Autoliikkeen pihalla paloi autoja Somerolla

Autoliikkeen pihalla paloi/vaurioitui autoja Somerolla. Autoliikkeen pitäjä ilmoitti sunnuntain ja maanantain välisenä yönä hätäkeskukseen hieman ennen kello kolmea tulipalosta Somerolla. Autoliikkeen pihalla paloi linja-auto. Palava linja-auto oli palanut niin voimakkaasti, että myös muita autoliikkeen autoja oli vaurioitunut lämmöstä ja savusta. Muita vaurioituneita autoja on alustavan tiedon mukaan neljä. Linja-auto oli palanut totaalisesti viranomaisten saapuessa paikalle. Yrittäjän alustavan arvion mukaan vahingot jäävät alle 10.000 euroon. Salon poliisi tutkii asiaa ja tahallista rikosta ei ole vielä pois suljettu.

Lähde: Lounais-Suomen poliisi

1 Comment

  1. jussi
    4.7.2019 01:51

    Paloivatko autot ilmiliekeissä vai sulivatko vain aluvanteet, muut aluosat, ikkunat ja penkit kuten mm. directed energy weapon (DEW) iskuissa Kaliforniaan 911 alkeaen marraskuussa 2018 ? 09.11.2018 ja 2017 vastaavat eurooppalaisen kalenterin 911 symbolia. 2017 ei vielä paljastunut tahallinen tuho ja satunnaisten ihmisten massamurha by e.g. PG&E, Solaren, United Nations agenda-21 ja -2030 / Resilient Cities, Californian FEMA ja lukuisat korkeat poliittiset päättäjät ml. Kill Blintonin vanha lähiystävä. Vapaan median mukaan mm. satelliiteista suoritetuissa kapeissa energiasädeiskuissa katosi up to 60 000 ihmistä jäljettömiin höyrystyen autoissaan, ulkona tai höyrystyneiden talojensa mukana (seinät ja katto hävisivät, mutta puutarhat ja puut säilyivät edelleen vihertäen, samoin leikkikenttien muoviset liukumäet pysyivät kuin uusina). Voisipa tänne lähettää liitteenä nettisensuurista pelastettuja valokuvia kommentin yhteydessä…
    Californian ja maapallon tuhoamisen satelliiteista ennakkovaroitukset näytettiin 2:ssa Robocob filmin versiossa eri vuosilta samoin kuin NYC 911 varoitukset olivat ennakkoon filmissä ”Back to the future”. Jos Suomi ostaa lahjuksilla koko maailmaan tarjottuja äffä kolviis koneita eli pilottien mukaiseti lentäviä possuja (häviävät ilmakaksintaistelun mm. vanhalle ketterälle äffä-16:lle, sekä viettävät 2/3 ajasta korjattavina/huollossa eli ostettava 3 x enemmän koneita jotta 1 satsi olisi taistelukunnossa….niillä ei sittenkään voi mitään satelliittipohjaisia energia-aseita vastaan.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top