Britti-tutkijat: Koronalla kognitiivisia vaikutuksia

Covid-19 -sairastuneilla on havaittu toipumisen jälkeisiä vaikutuksia, jotka ovat sitä vakavampia, mitä ankarammin tauti on potilaaseen vaikuttanut, kirjoittavat brittitutkijat.

Sairaudestaan toipuneilla Covid-19-potilailla on havaittu ainakin masennusta, ahdistuneisuutta ja unettomuutta, ja fysiologisia, psykiatrisia ja neurologisia oireita, joista hälyttävin on ”aivosumu”. Tällä sanonnalla potilaat ovat kuivailleet tuntemuksiaan, -ja me maallikotkin ymmärrämme mitä he yrittävät meille kertoa. Nyt brittitutkijat ovat vahvistaneet: Toipilaiden älykkyysosamäärä (IQ) on laskenut.

Grafiikka osoittaa IQ-tason laskemisen korreloivan potilaan kokeman sairastumisen ankaruuteen: Hengityskone(ventilator)-hoitoa saaneet ovat kaavion oikeassa reunassa.

Keskeiset tulokset kognitiivisten kykyjen (älykkyyden yms.) ja Covid-19-sairastumisen yhteydestä taudin takia sairaalahoidossa olleilla ja  sairaanhoitoa tarvitsemattomilla  Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisilla. 1/7 Hengityselinten oireiden vakavuus ennusti kognitiivisen suorituskyvyn muutoksia toipumisen jälkeisinä kuukausina”, kirjoittaa tutkija Adam Hampshire 23.07. 2021.

Tutkimuksessa käytettiin 81 337 osallistujan tietoja, jotka kerättiin tammikuun ja joulukuun välillä 2020. Tutkijoiden mukaan Covid-19 -sairastaneilla oli merkittäviä kognitiivisia puutteita keskimääräiseen britti-väestöön verrattuna, huomioiden  ikä, sukupuoli, koulutustaso, tulot, henkilön etnisen ryhmä, aiemmat sairastumiset, väsymys ja koetetut masennukset ja ahdistukset. Henkilöiden SARS-CoV-2-infektio ja koetetut hengitysoireet olivat vahvistettu tieto.

”Long Covid” aiheuttaa pahimmat kognitiiviset oireet

Covid-19 pitkäkestoisen sairastumisen, ”long-Covidin”, kokeneilta oli jo aiemmin havaittu hermostollisia tai kognitiivisia oireita, jolle havainnolle tutkimus nyt antaa tukea. Tutkijoiden mukaan jatkotutkimukset ovat tarpeellisia SARS-CoV-2:n hermostollisten vaikutusten tuntemiseksi, ja hoitokeinojen löytämiseksi.

Asiasta kertoi:

3 Comments

 1. puolueeton
  26.7.2021 18:50

  Rokotukset ovat siksi tarpeellisia.

  Vastaa
 2. juha II
  26.7.2021 20:05

  Korona onn ihmisen itse väsäämä virus, josta ihminen in itselleen niin tyypilliseen tapaan tehnyt ’nahdollisimman pirullisen, Ja miksipä ei. Onhan kyse biologisesta aseesta, jolla on tarkoitus perin ylevästi vahingoittaa toista ihmistä mahdollisimman paljon. Ihminen näkee kaikkein suurinta vaivaa pahuuden vuoksi eikä esitä silkkaa pakkovaltaa käytettäväksi hyvän ajamiseksi tavalla, että ihmisestä tehdään ajettavaa karjaa.

  Vastaa
 3. 2.4 Ghz WIFI-aaltouunissa hiljalleen kypsyvä
  27.7.2021 22:14

  UK ja Israelin tilastoissa tällä hetkellä tuoreista covid-kuolleiksi rekisteröidyistä on jo 60% kokeellisen rokotteen ottaneita.
  STORIES OUT OF ISRAEL AND THE UK – MOST PEOPLE DYING OF ”COVID” ARE ALREADY VACCINATED
  https://www.bitchute.com/video/zkfI5HS8UbHf/

  USA:ssa paljastui ”tilastointivirhe”: Kokeellisen rokotteen pistoksesta 3 päivän sisällä kuollet on merkitty eri rekisteriin, jota ei ”vahingossa” oltu julkaistu. Kolmessa päivässä kuolleita on tähän mennessä USA:ssa rekisteröity 45 000.
  45,000 DEAD FROM VAX WITHIN IN 3 DAYS OF GETTING THE SHOT LAWYER THOMAS RENZ SUES FEDERAL GOVERNMENT
  https://www.bitchute.com/video/dsj8j3ztmltO/

  Haaveilevatko globalistit alaluokalle kauko-ohjattuja lentomatkoja ilman pilotteja? Sellaisia lentoja on testattu innolla viime vuosina. British Airways (BA) rokotutti kokeellisesti 80% piloteistaan ja heitä kuoli parissa viikossa 14. Onko ilmapiirin muokkauksena tarkoitus tapahtua pilotin kuolemasta johtuvia lento-onnettomuuksia? Ratkaisuna odottaa kauko-ohjatut lennot, joissa matkan kohde ja laskun onnistuminen on ulkopuolisten valittavissa kauko-ohjauksella.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top