BLM-liikkeen perustajat saaneet koulutuksen 1960-luvun vasemmistoterroristeilta

Mustien tasa-arvon puolesta ja poliisiväkivaltaa vastaan kaupunkeja tuhoavan ”Black lives matter” -liikkeen perustajat kertovat saaneensa marxilaisen koulutuksen rauhattomuuksien lietsomiseen 1960-luvun vasemmistoradikalismin jyrkimmän ja väkivaltaisimman ryhmän, Weather Undergroundin, perustajalta. He ovat myös läheisessä kontaktissa nykyisen kiinalaismielisen kommunisti-ryhmittymän kanssa Yhdysvalloissa.

1960-luvun kuluessa ilmaantui kaikkiin läntisiin teollisuusmaihin opiskelijaradikalismi, joka loi uusia toimintamuotoja ja etsi omaa ideologiaansa.  USA:ssa tämän radikalismin tärkein ahjo ei ollut paikallinen jo näivettynyt kommunistipuolue, vaan aivan uusi ilmiö: SDS. Tässä järjestössä vaikutti rakentavampia ja vähemmän rakentavia voimia, mutta siellä tomi myös henkilöitä, joilla oli -jos ei alusta asti niin melko pian- selvä missio ja tietotaito vallankumouksen lietsomiseen tyytymättömien opiskelijoiden ja vähemmistöjen avulla.

”Radikaaleimmat” heistä joutuivat pakoilemaan maan alla vuosikymmeniä sekaannuttuaan murhiin, osa vietti pitkät ajat vankiloissa, ja joistakin tuli yhteiskunnallisia mielipidevaikuttajia ja kaikenlaisten ympäristö-hässäköiden yms. byrokraatteja, joita kutsuttiin kuvaruutuun keskusteluohjelmiin.

Tähän jälkimmäiseen joukkoon kuuluu Eric Mann, joka ehtii myös jakamaan oppejaan ja agitoida uutta ikäluokkaa jatkamaan siitä, mihin hänen perustamansa Weather Underground 70-luvulla  jäi. Niinpä usean amerikkalaisen kaupungin keskustat ovat viime toukokuusta alkaen olleet ”war zone”, kuten lehdet kirjoittavat, -ja osuvat oikeaan. Monikaan ei tiedä, mikä tämä sota on, ja koska se alkoi. ”Black lives matter” -liikkeen perustajat, Alicia Garza ja Patrisse Cullors, kertovat saaneen ”marxilaisen koulutuksen”, ja keneltä: Eric Mannilta.

”Hullu vuosi” 1968 jätti läntiseen maailmanosaan kytetän kapinan. Yhdysvallat oli takertumassa Vietnamiin, eikä siitä tullut suosittu sota. SDS:n radikaalit ratsastivat protestiaallon harjalla, ja lietsoivat nuorisoa sodanvastaisiin protesteihin. Osa agitaation vastaanottaneista ei tyytynyt odottamaan, vaan halusi kaiken ja heti. Heihin tarttui iskulause ”tuomme sodan kotiin”.  Heitä kosiskeli SDS:stä irronnut jyrkkä siipi, joka otti nimensä eräästä Bob Dylanin biisistä: ”Et tarvitse säämiestä (weatherman) nähdäksesi mistä tulee”. Eric Mann oli tämän suorantoiminnan siiven takana: Weather Underground oli ilmaantunut.

Milloin ja mistä ilmaantuivat nuotit ja sapluunat toiminnalle, sitä emme tiedä, mutta tiedämme että ne ovat yhä olemassa ja kovassa käytössä:

 • Tuhoa kapitalismi,
 • systeeminen rasismi ja poliisin rasismi, -muutoksen aseet,
 • identifioidu uhri-luokkaan (marxilaisittain: yhteiskuntaluokkaan),
 • organisoi uhri-luokkaa,
 • kytkeydy maailmanlaajuisen liikkeen kansainväliseen solidaarisuuteen,
 • vastusta Jumalaa.

