Aseistettu mies ja tulipalo Capitolilla valeuutisia (VIDEO)

Suomenkin mediassa huomattu aseistautuneen miehen kiinniotto lähellä Yhdysvaltain kongressin ja senaatin toimitilaa Capitol-rakennusta oli valeuutinen, kuten myös terrorihyökkäys rakennukseen tänään päivällä: Tulipalo oli kilometrin päässä aivan toisaalla.

Ensin hurja juttu:

Sitten tylsä totuus:

Tuli aiheutui kodittoman henkilön teltan syttymisestä moottoritien  sillan alla. Washington DC:n palokunta sammutti nopeasti tulen. Asukas ilmoitti käyttävänsä propaania, mikä saattaa selittää ilmoituksen ”räjähdyksestä”. Yhdellä henkilölla on vamma, joka ei ole hengenvaarallinen. Teltassa yöpynyt aikuinen nainen kieltäytyi kuljetuksesta sairaalaan. Palokunta oli tarjonnut apua. Muita ei vahingoittunut onnettomuudessa.

Sitten on tämä aseistettu mies, jota ehdittiin jo epäillä virkakauttaan lopettelevan presidentti Donald Trumpin kannattajaksi. Yle innostui:

17.1. klo 0.35 Washingtonissa pidätettiin aseistettu mies lähellä kongressia. Poliisi pidätti lauantaina Washingtonissa miehen, jonka autosta löytyi käsiase ja yli 500 patruunaa. Mies pidätettiin tarkastuspisteellä lähellä maan kongressia. Oikeuden papereista selviää, että mies lähestyi tarkastuspistettä ilman asianmukaista lupaa saapua alueelle. Poliisi huomasi miehen autossa olevan ”aseisiin liittyviä tarroja”, jonka jälkeen häneltä kysyttiin, oliko autossa aseita. Mies oli kertonut, että hänellä on käsiase käsinojan alla. Hänet pidettiin välittömästi paikan päällä. Autosta löyty yhdeksänmillinen käsiase ja yli 500 patruunaa.

Kiinniotettu Wesley Beeler havaittiin myöhemmin vartiointiliikkeen työntekijäksi. Hänellä oli lupa aseeseen, mutta ei ollut rekisteröinyt sitä DC:ssä. Wheeler on päästetty vapaaksi.

Täällä ei ole mitään nähtävää. Voitte hajaantua.

Asioista uutisoivat mm. seuraavat mediat:

5 Comments

 1. pöh
  18.1.2021 20:50

  ”18.1. klo 4.32 Sunnuntaille suunnitellut mielenosoitukset jäivät lähes olemattomiksi” – YLE

  Tottakai ne jäi kun sellaisia ei edes trumpin kannattajat suunnitelleet, blm, antifa ja demokraatit yritti toista false flag operaatiota.
  https://banned.video/watch?id=6004fb92b66a15474ef26d49

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   18.1.2021 21:01

   Niinpä. Kukaan ei ollut suunnitellut muuta kuin Trumpin kannattajoen häiritsemistä, joka jäi tulematta.

   Vastaa
 2. juha.
  18.1.2021 21:41

  Lokki paskantee Capitolille = YLE: ”Trumpin ääääärrrrioikeistolainen kannattaja teki tarpeensa Capitolille!!!”

  Öööhhhh…. Tätä laatua 500 miljoonalla!?

  Vastaa
  1. sheitan669
   18.1.2021 23:45

   ai jumaluta jokainen on varmasti nähnyt mitä vitun teatteria toi ”capitolin stormaaminen” oli… täyttä vitun teatteria…
   posliinien kanssa käsikädessä esitetään tollasta paskaa, mitä jenkkien jutkumafian masinoimat paskamediat tuuttaa hölmöille 🤘

   Vastaa
   1. Pekka Kemppainen
    19.1.2021 12:27

    Videoilla näkyy hämmentyneitä mielenosoittajia ottamassa selfietä vartijoiden kanssa, ja sitten tämä jenkkilän seppolehtokiemunki-osasto sarvet päässä kajauttamassa sotahuutoa. Vaikutelma on hyvin sekava. En millään usko että tämä pitkissä kalsareissa hillunut tatskatyyppi sarvihattuineen olisi suunnitellut vallankaappausta ja panttipankien ottoa yms., mitä mediassa on väitetty. Mitä muistelen vallankaappauksia nähneeni, on ollut vähän eri mieninki.

    Lavastuksen vaikutelma on hyvin vahva. Tämän päälle, että koska joku on somessa kutsunut jonkun kaverinsa mukaan Capitolille, niin Twitter jne. poistavat kaikki viestit joissa epäillään vaalipetosta 03.11. Joku on vähän panikoinut? #Kiinnijäämisenpelko.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top