BLM-hegemoniaa yliopistoissa: Trumpia kannattavalta opiskelijalta evätään jo myönnettyä opiskelupaikkaa

Kuulimme Yhdysvalloista järkyttävän uutisen: Yliopisto yrittää peruuttaa jo myöntämänsä opiskelupaikan oppilaalta, joka jakoi somessa presidentti Donald Trumpia symppaavan viesti. Tarkastelemme ilmiötä, joka ulottuu Atlantin takaa Suomeen asti.

Marquette Universityssä opiskelua aloittava Samantha Pfefferlen ei vielä ole edes astunut kampukselle, Kun hänelle kerrottiin, että hän voi tulla irtisanotuksi oppilaitoksesta. Uhka peruuttaa Pfefferlelle jo myönnetty opintopaikka ilmeni sen jälkeen kun hän oli jakanut videon TikTokissa, osoittaen tukensa presidentti Donald Trumpille.

Samanthan julkaisu sai heti suuren suosion, mutta myös epäasiallista palautetta. Osa kommentoijista ja keskustelijoista ilmaisi aikeensa häiritä Samanthan opiskelua mm. spammaamalla hänen valitsemaansa oppilaitosta someviesteillä. -Siis samaan tapaan, kuin mitä Suomeen ilmaantunut ”silakkaliike” ilmoittaa toimintaperiaatteekseen:

Suuri joukko some-nimimerkkejä -joista useat voivat olla samojen henkilöiden perustamia- häiriköi kohteeksi maalitetun henkilön oppilaitosta, työnantajaa tai yrityksen yhteistyökumppaneita törkyviesteillä. Somessa on havaittu toisinajattelijoita koskevissa keskusteluketjuissa jopa viestejä, joissa kysytään suoraan, ”ryhdymmekö nyt parvihyökkäykseen”.

Sivistysmaissa ja oikeusvaltioissa ei kuvattua ilmiötä esiinny, mutta kylläkin Suomessa ja Yhdysvalloissa. Kysynkin opetusministeriltä, mitä on tehty ettei vastaavanlaista syrjintää pääse tapahtumaan Suomen oppilaitoksissa, onko opiskelurauha turvattu poliittiselta mielipidevainolta?

Mikäli haitallista tendenssiä on havaittavissa, siihen on puututtava heti. Muutenhan yliopistoihin pääsemiseksi joutuu jo lähitulevaisuudessa kyykkimään, konttaamaan tai polvistumaan ties-minkä idolin edessä. Se voi olla joko chettogansta tai sitten aavikkokansan henkiolento.

Saahan Suomessa vielä kysyä?

3 Comments

 1. Demarien Joe Biden onkin "musta" ?
  9.7.2020 16:23

  Terroritstijärjeston BLM saamat lahjukset menevät Blue Art firman kautta Demarien pressaehdokkaalle Joe Biden. Joe Biden siis identifioi itsensä ”mustaksi”.
  Meidän on valehdeltava luulevamme Joe Bideniä mustaksi ja näyteltävä vakuuttavasti olevamme tosissamme. Muuten saamme syytteen vihapuheesta.

  Vastaa
 2. Puolueeton
  9.7.2020 16:26

  Jos haluat opiskella, älä ilmoita yleisen mielipiteen vastaisia mielipiteitäsi.
  Jos haluta edetä tiedeurallasi, älä tutki sellaista, mikä on yleiselle mielipiteelle kiihottavaa.

  Mutta mikä on yleinen mielipide? Siihen on helppo vastata. Mediaan pesiytynyt sopulismi muokkaa yleisen mielipiteen. Mihin tuo mielipide petustuu? Siihen selityksiä löytyy. Vihervasemmistolaisuus, suvaitsevaisuus, joka ei suvaitse eriäviä mielipiteitä, globalismi, monikulttuurisuus, monisukupuolisuus,….

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   9.7.2020 22:32

   Suvaitsevaiset ovat juuri se poppoo, joka ei siedä eriäviä mielipiteitä. Muut voivat sietää, jossain määrin.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top