Weathermanit toteuttivat strategiaansa pommiräjähdyksin ja väkivallalla, ja vetäytyivät maan alle. Samalla heidän vaikutuksensa näkyvässä radikaali-liikehdinnässä hiipui. Vietnamin sodan loputtua v.1977 Weather Underground katosi näkyvistä kokonaan, mutta jotakin jäi. Muutamaan etsintäkuulutettuun piileskelijään tai ”poliittiseen vankiin”  supistunut vallankumousliike koki luonnollisen kuoleman, mutta kaiken liikkeelle-sysänneet agitaattorit ja heidän levittämänsä myrkky ei kadonnut mihinkään: Se koki uuden tulemisen, ja saavutti uudet harhaanjohdettavat uhrit ”milleniaaleista”. Näin se käy.

Alicia Garza ja Patrisse Cullors löysivät varmaan ominkin avuin poliittisen herätyksensä, mutta metodia ja strategiaa heidän ei tarvinnut kehitellä: Vanha orkestrointi oli yhä tallessa, ja Eric Mann  oli halukas sen opettamaan.

”Ensimmäinen asia, minun mielestäni, on että meillä täytyy olla ideologinen kehys. Minä ja Alicia olemme koulutettuja organisaattoreita.” ”Me olemme koulutettuja marxisteja. Me olemme omaksuneet ideologiset teoriat. Ja minä luulen, että me todella yritämme rakentaa liikkeen joka hyödyttäisi hyvin hyvin monia mustia ihmisiä”, kertoi Cullors haastattelussa.

Valtion vakautta horjutettaessa yritetään yleensä löytää todellisesti tai kuvitellusti sorrettu vähemmistö. Sen ympärille lähetetään pyörimään agitaattoreita ja villitsijöitä, ja siihen istutetaan epärealistisia odotuksia. Näin kehkeytyy ratkaisematon ristiriita, jota syvennetään lietsomalla väkivaltaa. BLM, Antifa ja myös nämä ilmastokapinalliset nouttavat kaikki samoja nuotteja, kuin Eric Mann ja toinen Weather Undergroundin perustaja Bill Ayers.

Nuoria yllytetään, vähemmistöjä villitään, yhteiskunnallinen konsensus rikotaan, ja lietsotaan epävakautta, jota tarvitaan johonkin aivan muuhun, kuin kaiken tämän kalabaliikin verukkeena olevien asioiden ajamiseen. Agitaation kohteet ovat todella petettyjen porukka.

BLM:n perustajat, Garza ja Cullors, ovat nyttemmin löytäneet yhteistyötahoksi The Black Futures Lab -järjestön, jolla on suoria kytköksiä Kiinan kommunistipuolueeseen, kertoo lehti. Mielenkiintoista.

4 Comments

 1. Juha
  18.9.2020 07:32

  Heh. Kaaoksen kautta uusi järjestys.. marxilaisella ideologialla manipuloidut idiootit saadaan tekemään mitä tahansa aatteen edistämiseksi. Hyvä esimerkki on tuo kaupunkien tuhoaminen ja metsäpalojen sytyttäminen jenkkilässä. Suomessakin punayliopistoissa koulutettu kommunistihallituksemme tekevee kaikkensa ajaakseen maamme konkurssiin.. aatteen puolesta..

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   18.9.2020 13:28

   Oleellista vasemmiston toimintatavalle on tyytymättömän ryhmän löytäminen. KGB:n ohjekirja 1980-luvulta kehoittaa etsimään hyödyllisiä idiootteja naisten, nuorten ja taiteiljoiden keskuudesta. Tällöin ohjeen kirjoittaja tarkasteli henkilöiden alttiutta toimia omaa maataan ja kansaansa vastaan. Vallankumouksia lietsottaessa ei ajeta minkään ryhmän etuja, vaan käännetään ryhmät toisiaan vastaan, kunnes saadaan yhteiskunta labiiliin tilaan. Vallanvaihdon hoitaa sitten väkivaltainen vähemmistö.

   Tällä hetkellä Suomen politiikkaa johtaa harhaanjohdetuista, luonnevammaisista ja mm. katkeroituneista henkilöistä koostuva puolue jotain 10% kannatuksella. Se pyrkii karkoittamaan täältä teollisuuden, joka jos ei saastuta niin ainakin saa aikaan melua. -Aina löytyy jokin juttu mistä huutaa ja myökätä. Kehitysmaista tulevan ihmistulvan kannustin on mahdollisuus elää ilmaiseksi, tekemättä työtä. Peitesana on #työperäinenmaahanmuutto, Tämä 10%:n puolue ajaa sitä innolla. Tuloksena on #väestönvaihto. Se on selväkielellä: #Kansanmurha. Sen jälkeen ei ole suomalaisia.

