”Avaruus-monoliitti” ilmestyi Kongoon: Väkijoukko tuhosi raivoissaan

Viime keväästä alkaen eri puolille maailmaa ilmaantuneet elokuvasta Avaruusseikkailu 2001 inspiroituneet ”monoliitit” ovat hämmästyttäneet väkeä, mutta myös raivostuttaneet: Kongossa pääkaupunkiin Kinshasaan putkahtanut peltihärveli koki surullisen lopun suuttuneiden kaupunkilaisten käsissä.

Elokuvassa tuntematon avaruussivilisaatio kertoo viestejään ihmiskunnalle mustien pystyssäseisovien laatikoiden kautta, ja tämä ”monoliitin” hahmo jäi science fiction harrastajille muistiin ikonisena elokuvan teemana. Ilmeisesti myös humoristit ja ”jäynän” tekijät ovat katsoneet Stanley Kubrickin ja Arthur C. Clarkin mainion kertomuksen, sillä jo elokuvakerronnan historiaan jäänyt aihe koki uuden tulemisen uudella vuosituhannella.

Ilmaantuneet kapistukset ovat olleet vaihtelevan-tasoisia. Utahissa teos oli hyvää rosterityötä, jossain muualla popniitit saattoivat paljastaa terraanisen alkuperän vähän liian nopealla tarkastelulla. ”Monoliittien” tekijöiksi arvuuteltiin toki ufoja, mutta myös illuminaatti mainittiin, Q-anonia ei tiettävästi. Kongossa keskelle Kinshasan kaupunkia ilmaantunut kapistus otettiin hyvin vakavasti, -ja tuhottiin kiukun vallassa.

Ehkei ihmisiä pitäisi kiusata asioilla, jotka menevät yli hilseen? Nyt jäi kongolaisilta interstellaarinen viesti saamatta.

Jotakin on löytynyt Utahista

11 Comments

 1. On noi kyllä fiksuu sakkii
  20.2.2021 15:22

  Kertoo hyvin niiden älykkyystasosta:):):) Kaikki vähänkin outu hajotetaan ja poltetaan, mutta savimajassa ei silti oikeen viihdytä.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   20.2.2021 18:19

   Luulen, että kyseessä on jokin salaliittoteoria? Avaruusobjektilla oli pahat mielessä. Jengi varmaan pelkäsi mikrosiruja tms. asiaankuuluvaa.

   Vastaa
  2. K.Lehto
   21.2.2021 10:59

   Kertoo, että Kongolaisilla on vielä pallit tallella, eivätkä taivu globalistien psykologisen sodankäynnin alle, vaan tuhoavat moisen mädätystaiteen, jolla selvästi pyritään sekä pelottelemaan että alistamaan ihmisiä globalistiseen ajatteluun. Mieti? Ympäri maailmaa, ilman kenenkään hyväksyntää ja ilman selitystä ilmenee vain tuollaisia helvaton peltipölkkyjä? Se halveeraa koko ihmiskunnan itsemääräämisoikeuden ja itsenäisyyden tunnetta.

   Kansallistunnukset ja niiden hallinta, symbolit, eivät ole merkityksetön asia. Kielen ja symboleiden kansallinen ja paikallinen hallinta on eräänlainen perusturvan tae myös. Globalisaatio uhmaa ihmisten perustavanlaatuisia oikeuksia itsenäisyyteen ja siis lähtökohtaisesti oikeuteen määrätä omasta selviytymisen edellytyksistä itsenäisesti ilman alistumista globaalille byrokratialle, joka riippumatta siitä miten ”hyvää” tarkoittava ja ”tasa-arvoa” edistävä se kokee olevansa on uhka kaikille ihmisyksilöille. Mikään globaali hegemonia, vaikka miten pyhimysmäinen, ei voi koskaan vastata yksilön tarpeisiin yhtä joustavasti yksilöllisiiin tarpeisiin reagoiden, kuin yksilön oma itsenäinen ja vapaa päätöksenteko ja vastuun kanto.

