Bradfordin ”oululaiset” tuomiolla Englannissa

Eilen luettiin Bradfordin kruununoikeudessa tuomiot yhdeksälle rikolliselle, joiden todettiin raiskanneen ja hyväksikäyttäneen lastenkodeissa eläviä tyttöjä Bradfordissa Englannissa. Oikeusprosessi on saanut Englannissa suurta julkisuutta.

Tuomitut olivat houkutelleet 14-vuotiaat tytöt otteeseensa, ja groomanneet heidät hyväksikäytettäviksi, ensin tarjoamalla alkoholia ja huumeita, -ja myöhemmin käyttämällä väkivaltaa tyttöjen alistamiseen. Rikossarja oli alkanut vuonna 2008, tuomittuja tekoja oli yhtensä 22 erillistä rikosta, joihin sisältyi myös pakottaminen prostituutioon. Lapsiprostituutiota esiintyykin usein näissä rikossarjoissa.

Yksi asianomistajista, Fiona Goddard, luopui hänelle lain mukaan kuuluvasta oikeudesta elinikäiseen anonymiteettiin näyttääkseen muille uhreille, ”ettei heillä ole mitään hävettävää”, kertoi BBC.

Tuomiot vaihtelivat 20 vuodesta 18 kuukauteen:

 • Basharat Khaliq, 38v, Deanwood Crescent, Bradford: Syyllinen viiteen raiskaukseen ja yhteen seksuaaliseen hyökkäykseen, tuomio 20 vuotta vankeutta.
 • Saeed Akhtar, 55v, Back Girlington Road, Bradford: Tuomittiin kahdesta lapsiprostituutioon yllyttämisestä ja yhdestä raiskauksesta, 20 vuotta.
 • Naveed Akhtar, 43v, Newport Place, Bradford: Todettiin syylliseksi kahteen raiskaukseen, mutta vapautettiin yhdestä raiskaus-syytteestä. 17 vuotta vankilaa.
 • Parvaze Ahmed, 36v, Farcliffe Road, Bradford: Tuomittiin kolmesta raiskauksesta 17 vuodeksi vankilaan.
 • Izar Hussain, 32v, St Leonard’s Road, Bradford: Todettiin syylliseksi yhteen raiskaukseen ja yhteen raiskauksen yritykseen, kaksi raiskausta jäi toteennäyttämättä. 16 vuotta linnaa.
 • Zeeshan Ali, 32v, Durham Terrace, Bradford: Todettiin syylliseksi yhteen seksuaaliseen hyökkäykseen, 18 kuukautta istumista.
 • Kieran Harris, 28v, ir Parade, Dewsbury: Todettiin syylliseksi kahteen raiskaukseen, 17 vuotta.
 • Faheem Iqbal, 27v, ei osoitetta: Todettiin syylliseksi yhteen raiskauksen avustamiseen ja tekoon yllyttämiseen. 7 vuotta.
 • Mohammed Usman, 31v, Quaker Street, Bradford: Todettiin syylliseksi kahteen raiskaukseen, 17 vuotta.
 • Yasar Majid, 37v, Milton Keynes: Syyte raiskauksesta kumottiin.

Osa tuomioista saattaa kuullostaa kovilta, mutta Fiona Goddardin ”tuomio” on elämän pituinen.

Syyttäjä kuvaili nyt tuomittujen tekoja medialle, muistuttaen että nämä olivat käyttäneet hyväkseen uhrien ikää ja elämäntilannetta. Kuusi viikkoa kestäneessä oikeusprosessissa selvitettiin, miten groomaus-prosessi tapahtuu: Tyttöjä lähestytään tarjoamalla heille alkoholia, yösijaa, jne., ja herättämällä luottamusta ja myös kiintymystä. Kun saalis on koukussa, alkaa serkkupojille jakaminen, -ja väkivalta tulee mukaan alistamiseen. Tapaukset ovat samankaltaisia, kuin muualla Britanniassa, tai muualla Euroopassa.

Tytöt totutetaan ensin saamaan huumeita yms. ilmaiseksi, sitten heille muistutetaan että he ovat ”velkaa”. Tästä alkaa pakottaminen prostituutioon. Vuonna 2014 paljastuneessa tapauksessa Rotherhamissa prostituutio-rinki alisti ja myi satoja tyttöjä samanaikaisesti. Metodi on aivan sama kaikissa maissa, joissa on saman kulttuuritaustan omaavia toimijoita, joista osa liikkuu jatkuvasti maasta toiseen.

Muutamilla Suomen paikkakunnilla on havaittu parin-kolmen viimevuoden aikana ”selittämätöntä” nuorten huumeidenkäytön lisääntymistä.

Oulu: Uusia raiskauksia tulee päivänvaloon miltei päivittäin, Odinit lähdössä kaduille, -”eikä poliisia kutsuta”, mutta pollisihallitus reagoi

2 Comments

 1. Jari-P
  1.3.2019 09:43

  Tässä linkki videoon jossa ananastukkaiset pahoinpitelevät Bradfordissa Brittipoikaa julmasti
  Paikka ilmeisesti menetetty jo islamisaatiolle

  https://twitter.com/KTHopkins/status/1101127484949647360

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   2.3.2019 13:32

   Videoita, miten kohtelevat brittityttöjä, ne levittävät itse somessa. Bai tö vei, eik samaa ilmiötä ole havaittu lähempänäkin??

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top