   Ettei 90% suomalaista huomaisi mitään, on luotu harhaute: Meluisa äärioikeisto. Heillä ei ole muuta poliittista strategiaa, kuin käyttää hyväkseen todellista epäkohtaa, massa-maahanmuuttoa, ja pitää itseään sen avulla pinnalla. Hyvässä lykyssä saavat aikaan jonkin poliittisen lahkon. Lyhyesti: Rakennetaan itselle jokin asema jossa pysyy mukana vaikkei tee mitään. Jokin järjestö sopii tähän tarkoitukseen. Sitten pyritään estämään, ettei samalle hillotolpan-odotus jonotuslistalle pääse ketään muuta. Sitten istutaan seslonkiin vähän takakenoon, kädet ristissä pömpön päällä: ”Kun Suomen kansa herää, se antaa vallan meille.” Sen heräämisen eteen ei tehdä mitään, mutta muistetaan huutaa tärkeintä viestiä: ”Minä, minä, minä.”

   Ilmiön nimi on #pikkuhitlerismi. Eräästä pikkuhitleristä tuli poliittinen katkarapu. Sätkytteli jossain niin hassusti.

   Pikkuhitlerit ja pikkustalinit muistavat sättiä toisiaan: Se on palvelus palveluksesta, sillä julkisuus on aina plussaa. Älkää erehtykö luulemaan, että ne tosissaan vastustavat toisiaan. Ehei, ne tarvitsevat toisiaan. Yhdessä ne kääntävät huomiota pois siitä, mitä valtaapitävät tekee. Kas, löysin jonkin avainsanan?? #Valtaapitävät… -eihän nää ääriryhmät koskaan tee mitään haittaa todelliselle poliittisille tai taloudelliselle vallalle. Ne keskittyvät vastapuoltaan esittävään lavasteeseen. -Tää on totta molemminpäin.

   BLM:n ja ”säämiesten” yhteys osoittaa, että agent provocateur -ammattikunta tekee duuninsa, ja sylttytehdas pyörii kolmessa vuorossa. Torpeedojen varaslähtö Jämsässä lienee työtapaturma? Näin käy on toimittava #sumeanjohtamisen kautta. Korpraalitaso ei tiiä mitä Eversti Rautahammas tarkoitti, tulkitsi väärin. Käsky oli tehä haittaa persuille, mutta se piti toteuttaa tekemällä isku joka menee persujen piikkiin. Nyt Ala-Toope ja Ylä-Toope kävi ite pieksemässä jonkun kunta-tason tyypin. Näin käy, kun laittaa Toopet asialle!

   Auf Wiedersehen!

   Vastaa
 2. pöh
  18.9.2020 23:40

  Mutta koska vaalit on lähellä, niin jopa FBI syöttää kansalle propagandaa, että ”valkoisen ylivallan” kannattajat on suurin uhka USA:lle.

  Vastaa
 3. USA:n länsiosat roihuavat masiivisissa paloissa
  20.9.2020 12:53

  Koko läntinen USA on tulessa tasan Kanadan rajaan loppuen. Sekä live sääsatelliiteissakin näkyvät globalistien Hi-Tech Directed Energy Weapon (DEW) iskut demarijohtoisten osavaltioiden (tuho-yhteistyö ILMUa syyttäen) republikaanienemmistöisiin kaupunginosiin että lava-autoilevien kommarien/nykynatsien BLM/Antifa sytyttämiä. Teillä näkyy niiden lava-autoissa kaikki tuhopolttojen varusteet lavalla. Valerotuvihailluusiolla ratsastavan BLM liikkeen saamat lahjoitukset menevät sattumalta demaripuolueen vaalikampanjaa rahoittavalle järjestölle – pitäisiköhän näytellä olevansa yllättynyt 🙂

  https://phibetaiota.net/2020/09/robert-steele-the-truth-about-western-fires-acts-of-man-weather-warfare-not-a-climate-crisis/

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top