   Globalistinen taide on pohjimmiltaan vapautta ja elämää vastustavaa terroria.

   Vastaa
 2. Maukka
  20.2.2021 19:02

  Hallituksemme on ottanut kongolaisia maahamme kiintiöpakolaisina ja heitä tullaan asuttamaan muunmuassa Rautjärvelle muutamiakymmeniä yksilöitä. Se miksi kongolaisille myönnetään pakolaisstatus on jäänyt epäselväksi. Kotoutumisesta tullee erittäin haastavaa kun pikkukuntaan saadaan suhteessa väkilukuun maan suurin afrikkalaisväestö.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   20.2.2021 19:32

   Jos monoliitti vainoaa Kongossa??

   Vastaa
 3. Tanley Qurpig
  20.2.2021 19:06

  Mitenköhän tuo ”Steve” Spielberg liittyy kyseiseen asiaan?

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   20.2.2021 19:31

   OK: Se olikin Kubrickin. Muutama vuosi, kun katsoin.

   Vastaa
 4. Muistelen että...
  20.2.2021 20:33

  Eikös siinä elokuvan alussakin ollut niitä kädellisiä jotka vain rikkoi kaiken ja tappeli?

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   21.2.2021 11:28

   Muistan leffasta, että ”monoliitti” ilmaantui ekana hämmentämään apinoita.

   Vastaa
 5. Orang Utang
  21.2.2021 12:33

  @ K.Lehto

  > Kansallistunnukset ja niiden
  > hallinta, symbolit, eivät ole
  > merkityksetön asia. Kielen ja
  > symboleiden kansallinen ja
  > paikallinen hallinta on
  > eräänlainen perusturvan tae myös.

  Esimerkiksi Neuvostoliitossa kansalaiset suoraan pakotettiin käyttämään hallitsijan kieltä. Täällä lännessä asia on hoidettu hienovaraisemmin. Täällä kansalaiset itse haluavat siirtyä käyttämään englantia.

  Olemmeko siirtymässä uus-baabeliaaniseen aikaan. Maailmaan, jossa „koko maailmalla on yhtäläinen kieli ja yhtäläinen puheenparsi”? Itse olen sitä mieltä, että yhtenäiskielen huippukohta on jo ohitettu ja kielten erillistyminen on ottanut vallan. Suomessakin niiden määrä, jotka eivät osaa englantia, lisääntyy koko ajan.

  Kielten erillistyminen näkyy myös netissä. Sensuurin kiristyessä käyttöön on tullut uussanoja, joiden merkityksen tietää vain asialle vihkiytynyt henkilö, sellainen, joka osaa käyttää tuota kieltä.

  Myös viranomaistoiminnassa kielen erillistyminen näkyy. Esimerkkinä vaikkapa maahanmuuton tuomista ongelmista puhuminen ja kertominen. Ei sitä puhetta olekaan tarkoitettu kansan ymmärrettäväksi.

  Kielen erillistyminen on yhteydessä siihen, että hallitseva luokka erillistyy kansasta. Enää ei ole yhteisiä pelisääntöjä, jotka olisivat samat kansalle ja hallitsevalle luokalle. — Tämäkin vaatii uuskieltä kansan ja hallitsijan väliseen kommunikointiin. Tarvitaan ministeriön tiedottaja, siis tulkki hallitsevan luokan ja kansan väliin.

  Vastaa
 6. Orang Utang
  21.2.2021 12:58

  Kieltä havainnoimalla voi huomata myös super-eliitin muodostumisen Suomeen.
  – Esimerkiksi Suomen pääministeri ei voi esiintyä eduskunnan edessä, koska se koostuu alemman arvoisista ihmisistä, jotka eivät kuitenkaan ymmärrä hänen yleviä puheitaan.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top