Britit sanovat kyllä rokotepassille – maskeille, suluille, mandaateille – jos kansa ei tottele!

Brittiläinen kansainyhteisö täyttä kulkee täyttä höyryä kohti autoritaarista dystopiaa. Iso-Britannian pääministeri Boris Johnson esitteli koronastrategiansa tulevan talven varalle. Talvesta tulee kylmä!

Extrauutiset kirjoitti Iso-Britannian pääministerin Boris Johnsonin tulevasta Covid-19 -strategiasta terveellä skeptisyydellä: ”Uskotaan kun nähdään.” Valitettavasti Extrauutiset oli jälleen oikeassa. Johnsonin johtamien brittien hulluus ennakoitiin, mutta aliarvioitiin.

Daily Mailin mukaan Boris Johnsonin ”huippuasiantuntijat” ennustivat asioita. Mutta eivät seuraavan viikon lottonumeroita. Asiantuntijan määritelmä onkin se, että hän näkee tulevaisuuteen – Jos hän sanoo kuten pyydetään, niin silloin hän näkee tulevaisuuteen missä hän ja hänen edustamansa tieteellinen instituutti saa seuraavana vuonna hallinnolta taas määrärahoja.

Boris Johnsonin asiantuntijat ovat kehottaneet Johnsonia menemään all-in

Johnsonin asiantuntijat näkevät, että tulevaisuudessa häämöttää – koronapiikki! Siis koronatapausten esiintyvyys nousee, sitä myötä, kun väestöä on rokotettu. Tässä asiantuntijat ovat oikeassa. Koronatapaukset lisääntyvät sitä mukaa kun väestöä on rokotettu.

Jotta asiantuntijoiden ennustukset kävisivät toteen, tulee Johnsonin mielestä yli 50-vuotiaille antaa boostereita, ja rokottaa alle 16-vuotiaita. Mainittakoon, että Suomessa yksikään alle 30-vuotias ei ole kuollut koronaan, alle 50-vuotiaita vain kymmenkunta. Menehtyneistä Terveyden ja hyvinvoinninlaitos (THL) raportoi että 95%:lla oli yksi tai useampi perussairaus, joka saattoi myötävaikuttaa kuolemaan.

Terveet ihmiset eivät menehdy koronaan. Siksi Suomen strategia, mikä ikinä se onkin, ei ole lääketieteellinen ongelma. Koronaepidemia on luotu, poliittinen epidemia.

Jos oletetaan, että britit ovat ihmisiä hekin -mikä on hyvin todennäköistä- silloin samat biologian lait pätevät myös heihin, ja myös, tai varsinkin brittien, laajemmin koko brittiläisen kansainyhteisön koronapolitiikka, ei perustu tieteeseen.

Se voi perustua poliittiseen tieteeseen, mutta ei lääketieteeseen

Johnson ei säästele paukkuja. Hän sanoo, että ”maskit ja koronapassit ovat reservissä”, mikäli ihmiset eivät ota rokotuksia. Samoin talouden lamauttaminen koronan varjolla. Koska briteille jalkapallo on elämän ja kuoleman asia, toisin kuin korona, ovat jalkapallopelit pelinappulana tässä farssissa.

Lausunto on uhkaus. Silloin kun ihmisiä painostetaan ottamaan kokeellinen rokote, rikotaan niin Nürnbergin säädöstä kuin Helsingin julistusta vastaan. Nämä lääketieteellisen etiikan kulmakivet on syytä myöhemmin käydä pieteetillä läpi.

Daily Mailin mukaan lause ”talvi on tulossa” viittaa TV-sarjaan Games of Thrones. Daily Mail ei kuitenkaan mainitse sitä, että ”talvi on tulossa” on vain Games of Thronesiin perustuva spin-off. Ehkä Daily Mail halusi tällä huomiolla näpäyttää asiantuntijoita, jotka tekevät mitä ihmeellisempiä akrobatioita – spin – numeroilla ja niiden tulkinnoilla? Tai sillä, että TV-sarjoista tehdyt spin-offit eivät onnistu. Friends oli suosittu. Joey ei.

