Auto jalankulkijoiden päälle joulukadulla Saksassa, kaksi kuollutta, ajaja pidätetty

Tierissä Saksassa henkilöauto on ajanut tänään jalankulkualueelle, tappaen kaksi ja aiheuttaen 15 loukkaantumista.

Trierissä, läntisessä Saksassa, tapahtui tiistaina iltapäivällä mahdollisesti tahallinen yliajo, jossa kovaa vauhtia joulukadun jalankulkualueelle syöksynyt auto surmasi kaksi ihmistä. Poliisin mukaan loukkaantuneita on viisitoista. Trierin poliisi kieltää jakamasta videoita tapahtumasta, ja noudatamme suositusta. Twiiteissä näkymiä tapahtuneen jälkeen. Poliisi on pidättänyt auton kuljettajan, josta kerrotaan että hän on 51-vuotias mies.

”Se oli ”mieletön murhahyökkäys”, sanoi kaupungin pormestari Wolfram Leibe. ”Emme vielä tiedä tekijän motiivia, oliko kyse sitten terrorismista tai vastaavasta”Uwe Konz Trierin poliisista kertoi lehdelle.  ”Trierissä tapahtunut on järkyttävää,” kirjoitti Saksan liittohallituksen tiedottaja Steffen Seibert  Twitterissä: ”Ajatuksemme ovat uhrien perheiden luona. Ajattelemme monia loukkaantuneita ja kaikkia niitä, jotka ovat tällä hetkellä velvollisuuksiensa mukaisesti huolehtimassa kärsineistä.

Päivitämme.

4 Comments

 1. Toivoo vihervasemmistolaiset suvakit
  1.12.2020 19:23

  Hyvää joulua vaan kaikille.

  Vastaa
 2. pyhä sota
  1.12.2020 21:12

  Nyt niitä kuolleita on jo neljä. Eivät vissiin sairaalaan viedyt selvinneet.

  Vastaa
 3. juha.
  1.12.2020 22:12

  Joulukalenterin ensimmäinen luukku on avattu! Mitähän YLE mahtaa runoilla tapauksesta. Ilmeisesti vääräuskoiset ylivallan edustajat heittäytyivät väkivaltaisesti ja rasistisesti muslimin ajaman auton eteen, jonka tarkoituksena oli tulla laulamaan saksalaiselle väelelle TANNEBAUMISTA!

  Vastaa
 4. pöh
  2.12.2020 06:46

  Se oli varmaan taas tilapäinen mielenhäiriö, ja syyllinen ei oikeasti ole syyllinen vaan uhri.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top