BLM:n marxilainen perustaja vaati 2015 ”ihmisoikeustilaisuudessa” Israelin hävittämistä

Niin sanotun ”Black Lives Matter” -liikkeen (”mustalla elämällä on merkitystä”) toisena perustajana tunnettu Patrisse Cullors, joka määrittelee itsensä ”koulutetuksi marxilaiseksi”, on profiloinut itsensä myös antisemiitiksi: Hän on vaatinut Israelin valtion poistamista kartalta ihmisoikeuksien puolustamisen verukkeella järjestetyssä tilaisuudessa vuonna 2015.

Human Rights Program at Harward Law School:n opiskelijoille tarkoitetussa seminaarissa ”Globalisoituva Ferguson: radikalisoitunut politiikka ja kansainvälinen vastarinta” huhtikuussa 2015, tilaisuudessa jonka aiheena olivat ihmisoikeudet ja muu sen sellainen, Black Lives Matter-liikkeen toinen perustaja ja BLM:n rahoitussäätiön Black Lives Matter Global Network:in puheenjohtajuudesta juuri eronnut Patrisse Cullors vaati opiskelijoita toimimaan Israelin valtion lakkauttamiseksi:

Palestiina on sukupolvemme Etelä-Afrikka”, Cullors kertoi opiskelijoille. ”Jos emme nouse rohkeasti ja rohkeasti lopettaaksemme imperialistisen projektin, jota kutsutaan Israeliksi, olemme tuomittuja.”

Tilaisuudessa Cullors esitelmöi matkastaan Gazan kaistalle ja Länsirannalle, ja kuinka pahasti juutalaiset sortavat palestiinalaisia, ja äärivasemmiston tapaan näki asiat hyvin yksipuolisessa valossa. Huomaamme, että tilaisuuden rubriikissa globalisaatio esiintyy positiivisena määreenä.

Patrisse Cullors ilmoittaa olevansa ”koulutettu marxilainen”, mikä liittää hänet institutionaaliseen äärivasemmistoon, jolla on jäykkä marxilainen ideologia, jolle radikalismi on alistettu työkaluksi. Cullorsin aatteelliseksi mentoriksi on arveltu 1960-luvun vasemmistolaisen terroristiryhmän Weather Undergroundin erästä toimijaa. WU tappoi toimintansa aikana ihmisiän pommeilla. Cullors perusti BLM:n yhdessä Alicia Garzan ja Opal Tometin kanssa vuonna 2013, vastareaktiona Trayvon Martinin kuolemaan poliisin ampumana.

Cullors on viime kuukausina saanut kritiikkiä useilta afroamerikkalaisten emansipaation puolesta toimineilta järjestöiltä ja näkyviltä henkilöiltä, BLM:n kerättyä erään George Floydin onnettoman kuoleman jälkeen ainakin 90 miljoonaa USD, josta vain rippeitä on päätynyt poliisiväkivallan uhreille ja heidän perheilleen. Cullors on nyttemmin eronnut säätiön johtajuudesta saamansa kritiikin takia.

”Poliisiväkivallan uhrit eivät saa mitään BLM:ltä”

Lehti haastattelee mm. poliisin ampumiin laukauksiin menehtyneen 12-vuotiaan Tamir Ricen äitiä, Samaria Ricea. Tamirilla oli leikkipyssy kädessään poliisin käyttäessä asetta Clevelandissa Ohiossa. Rice kertoo pyytäneensä Cullorsilta apua poliisin tutkimusten käynnistämiseen poikansa kuoleman johdosta, mutta Cullors tai kukaan BLM:ssaä ei ollut kiinnostunut: ”He hyötyvät rakkaitamme verestä, eivätkä edes puhu meille”, sanoi Samaria Rice lehden mukaan.

Lisa Simpson, 18-vuotiaan poliisin luoteihin kuolleen Richard Risherin äiti, toistaa saman näkemyksen. Poliisin kertoman mukaan Richterillä oli käsiase tilanteessa jossa Los Angelesin poliisi ajoi häntä takaa. Poliisi ampui Richteriä 64 kertaa. Poliisiväkivallan erääksi ikoniksi nousseen maaliskuussa 2020 surmansa saaneen Breonna Taylorin äiti Tamika Palmer toistaa kritiikin BLM:ää kohtaan

”En ole koskaan henkilökohtaisesti ollut tekemisissä BLM:n Louisvillen osaston kanssa, ja olen henkilökohtaisesti huomannut heidän olevan huijausta”, Palmer kirjoitti huhtikuussa Facebook-seinällään. (”I have never personally dealt with BLM Louisville and personally have found them to be fraud.”)

Tamika Palmerin viesti on poistunut Facebookista ilmeisesti yhteisönormien vastaisena, mutta paikallismedia ehti julkaista sen. Taas kerran nähtiin, että marxilaisille muiden rahat ovat yhteisiä, ja ”yhteinen” kuuluu heille yksinomaan (Atlantin molemmin puolin).

 

Luettavaa:

Facebook estää jakamasta BLM-kriittistä uutista: Agitaattorin ylellinen elämä on some-tabu

Mustat liberaalit vaativat rahoja takaisin valkoisten liberaalien ihannoimalta BLM:ltä

BLM-liikkeen perustajat saaneet koulutuksen 1960-luvun vasemmistoterroristeilta

3 Comments

 1. Päivän paras uutinen
  31.5.2021 14:12

  Kannatettava ajatus ja buhahahaha omat koirat puree sionisteja. Sionistit on tän länsi maita riivaavaan mädätyksen takana ja nyt omat koirat uhkaa purra..heheheh.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   31.5.2021 15:45

   Nää bl-ämmät on ihan natsei, hei. -Kuten suuri osa ”yksintulleita” musliminuorukaisia. Onko tämä se ”äärioikeiston uhka”, jonka Honkasalo &co näkee??

   Vastaa
 2. juha II
  31.5.2021 22:50

  Pahuus, valhe ja kunniattomuus pukeutuu punaiseen!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top