BERLIINILÄISYLIOPISTOISSA NAISET LAINSUOJATTOMIKSI


Berliinin vapaan yliopiston opiskelijakunta toivoo, että opiskelijanaiset eivät ilmoita poliisille jos sattuvat joutumaan yliopistoalueella tai sen tiloissa seksuaalisen häirinnän kohteeksi, koska yleisesti tiedossa oleva tekijä saattaa joutua rasistisen poliisin käsiin.

JOUKKORAISKAUSTEN EDISTÄMISTÄ JA RIKOSTEN PEITTELEMISTÄ

Tuo esitys on törkeintä mitä mikään akateeminen yhteisö lansimaissa on kehdannut esittää ainakaan sataan vuoteen. Tuohan tosiasiallisesti pitää sisällä neljä järkyttävää asiaa. 1. Edes ilmeisesti joukkoraiskauksen – vähäisemmistä seksuaalisen väkivallan muodoista puhumattakaan uhrin/uhrien vain pitäisi pitää suunsa kiinni ja nuolla itse haavansa. Eikä siis saisi ilmoittaa poliisille, eikä luultavasti myöskään hakea apua terveydenhuollosta, koska hehän joutuvat tekemään ainakin raiskauksista ilmoituksen poliisille. 2. Lähtökohtaisesti oppilaskunta lähtee siitä, että seksuaalinen häirintä kaikissa muodoissaan on nimenomaan muslimimaista tai muualta Afrikasta tulleiden opiskelijoiden harjoittamaa ja opiskelijakunnan mielestä on väärin jos tekijät joutuvat kiinni. 3. Pöyristyttävää on myös, että rikoksen uhrien, eikä ilmeisesti kukaan muunkaan saisi ilmoittaa rikoksista poliisille. 4. Opiskelijakunnan mielestä Saksan ja varsinkin Berliinin poliiseista suuri osa ellei enemmistö on rasisteja.

Poliisi vaatii,että rikoksista ilmoitetaan ja kiistää ankarasti,että poliisi olisi rasistinen.

NUORILTA NAISILTA NOLLATAAN IHMISOIKEUDET

Voi perustellusti kysyä,että mihin Berliinin ”vapaaan” yliopiston opiskelijat ovat oikein menossa -kivikauteen vai? Ja seuraavatko toisten yliopistojen oppilaskunnat perässä?

Onko tämä leviämässä myös muuhun Eurooppaan? Koska saamme kuulla, että Helsingin yliopiston ylioppilaskunta esittää samanalaisia vaatimuksia, joissa naispuolisten opiskelijoiden ihmisyys ja oikeus omaan kehoon mitätöidään. Nainen voi päätyä kenen tahansa kolmansista maista tulleen miespuolisen opiskelijan seksiobjekstiksi ilman, että uhrilla olisi oikeutta muuhun kuin kärsimykseen.

Onneksi minun tyttäreni ei opiskele tuolla, siis yliopistossa, jonka nimessä sana ”vapaa” tarkoittaa täydellistä sodomaa ja mahdollistaa, mikäli oppilaskunnan johto näin päättää (ilmeisesti koostuu pitkälle raiskareista) Tämähän on kuin Bosnian sodan aikaiset raiskausleirit joita sodan osapuolet ylläpitivät.

Ps. Jos sinun tytär opiskeleee Berliinin ”vapaassa yliopistossa niin hae pois ja heti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top