BLM-aktivismi: Kaksi lupaavaa juristia tuhosi uransa heittämällä polttopullon poliisiautoon

Pakistanista neljävuotiaana perheensä mukana Yhdysvaltoihin muuttaneelle Urooj Rahmanille (kuvassa) mahdollinen rasismi tai muukalaisviha ei ollut esteenä, kun hän kouluttautui kaikkein halutuimmalle alalle: Lakiopintojen kautta asianajaksi. Hänellä riitti kuitenkin sydäntä syrjityille ja vähäosaisille, ja valmistuttuaan hän toimi vuokrasopimus-asioissa oikeusavustajana häädön saaneille köyhille. Harhaanjohdettu radikalismi ja oikeudenmukaisuuden puolustaminen vei hänet kuitenkin ”Black Lives Matter” ja Antifa -porukoihin. Nyt häntä odottaa syyte rikoksesta, josta vähimmäistuomio on 30, enimmillään 45 vuotta.

Nuoren lakinaisen Urooj Rahmanin rikos on polttopullon (kuvassa hänen kädessään) heittäminen pysäköityyn NYPD:n poliiisiautoon ensimmäisenä George Floydin kuoleman jälkeisenä mellakkayönä New Yorkissa 29.05.-30.05. Hänen epäonnekseen tapauksesta jäi kuvia ja todisteita.

Rahman muutti Pakistanista Yhdysvaltoihin vanhempiensa mukana, kun hän oli 4-vuotias. Hän asuu yhä äitinsä kanssa Bay Ridgessä, ja työskentelee juristina oikeusaputoimistossa Bronxissa, -tai siis työskenteli. Rahmanin asiakkaat olivat köyhiä vuokralaisia, joilla ei ollut osaamista puolustaa itseään häätöasioissa. Näkemänsä yhteiskunnallisen epäoikeudenmukaisuuden takia Rahman radikalisoitui, ja etsiytyi vasemmistolaisten seuraan.

”Tämä paska ei koskaan lopu, ellemme kaada koko vitun systeemiä”, Rahmanilla oli tapana sanoa. ”Tunnemme kaikki niin paljon tuskaa siitä, kuinka tämä maa on välinpitämätön mustien elämää kohtaan. Tämän on loputtava, ja ainoa tapa, jolla he kuulevat meidät, on väkivalta heidän käyttämiensä keinojen tapaan.”

Näin siis ajatteli omassa elämässään menestynyt 31-vuotias Urooj Rahman, jolle ”rasistinen” USA oli tarjonnut lakitieteen opinnot. Kun Urooj Rahman valmistui vuonna 2011 Fordhamin yliopistosta, ja esiintyy valokuvassa yhdessä äitinsä kanssa, hänellä oli tie avoinna arvostettuun ammattiin ja amerikkalaiseen yhteiskuntaan tavalla, jonka vain yksilön osaamista ja tekemisiä arvostava USA voi tarjota maahanmuuttajaperheessä kasvaneelle.

Rahmanin kanssasyytetty, Colinford Mattis, 32v, joka ajoi autoa jolla rikospaikalle tultiin, on karibialaisen maahanmuuttajan poika, kasvanut yksihuoltaja-äitinsä kanssa. Hänkin opiskeli lakia, menestyi ja työllistyi liikeyrityksiä palvelevaan lakiasiantoimistoon. Tai siis oli siellä töissä, kunnes tuli BLM.

Mellakkayönä 29.-30. toukokuuta pidätettiin New Yorkissa yli 200 ihmistä. Harvalle heistä joukon mukana tehty rikkomus tuottaa yhtä raskaita seurauksia, kuin Urooj Rahmanille ja Colinford Mattisille. Masentavaa ja traagista on, että juuri he olivat menestyneet -voittaen ennakkoluulot ja syrjinnän sikäli kuin sitä esiintyi- ja päässeet menestyksen alkuun maailman maahanmuuttajaystävällisimmässä valtiossa, Pohjois-Amerikan Yhdysvalloissa. Heidän kouluttautumisensa ja alkaneet työuransa osoittavat, ettei ”värillä ole väliä” jos henkilö osaa ja tekee. Ketkä sitten ovat ne joiden elämä ei ole ”matter”?

Olemme aiemmin esitelleet mellakoista kärsineen länsirannikkokaupungin Seattlen mustan poliisipäällikön, jonka uralle ihonväri ei ole ollut este. Olemme siteeranneet Atlantan mustan palopäällikön kriittisiä sanoja Antifan ja BLM:n riehumisesta kaupungissaan. Näiden toimialansa johtavien paikallisviranomaisten viesti on ollut se, ettei mellakointi auta mustia. Jotain muita sen täytyy auttaa, -eihän sitä muuten esiintyisi.

Rahman ja Mattis olivat menestyjiä, mutta eivät ole sitä enää. He olisivat lakitieteen koulutuksellaan voineet päästä samanlaiseen vaikuttajan asemaan, kuin Seattlen poliisikomentaja Carmen Best. Jos ihonväri tai maahanmuuttajatausta ei ole USA:ssa yhteiskunnallisen nousun este, niin mikä on? Rahmanin ja Mattisin tapauksessa esteeksi muodostui vastuuton ja harhaanjohtava agitaatio, jolla heidän sosiaalista omaatuntoaan väärinkäytettiin, ja heidät harhaanjohdettiin yhteiskunnalle ja itselleen tuhoisiin tekoihin.

Marxilaisilla tai ääriradikaaleilla agitaattoreilla ei ole omaatuntoa. He saattavat johdattaa nuoret idealistinsa paikkaan, jossa on valmiina laatikko polttopulloja ja muita sytykkeitä. Sitten ”isot aktivistit” vain katoavat, eikä poliisi saa heitä koskaan kiinni. -Hehän eivät riskeeraa omaa kärriääriään eivät tulevaa uraansa polttopullopoikien virkakiintiössä.

Radikaali: Olet petettyjen porukassa!

Lisää luettavaa:

Lähiön asukkaat estivät BLM-mellakoitsijoita tunkeutumasta Seattlen poliisipäällikön kotiin

3 Comments

 1. jani
  7.8.2020 18:48

  Islamistit ja jihadistit soluttautuvat tuollaisiin järjestöihin edistääkseen muslimien asemaa ja islamisaatiota. ”Esitä aina uhria” on yksi jihadin muoto.
  Noita järjestöjä käytetään jihadismin työkaluina. Aivan naurettavaa uskoa että muslimit olisivat tuolla edistämässä tasa-arvoa tai oikeudenmukaisutta tms.

  Vastaa
 2. kyösti helin
  8.8.2020 00:36

  Voihan vide.— vaikka itekin olen köyhistä oloita itä -stadista, niin onnekseni en joutunut noiden kommarien pauloihin, vaan minut pelasti oikeistolainen koulukaverini Mika, joka kertoi historiaa ja totuuksia siitä, mitä kommarit haluavat. Minulle kävi äärettömän hieno tsägä siis, kiitos Mika!!!!!

  Vastaa
 3. Keijo
  8.8.2020 10:22

  Vtuttaa tämä rikkaiden riehuminen ja paikkojen psakominen!
  Taas kärsii köyhät ja pienituloiset joille jää paikkojen siivoaminen ja laskujen maksaminen!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top