Atlantan palokunta etsii pikaruokalan polttajia, kuvat julki

BLM-mielenosoittajat polttivat ”protestina” Wendy’s -pikaruokalan Atlantassa Yhdysvalloissa, kun poliisi oli ampunut perjantaina  kuoliaaksi pidätystä vastustaneen miehen. Nyt pikaruokalan polttamiselle etsitään laskun-maksajia julkaistuilla kuvilla. Atlanta Fire Departmentin johtaja, palopäällikkö Randall Slaughter on tummaihoinen, kaksi epäiltyä tuhopolttajaa valkoihoisia.

27-vuotias tummaihoinen Rayshard Brooks oli sammunut autoonsa Wendy’s:n autokaistalle, estäen liiketoimintaa. Paikalle hälytetty poliisipartio oli jo ottamassa kiinni Brooksia, kun tämä äkisti sieppasi poliisin teaserin, tainnutusaseen, ja säntäsi pakoon. Tapausten kulkua tullaan vielä selvittelemään moneen kertaan, mutta jo tiedetään että Brooksia kohti ammuttiin. Lauantai-illan ja sunnuntai-aamun (13.-14.06.) välisenä aikana Wendy’s poltettiin maan tasalle, koska black lives matter.

Molemmat epäillyt tuhopolttajat, joiden kuvat ovat nyt levityksessä ovat valkoihoisia naisia. Heidän arvellaan olevan ns. suvaitsevaisia tai kuuluvan presidentti Donald Trumpin terroristijärjestöksi epäilemään ”antifasistiseen” ryhmään. Viranomaiset ovat tarjonneet 10 000 USD:n palkkiota epäiltyjen kiinnisaamiseen johtavista tiedoista.

Lehdistötilaisuudessaan paloasemalla palopäällikkö Randall Slaughter kuvaili tilannetta palopaikalla poikkeuksellisen vaaralliseksi sammutushenkilöstölle, koska paikalla olleet mielenosoittajat heittelivät tiiliä ja muita esineitä palomiehiä kohti sammutustyön aikana.

Wendy’s:n työntekijä oli soittanut poliisille myöhään perjantaina (12.06.), ilmoittaen autosta joka seisoo autoasiakkaiden palveluun tarkoitetulla kaistalla. Konstaapeli Devin Brosnan oli ensimmäisenä paikalla, löytäen Brooksin nukkumassa autossaan. Brooks suostui siirtämään auton ja esitti ajokorttinsa. Konstaapeli Garrett Rolfe saapui minuutteja myöhemmin paikalle. Seuranneet tapahtuvat olivat traagisia.

Poliisin mukaan Rolfe irtisanottiin sunnuntaina, ja Brosnan otettiin pois kenttätehtävistä. Rolfe oli työskennellyt osastolla lokakuusta 2013 ja Brosnan syyskuusta 2018.

Aiheesta kirjoitti 17.06. Fox5 Atlanta.

1 Comment

  1. CNN editoi rikollisen naaman valkoiseksi
    19.6.2020 01:32

    USA:n valheellisimman kanavan asemaa puolustava CNN vahvisti otettaan editoimalla väkijoukkoon ajaneen kuskin ihonvärin tummasta valkoiseksi. USA:ssa valtamediaan uskoo silti jopa 30% katsojista, joka on vähemmän kuin Suomen 100%.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top