BLM:n perustaja erosi: Taustalla rahakkaat asuntokaupat?

”Black Lives Matter” -liikkeen äärivasemmistolainen toinen perustaja Patrisse Cullors  jää sivuun järjestön toiminnasta, ilmoitti BLM:ää hallinnoiva säätiö torstaina.

Syyksi ilmoitettiin Patrisse Cullorsin keskittymisen omiin mediaprojekteihinsa, mutta todelliseksi syyksi arvellaan riitoja eräistä sopimuksista ja Cullorsin rahankäyttöä: Hän on ostanut useita arvokkaita kiinteistöjä poliittisen aktivisminsa aikana.

BLM Global Network -säätiön sopimukset Patrisse Cullorsin (37v.) lapsen isän omistaman yrityksen, mediatuotanto-, kulttuuri- ja tapahtuma-alalla toimivan Trap Heals:in, kanssa ovat aiheuttaneet riitoja. Yritykselle, jonka osallisuus BLM-toiminnassa on herättänyt kummastusta, on mm. maksettu 148 000 USD video-striimauksesta viime vuoden marraskuussa.  YouTube-kanavalla julkaistu tuote oli arvostelijoiden mukaan heikkolaatuinen, eikä vastannut maksettua hintaa.

BLM PAC maksoi $148k marraskuussa, vaaliyönä, tästä live-striimistä, mikä oli silminnähden huonosti tuotettu ja teknisesti kehno.

Epäilijöiden mukaan Cullorsille ja hänen kumppanilleen on siirtynyt epämääräisillä toimilla huomattava osa BLM-järjestöryppään viime vuoden aikana keräämistä 90 miljoonasta dollarista. Huhtikuussa tuli tietoon, että Cullors on ostanut neljä kiinteistöä eri puolilta Yhdysvaltoja yhteensä noin 3,2 miljoonalla dollarilla vuoden 2016 jälkeen, jolloin hän aloitti toimintansa köyhien afroamerikkalaisten näkyvänä esitaistelijana.

Cullors oli kuitannut itseensä kohdistuneen arvostelun ”äärioikeiston vihapuheena”. Kulttuurivasemmistolaisten kiinteistö-ostosten ja verottajalle ilmoitettujen tulojen epäsuhtaa löytyy tiettävästi myös Atlantin tältä puolen.

Luettavaa:

Tässä yksi Patrissen ostos:

Facebook estää jakamasta BLM-kriittistä uutista: Agitaattorin ylellinen elämä on some-tabu

BLM-liikkeen perustajat saaneet koulutuksen 1960-luvun vasemmistoterroristeilta

6 Comments

 1. SaleSetä
  28.5.2021 08:00

  Hyvää business:ta tuo huuto rasismista! Vastaa hyvin paljon suomen maahamuutobusinessta, jossa on mukana myös lukuisia poliitikkoja tai heidän perheen jäseniä.

  Ilmastonmuutos kiihottamisellakaan ei taida tienata vastaavia summia.

  Samaa periaatetta kuin Marinillakin, otetaan kaikki mitä saadaa varastettua itselle. ”Ryöhkeys maan perii” on uusi normaali…

  Vastaa
 2. Orang Utang
  28.5.2021 10:06

  No, hän sai tarpeekseen — rahaa!

  Tällaiset tapahtumat, muutokset trendissä, ovat usein globaaleja: ensin yksi haluaa / tekee / sanoo jotain, sitten kaikki sanovat.

  Onko meillä edessä ilmiö, että poliitikot, yksi toisensa perään, alkavat ilmoitella ”saaneensa tarpeeksi” ja jäävänsä ”ansaitulle eläkkeelle” sinne Afrikan kultaisille hiekkarannoille, jonne kehitysavun saajat ovat hyvää hyvyyttään lahjoittaneet ministerille luksushuvilan.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   28.5.2021 12:28

   Omaisuuksien kertyminen ilman tuloja onkin tyyppi piirre erilaisille vallankumouksellisina profiloituneille, -jopa täällä perimmäisessä pohjolassa. On kuitenkin kaksi eri ilmiötä: Suojattua elämää viettäneiden elitistien ”radikalismi” ja sitten sosialismista itselleen leipäpuun tehneiden -kuten nämä BL-ämmät- rikastuminen ilman että kukaan kapitalisti näkee koskaan näiden superproletaarien verokirjaa.

   Suomessa erikoispiirre on ylisukupolvinen kommunismi, -jossa tosin kolme sukupolvea taaksepäin oltiinkin luterilaisia pappeja ja kirkkoherroja. Eräs tälläisen suvun sikiö pääsi meemiksi huutamalla ”RAHAA TULEE! RAHAA TULEE!”. Tosin hän tutun taksikuskin kyydissä on levennellyt sijoituksillaan ja omaisuuksiensa kasvulla -ehkä samoin lausein, jossa siis poliittinen leipä on muuttunut pääomaksi. -Enkä tarkoita Marxin kirjaa ”Pääoma”, jota kyseinen työväenjohtaja ei ole varmaan pitänyt kädessään.

   ”Sosialisti syö pöydässäsi” on totta. Ihonvärilläkään ei ole väliä, kuten aatteeseen kuuluukin.

   Mulla on vielä yx hyvä: Varastaahan valkoihoinenkin kommari.

   Vastaa
 3. Vassarien epätoivo - totuus alkaa paistaa
  28.5.2021 21:06

  Meidänkin kaappikommarit eri puolueiden alla lähettelevät nuorisolle kuntavaalimainoksia, joissa lupaavat kaikenlaista kivaa ilmaiseksi puuttumatta sivuseikkaan kuka ja miten sen kaiken kivan maksaisi. Tekopyhyyden maksimoi valetieteeseen perustuva globaalin lämpenemisen (mittaukset todistavat kylmenevän), vanhentuneen hiilivouhotuksen tekohengitys.

  Vastaa
 4. juha II
  28.5.2021 21:27

  Kommunisteista ITSESTÄ tulee niitä, joiden päät he ovat juuri katkoneet. Edes maa ei ole heidän vertaan ehtineet vetämään!!!

  Vastaa
 5. uutispimennossa toisesta suurvallasta
  28.5.2021 23:23

  Tämä lienee välivaihe ennen kuin erään maan ainoa puolue molskahtaa vallan ruuhesta ilman pelastusliiviä. 3 Gorges Dam on maailman suurin pato ja sortumispisteessä jo kuukausia – uutispimennossa. Huhujen mukaan rakentaessa käytetty suunnitelmaa huonompia ja halvempia materiaaleja laittaen hinta-ero joidenkin omaan pussiin. Padon alla on maan suurimmat viljelysmaat ja 350 000 000 nuppia jäämässä tulvan alle.
  https://youtu.be/NBXZJNYNTy0

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top