Britit sanovat ei rokotepassille – vai sanovatko?

Iso-Britannian pääministeri Boris Johnson aikoo tiistaina esitellä Covid-strategiansa tulevan talven varalle. Se ei sisällä rokotepasseja, samoin rajoituksista aletaan luopumaan. Tai sitten ei.

Tuhlattuaan turhaan mittaamattomat määrät rahaa Covid-epidemiaan, mikä on johtanut talouden rampaantumiseen ja verojen nostoon, kuten kotoisessa Suomessamme, Iso-Britannia joutuu kohtaamaan realiteetit.

Iso-Britanniassa, toisin kuin Suomessa, on vielä ryhdikkäitä konservatiiveja, jotka ovat painostaneet pääministeri Boris Johnsonia luopumaan hyödyttömistä pakoista tai läpeensä älyttömästä ideasta ns. ”rokotepassista”.  Suomessa suurin osa oikeistoa yhä kukkahattuilee Covid-epidemialla. Edes Perussuomalaisten entinen puheenjohtaja Jussi Halla-aho ei välttänyt Covid-epidemia -epidemialta, vaan taittoi peistä pääministeri Sanna Marinin kanssa siitä kumpi hoitaisi epidemian paremmin.

Oikea vastaus: Lääkärit.

Oikeistolaisina esiintyvät ”influensserit”, kuten Tere Sammallahden jne. kirjoittama ”Päivän Byrokraatti” – sivusto joka ennen teki kiitettävää journalismia, jopa lypsävät rahaa epidemialla, jakamalla sosiaalipornoa epidemiasta kaupatakseen vastuuttomasti kokeellisia rokotteita.

Brittien terveysministeri Sajid Javid sanoi, ettei usko enää uusin sulkuihin, tai rokotepassiin, – ja sitten sanoi, että ne eivät kuitenkaan ole poissuljettuja ”jos halutaan eroon PCR-testausrumbasta”. Jos katsoo, kuinka brittiläistä kansainyhteisöä riepotellaan, niin voi olla, että Johnsonin ja Javidin sanat ovat silkkaa sanahelinää.

Kansainyhteisön ongelma on vaikein Covid-variantti, eli nollavariantti, joka on realismin tuolla puolen, mutta silti poliittisesti käyttökelpoinen variantti.
Uusi-Seelanti on sulkenut rajansa. Australiassa rakennetaan keskitysleirejä. Kanadassa Justin Trudeau johtaa maata kuin Aurinkokuningas konsanaan. Kanadan tilanne kuitenkin on edellisiä viiksen verran parempi. Maassa on paljon metsästäjiä. USA:n läheisyys ei ole haitta.

Parhaassa tapauksessa Johnson on joutunut kohtaamaan realiteetit. Tarina Covid-epidemiasta alkaa murenemaan. Siitä tuli kallis lasku, joka on nyt maksettava pois.

Ikävämpi mahdollisuus on se, että ensin lupaa helpotuksia, antaa ihmisten hengittää – sen jälkeen sanoa – ”On tämä ilmaantuvuusluku, oli se jalkapallo-ottelu, ja kaikkea. Suljetaan sittenkin kaikki ja vaaditaan rokotepassi… Tai muuten!”

Se olisi äänekäs hälytyssignaali siitä, että maa on matkalla kohti totalitarismia.
Myös suomalaisten tulee siinä tilanteessa varautua siihen, että hallitus tulee päättelemään asioita, ovat ne sitten perustuslain vastaisia tai eivät, ja miettiä ZeroCovidin asemesta kansalaisten aktiivista ZeroGovernment-strategiaa.

2 Comments

 1. seant
  13.9.2021 22:22

  Johtuen tästä, kutee Israelin viranomaiset ovat tunnustaneet, että monissa tilanteissa maan ”vihreä passi” ei ole ”lääketieteellisesti perusteltu”, mutta se on tarkoitettu painostamaan kansalaisia ​​rokotuksiin.
  Eli rokotevalmistajat lobbaavat minkä ehtivät.

  Vastaa
 2. juha II
  13.9.2021 22:47

  Boris Johnson tekee mitä globalisti natsit tekevät. Eli ”Uusi Maailmanjärjestys” kuten Australian vankilasaarella on jo julistettu perustetuksi!

  Nämä siat eivät peräänny, sillä se olisi heidän saastaisen elämänsä virhe, joka olisi paljon kohtalokkaampaa kuin Lasse Virenin kaatuminen Münchenin v. 1972 10 000 metrin juoksun finaalissa!

  Aivan sama kuin Liijttoutuneet olisivat keskeyttäneet v. 1944 Normandian maihinnousun WWII ja lähteneet paateillaan takaisin Englantiin!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top