiden lopussa on allekirjoittaneena tahona Suomen VALTIONEUVOSTO, johon meidän pitäisi luottaa.
  😀 :-D:-D 😀 😀 :-D:-D :-D:-D :-D:-D :-D:-D :-D:-D :-D:-D :-D:-D :-D:-D :-D:-D 😀
  LOUD PIPES SAVE LIVES – FRIDGE SOUND DOES NOT.
  DEAR PATRIOT5
  KEEP RIDING, especially BIG V2 & DRIVING, especially BIG V8, LIVE TO RIDE/DRIVE & RIDE/DRIVE TO LIVE.
  Want evidence??? You got it here:
  https://youtu.be/H8gwX89AdCE?t=455
  and
  here:

  Vastaa
 3. Jussi
  18.5.2019 21:11

  Kun Terminator-2:sta tulee uusi hologammiversio, Arska suristelee siinä polvet yhdessä hytttyseltä kuulostavalla sähköskootterilla.
  Tosin tuntemattoman hyppypotku takaa oli sairas idea ja Arska olis voinut vaikka halvautua pysyvästi.
  10 vuotta linnaa, Nelson Mandelan pieni koppi on jo vapautunut Kap-kaupungin edustalla saarella.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   19.5.2019 07:06

   Hyppypotku henkilön päätä kohti tuli Suomeen joskus 1990-luvulla. Onneksi vain harvat ja vähemmistönä olevat ovat omaksuneet tuon tavan, mutta kaduilla joutuu varautumaan juuri videolla nähtyyn hyökkäykseen: Hyökkääjä ilmaantu äkisti, ilman perinteistä riitelyä, ja pyrkii suoraan tappavaan iskuun. Suurimmassa osassa maailmaa ”tappelut” voivat olla tätä. Oikea nimitys teolle on #murha tai sen yritys.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top