BLM:n idoli on myös talebaanien esikuva

Yhdysvaltain entisen lähetystörakennuksen ulkomuurit Kabulissa ovat saaneet uutta väriä pintaan: Siellä komeilevat Iranin shiia-islamistit ja mm. Black-Lives-Matter (BLM) -liikkeen keulakoriste George Floyd. -Ja koko joukko vapauden vihollisia.

Toki talebaaneilla on eri narratiivi, vapauteen liittyen, kuin sivistyneellä maailmalla.

Yhdysvaltain kaikkein etsityimpien terroristien listalla on yhä Talebanin eilen julkistaman hallituksen sisäministeri Siraj Haqqani, joten jänniä sisäministerejä on muillakin:

Lara Logan sanoo: Soittakaa kaikille päänmetsästäjille: Jos haluat 5 miljoonaa dollaria, jonka Yhdysvallat on tarjonnut Siraj Haqqanista , voit seurata hänen liikkeitään melko helposti. Ei tarvitse kuin seurata Yhdysvaltojen, YK:n ja muiden johtajien jälkiä, jotka kiirehtivät laillistamaan Talebanin terroristivallan Kabulissa/Dohassa. https: // bbc.com/news/live/worl d-58279900

Toimittaja ja sotareportteri-veteraani Logan neuvoo pikkurahan puutteesta kärsiviä lunastamaan Yhdysvaltain lupaaman löytöpalkkion, vaikka samaan aikaan USA, YK, EU, Kiina ja Venäjä näyttävät etsivän keinoja selittää itselleen Afganistanin vallankaappaajat sisäsiisteiksi ja kansainväliseen yhteisöön kelvollisiksi, -voitteko kuvitella!

6 Comments

 1. Gulermo
  8.9.2021 15:02

  en sitte tiedä kenen idoli toi fentanyyliNARKKARI floyd on.. ei ainakaan kenenkään tyspäisen.
  ja talebaviaanithan maalas just ton narkin naamankuvan piiloon

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   8.9.2021 15:25

   Ei varmaan olleet jenkkien maalamaa noi Iranin pappishallituksen liput ja BLM-symbolit tyhjentyneen emassyn aidassa? Joku maalasi ne 15.08. jälkeen. Oliko jyrkemmän linjan talipaviaanit sensuroimassa.

   Vastaa
 2. Antti Jääskeläinen
  8.9.2021 16:37

  Tosiaan Taleban maalas piiloon Georgen kuvan että sikäli otsikko on 100%.vastakohta sille mikä on totta

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   8.9.2021 16:54

   Joku talipaani ensin maalas sinne Floydin kuvan. Se oli siellä oikeesti jonkin aikaa.

   Vastaa
   1. susi rajalta
    8.9.2021 20:32

    Sen maalasi jenkkien aikana Artlords niminen ryhmä. Ovat ilmeisesti Virginiasta ja mukana Usaa palvelleita afgaaneja. Mikäli somehuhuja on uskominen. Ja taleban maalasi kuvan yli.

    Vastaa
    1. Pekka Kemppainen
     8.9.2021 22:58

     Maalattiin lähetystön tyhjennyttyä?

     -Ja mikä side heillä on Iraniin??

     Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top