BLM saavutti yhden tavoitteensa: Mellakka-kaupunki Seattlen musta poliisipäällikkö eroaa

Kaksi kuukautta sitten afroamerikkalainen taparikollinen George Floyd menehtyi sairaskohtaukseen, kun häntä pidättämässä olleen monirotuisen poliisipartion kutsuma ambulanssi viivästyi. Tästä tragediasta on tehty häikäilemätön ja valheellinen spektaakkeli, jonka varjolla Yhdysvaltain ja Euroopan kaupunkeja on vandalisoitu äärivasemmistolaisten mellakoidessa, tekosyyn varjolla.

Rohkeimpia, -ehkä ainoita rohkeita- median ruokkiman bluffin paljastajia ovat olleet mustat poliisin edustajat, jotka ovat nähneet masinoidun mellakoinnin omalle yhteisölleen aiheuttamat tuhot. Mellakoitsijoiden, ns. Black-lives-matter -liikkeen ja Antifan, terrorihyökkäyksen kohteeksi joutuneen länsirannikon kaupungin, Seattlen, musta poliisikomentaja Carmen Best ei ole ainoa afroamerikkalaisesta väestönosasta noussut karriääripoliisi, mutta hän oli äänekäs ja toi julki kritiikkinsä kaupunginjohdon järjettömiä ja pelkurimaisia päätöksiä kohtaan.

Best arvosteli Seattlen demokraatti-kaupunginjohtajan käskyä sulkea ääriryhmien ”valtaaman” Capitol Hillin kaupunginosan poliisiasema, ja lopettaa partiointi kortteleissa, joissa ns. antifasistit ”valvoivat järjestystä”. Parissa päivässä Capitol Hillin ns. vapautettu alue suistui rikollisuuteen ja väkivaltaan, ja mustan pojan tultua ammutuksi kaupunginjohtaja Jenny Durkan joutui peruuttamaan määräyksensä. BLM:n vaatimusten edessä nöyrtyminen oli maksanut yhden mustan hengen. Black lives no matter enymore.

Oikeassaolemisesta ei Bestiä palkittu, vaan kaupunginjohto jatkoi radikaalien vaatimusten myötäilyä päättämällä leikata Seattle Police Departmentin (SPD) määrärahoja. Sen jälkeen Durkan ajoi läpi Carmen Bestin palkan puolittamisen. Näin käy, kun virkamies noudattaa lupaustaan suojella yhteisöä. Protect and serve, -sanoo USA:n poliisin slogan.

Carmen Bestin tapaus osoittaa, mistä tässä radikalismissa on kyse: Vaatimus ”rasismin kitkemisestä poliisilaitoksesta” on aitoa #paskapuhetta (en muista, ketä siteeraan), sillä mustat pätevät karriäärivirkamiehet ovat jo siellä, ja mustat rivikonstaapelit ovat jo siellä. Vähemmistöjen edustajat, kuten Carmen Best, ovat jo kauan sitten murtaneet lasikattoja, kohdanneet ennakkoluulot ja voittaneet ne, ja taistelleet paikkansa amerikkalaisessa virkakoneistossa ja yhteiskunnassa. Best on murtanut näitä ennakkoluulojen muureja -jopa useammankin kuin kahden.

Eivät nämä antifasistit ja BLM:t edusta mustien emansipaatiota tai monirotuista yhteiskuntaa. Se on toteutunut niiden henkilöiden kautta, joita radikaalit ovat maalittaneet ja joita liberaalit ovat kieltäytyneet puolustamasta. Kaupunginjohtaja Durkanin noudattama äänekkäiden ääriainesten myötäily on halpamaista poliittista pisteidenkeruuta, ja vaarallista hänen johtamansa kaupungin asukkaille, -ja kuten nyt huomaamme, vahingoittaa mustien toteutunutta emansipaatiota.

Valitettavasti sama radikaaleina esiintyvien häiriköiden edessä polvistelu ja kyykkiminen on levitetty muihinkin maihin, peräti tänne hyiseen pohjolaankin. Tämän ilmiön kanssa nuhjaaminen ja periksiantaminen ei hyödytä ketään syrjittyä tai sorrettua. Ainoastaan yhteiskuntien epävakautta tarvitsevia. Järjestysvalta ei tarvitse mitään ”defund”-pelleilyä, -no ehkä vapautuksen näistä kyykkijöistä ja pyllistelijöistä.

Bestin lähipiiriltä saadun tiedon mukaan poliisikomentaja on päättänyt erota tehtävästään vastalauseena kaupunginjohdon päätökselle leikata hänen johtamansa laitoksen määrärahoja, mikä vahingoittaa vakavasti poliisin toimintakykyä Seattlessa ja uhkaa kaupunkilaisten turvallisuutta.

Lähiön asukkaat estivät BLM-mellakoitsijoita tunkeutumasta Seattlen poliisipäällikön kotiin

George Floydin pidätystilanteen bodycam-nauhat purettu tekstiksi, -kuva tapahtumasta muuttuu

1 Comment

 1. Juha6
  13.8.2020 12:13

  Heh. Kommunismi leviää Yhdysvalloissa kulovalkean lailla. Eipä olisi uskonut tätäkään näkevän. No Suomi seuraa perässä.. kommunismi on nyt muodissa. Ei muuta kuin punaliput liehumaan ja marssimaan.
  Valistuneemmat ihmiset tietävät että kommunismi ei vaan toimi. Niin moni kommunistinen utopia on johtanut tuhoon ja kuolemaan. Nuoret idealistit ottakaa totuuspilleri.. tai vaikka molemmat.. ja herätkää.

  https://m.youtube.com/watch?v=jvDRfb60nwI

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top