BLM-Lontoo: Britti-poliisi nöyristeli polvillaan, ja kiitos oli kaunis

Myös Euroopan Unionista eronneessa Britanniassa vietettiin erään Atlantin tuolla puolen menehtyneen miehen muistohetkeä. Tuhansiin noussut väkijoukko siirtyi Hyde Parkista Downing Streetille, josta kuva-otteet.

Polvillaan nöyristely kiljuvan joukon edessä ei riittänyt rauhoittamaan innokkaimpia, vaan poliisi sotkettiin nyrkkitappeluunkin. Useiden kyltinkantajien mukaan britit ovat syyllisiä johonkin, ja heidän täytyy maksaa siitä.

15000:sta Hyde Parkiin kokoontuneesta mielenosoittajasta noin 2000 siirtyi pääministerin virka-asunnon, Downing Street 10:n, eteen ja piti suurta meteliä. Mielenosoittajien huutaessa raivoisasti poliisit kumarsivat polviasentoon, kuten Daily Mailin kuvareportaashista näkyy.

”Black Lives Matter” -idean mukaan tummaihoiset ja afrikkalaistaustaiset ovat jatkuvan poliisiväkivallan ja syrjinnän kohteita ainakin Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Asenne tiivistyy sloganiin: ”No Justice, no Peace.”

Tämä otos on Helsingistä:

5 Comments

 1. Ei voi olla totta!!
  3.6.2020 22:00

  Ei jumankauta, noihan on Suomessa !!!

  Onko suomalaisillakin hormoonit niin sekasin että tuola pitää marssia ja puolustaa terroristeja?

  Ja mitähän poliisi joka on polvillaan terroristien ja mellakoitsijoiden edessä, kuvitteli saavuttavansa sillä että alistuu niiden edessä? Mitä muuta ne kuvittelee saavansa kuin turpiinsa? Nehän jyrätään yli. Mielestäni kaikki poliisit jotka polvistuu terroristien edessä samalla syyllistyen virkavirheeseen ja virkatehtävät tekemättä jättämiseen tulisi erottaa. Potkut kaikille niille vaan.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   3.6.2020 22:22

   Twiitin videoleike on Helsingistä, juttu käsittelee muuten Lontoota.

   Vastaa
  2. Viracocha
   4.6.2020 12:43

   Onkohan ne polvistujapoliisit soluttautuneita?

   Vastaa
  3. Harri Pennanen
   5.6.2020 09:09

   Tottakai noi on Suomessakin… luulitko että #kasat ei kokoontuisi siellä missä paskakasoja on? Suvakit ja pullahalaajat on niin tyhmiä, etteivät ne näe edes olevansa tulevia uhreja. Joka päivä näistä saa lukea lehdissä.

   Vastaa
 2. Los6666
  3.6.2020 22:46

  blm…. vitun vammaset
  on saatana parasta rasismia kun on suojaväri narkkarilla kuka sattu kuolemaan pidätystilanteessa

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top