Avaruudesta putosi jotain länsirannikolla Yhdysvalloissa

Torstai-illalla, paikallista aikaa, Yhdysvaltain länsirannikon kaupungeissa Portlandissa ja Seattlessa nähtiin taivaalla erikoinen valoshow: Useiden valaisevien kappaleiden rypäs lensi hetken aikaa ja sitten katosi.

Salaperäinen valoshow,  joka muistutti meteoriparven syöksymistä ilmakehään, ylitti Oregonin ja Washingtonin osavaltiot kello 20:59 länsirannikon aikaa, ja tallentui useille videoille.

Myös Salemin kaupungin poliisi on nähnyt valoilmiön:

USA:n kansallisen sääpalvelun Seattlen toimisto (NWS Seattle) on twiitannut, että valoshown aiheuttaja näyttää olevan jäännös Elon Muskin  raketin SpaceX Falcon 9  2. vaiheesta, joka on laukaistu 4. maaliskuuta. Tieto on vielä epävirallnen.

Odotellessamme yksityiskohtien vahvistamista, tässä on toistaiseksi epävirallisia tietoja. Taivaalla laajasti raportoidut kirkkaat kohteet olivat Falcon 9 -raketin 2. vaiheen jäännökset. Videoiden perusteella ilmiö näyttää meteorin bolidilta (valopallo) tai samankaltaiselta esineeltä joka kohtaa suurella nopeudella ilmakehän. Mitään maahan asti osuvaa EI ole tulossa alueellemme, kertoo viranomainen.

2 Comments

 1. Jussi
  26.3.2021 10:44

  Mielestäni liike on liian hidas ollakseen meteoriparvi. Ainakin jos vertailee tota ennen ilmakehään saapuneisin kappaleisiin.

  Vastaa
 2. juha
  27.3.2021 17:50

  Taisi olla Muskin avaruuteen lähettämä Tesla, joka tuli maahan kun akut meni paskaksi. Sekin on varmaan Suomen vika, niin kuin orjuus, nälänhätä, ilmastonmuutos, ymm. paskaa. Hyvä mailman onnelisin kansa. Prkl

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top