Bill Gates varoittaa tappavasta pandemiasta (VIDEO)

Microsoftin perustaja ja monimiljardööri Bill Gates pitää maailmanlaajuisen tappavan pandemian mahdollisuutta hyvin pelottavana. Varoittavana esimerkkinä hän näkee vuoden 1918 ”espanjantaudin”, joka tappoi arviolta 30 miljoonaa sairastunutta eri maissa.

Gates esitti näkemyksensä Massachusetts Medical Society:n jaNew England Journal of Medicine:n järjestämässä keskustelussa. Hänen mukaansa maailma ei ole lainkaan valmistautunut kohtaamaan pandemian-tyyppistä uhkaa.

Gatesin mukaan on tullut yhä helpommaksi yksittäisille toimijoille tai pienille ryhmille kehittää bio-organismeista aseita. Käyttöön otettuna po. kaltainen bioase voi levitä kontrolloimattomasti maailmalla, ”kuin kulovalkea”, vertaa Bill Gates.

Gatesin mukaan jokin pieni ei-valtiollinen ryhmä voi kehittää isorokosta tappavamman version. di-goldLisää aiheesta: Business Insider 27.04.2018.

1 Comment

  1. Kiinnostunut
    5.12.2020 01:00

    Tämähän näyttää toteutuvan. Hämmästyttää, että kuinka silmälappuisia ihmiset ovatkaan! Teillä toimituksessa varmaan riemuitaan, että osasitte tästä kertoa jo 2 vuotta etuajassa?

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top