Johnson kuitenkin saattoi vähän laittaa vastaan vieläkin kovempaa koronapolitiikkaa ajaneille. On siipi, joka ajoi ”aiemmin ja lujemmin”-politiikkaa. Yhtä hyvin kaikki se voi olla vain teatteria.

Johnsonin sanoma nyansseineen tulee kuitenkin esille paremmin hänen puheissaan, joita löytyy livenä esim. Daily Mailin sivuilta, kuin tässä tekstissä. Sanoa yhtä, tarkoittaa toista, nousee väkisinkin Johnsonin puheen teemaksi. ”Teette kuin sanotaan, tai teette ja itkette.
Johnsonin puolustuksiksi sanottakoon, surunvalittelujen kera, että hänen äitinsä menehtyi maanantaina, vain päivää aiemmin. Voi olla, että Johnson ei ollut parhaassa iskussa.
Silti Daily Mail huomauttaa Johnsonia tekopyhyydestä. Kun hänen hallituksensa kokoontui, ei kabinetin ministerien ja asiantuntijoiden välillä ollut mitään turvaväliä, eikä yhdelläkään heistä ollut maskia.

Jos tauti on niin vaarallinen kuin kabinetti haluaa ihmisten uskovan, niin silloin asian mitä he muiden kovasti haluavat tekevän, voisi olettaa huolettavan myös heitä itseään. Jos taas se ei huoleta heitä, mitä johtopäätöksiä siitä voisi vetää?

Entä mitä pitäisi ajatella siitä, että kansa, joka hiljan äänesti Brexitin puolesta, nyt haluaakin? Jotain… Vai haluaako se?

3 Comments

 1. pöh
  15.9.2021 08:51

  Taudin takia joka on täysin verrattavissa flunssaan, ainoalla erolla ettei siitä flunssasta koskaan ole hössötetty 2 vuotta putkeen ja uutisoitu satoja kertoja päivässä.

  Vastaa
 2. Juha
  15.9.2021 11:14

  Yle uutisten mukaan Fimean tilastoissa jo 107 henkilöä kuollut piikityksen jälkeen

  https://yle.fi/uutiset/3-12097747

  Tässä yksi haittailmoituksen tekijä kertoo vaivoistaan

  https://youtu.be/o9bz2tGQmBU

  Haittailmoituksia tullut Fimealle tuhansittain, niin runsaasti, ettei niitä kaikkia keretä käsitellä työajan puitteissa.. ja lisää tulee..

  Eli menkäähän piikille siitä niin saatte sosialistiselle tilillenne (social credit) 10 pistettä ja passiinne papukaijamerkin.

  Vastaa
 3. juha II
  15.9.2021 23:09

  Boriksen isä oli kova globalisti ja totalitaristisen hirmuhallinnon ystävä, jossa kaikki länsimaiseen demokraattiseen hyveeseen kuuluvat kuuluvat yhteiskunnalliset vapaudet ja ihmisoikeudet inhimilliseen elämään murhataan kylmästi seurauksista ja ruumisröykkiöiden korkeudesta piittaamatta!!!

  Mutta ei hätää. EU:sta tulee jopa vielä Englantilaista kansanyhteisöä pahempi ja julmempi niin, että Josif Stalin saa katsaella häpeillen omia kengänkärkiään!!!

  Australian korruptoitunut ja puolueet, jotka ovat vain ”samaa paskaa, mutta vain eri pussissa” ovat kaikessa hiljhaisuudessa kansalta vuosia sitten säätäneet itselleen diktatooriset lait ja oikeudet kohdella omisa kansalaisiaan kuin Adolf Hitler kohteli juutalaisia. Josif Stalin ,kohteli kuvitweltuja ”kansanvihollisia” ja ukrainalaisia näännyttäen heidät tahallaan nälkään pakkokollektoinnin avulla vieden viljat ja tuotantoeläimet kaupunkien ruokkimniseksi sekä tietysti kommunistisen johtavan eliitn ruoka-annoksiksi kun suurin osa Neuvostoliitosta kärsi nälänhädästä!

  Ja nytkin Herran Vuonna 2021 historia tulee toistamaan itseään, sillä pahuus ja kieroutunut ihmismieli on vain nukkunut päiväunet ja herännyt taas pirteänä uuteen pyövelien verijuhlaan!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top