Asunnottomien yön soihtukulkue 17.45 (SUORA LÄHETYS)

HSO järjestää Asunnottomien yön soihtukulkueen nyt neljättä kertaa ja kutsuu marssimaan kaikki, joiden mielestä asunto on ihmisoikeus ja koti kuuluu ihan jokaiselle. Järjestämme paikalle soihdut, tulen, plakaatteja ja megafonihuudot, mutta asunnottomuusaiheiset kyltit ovat tervetulleita – ei kuitenkaan puolue- tai järjestötunnuksia, kiitos. Keskitytään siis olennaiseen eli kodittomuuden poistamiseen. Taskulamput mukaan myös!

REITTI: Vaasanaukio-Kinaporinkatu-Aleksis Kivenkatu-Sturenkatu-Läntinen Brahenkatu-Hesari-Vaasanaukio. Marssi kestää noin tunnin. Tapahtuma Facebookissa.

2 Comments

 1. Mualla on paremmin
  17.10.2019 23:11

  Eikös nuo voisi lähteä pois Helsingistä. Samalla kertaa kun asunnottomien määrä vähenisi, pääkaupungissa asuntopula loppuisi, väestömäärällisesti pääkaupungin merkitys heikkenisi, ja työttömyyskin vähenisi Helsingissä.

  Se yksi pariskuntahan muutti Lahteen (josta halutessaan pääsee junalla näppärästi Helsinkiin) ja on todella tyytyväinen saatuaan asunnon ja rauhallisen asuinympäristön. Olikohan toinen niistä saanut työpaikankin.

  Mutta joo. Miksi kaikki haluavat tuonne syrjäiseen rannikkokaupunkiin? Paikkaan jonne aikoinaan pakolla vietiin ihmisiä ja kaikki kynnelle kykenevät karkasivat sieltä. Sielä ei ole kuin kurjuutta ja orjuutta tarjolla. Nytkin lämmitän puilla taloani jotka on kerätty viime kevään pihapukaadoista. ei onnistuisi kaupungissa. Hengitän paljon vähemmän kivipölyä kuin kaupunkilaiset. Ja pääsen uimaan jompaan kumpaan järveen halutessani. Toiselle on matkaa 500m ja toiselle 1km. Hiekkarantoja on viisi kappaletta. Että ei kun valitsee,

  Miksi kaikki haluavat tunkea tuonne? Tai no, haluavathan ihmisetkin Turkuun. Juomaan Tamperelaisten, Pirkkalalaisten ja Nokialaisten ajajuoksun vettä. Jossa Pirkkalalaiset ui.

  Vastaa
 2. Veijo Hoikka
  18.10.2019 10:08

  Kyllä mahtaa Kallion asuntojen ikkunoissa olla hymyä huulissa.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top