Brittihavainto: Lievästikin Covid-19:n sairastaneilla aivo-vaurioita, kuolemaan johtava tila tarkastelussa

Britti-neurologit ovat huomanneet erään keskushermosto-sairauden esiintymisessä selvän nousun koronapandemian aikana, ja yhdistävät sen SARS-CoV-2 -virukseen. Neurologisten oireiden tai vaurioiden esiintyminen ei korreloi potilaan kokeman viruksen aiheuttaman sairaustilan vakavuuden kanssa, vaan niitä on havaittu myös taudin lievänä sairastaneilta.

Meneillään olevan pandemian pitkäaikaisvaikutukset on tähän asti jätetty yleensä tarkastelun ulkopuolelle. Havainto on hyvin pahaenteinen, -varsinkin niiden maiden kohdalla, joissa on pyritty ns. laumasuojaan tai että ”suojellaan riskiryhmät, ja muu väestö kohtaa taudin väestöpohjalta”.

Brittitutkijat varoittavat, että lääkäreiltä ovat jääneet tunnistamatta koronapandemian aiheuttaman sairauden jättämät pitkäaikaisvaikutukset, jollaisina he mainitsevat aivovauriot ja kuolemaan johtavat hermostosairaudet. Tutkijat varoittavat, että myös koronan lievänä kokeneet ja taudista parantuneet ovat riskinalaisia näiden jälkiseurausten suhteen.

Neurologit julkaisevat keskiviikkona (08.07.) tiedot yli 40:stä Covid-19 -potilaasta UK:ssa, joiden komplikaatiot vaihtelivat aivojen tulehduksesta ja deliriumista hermovaurioon ja aivohalvaukseen. Joissakin tapauksissa neurologinen ongelma oli potilaan ensimmäinen ja tärkein oire.

Tutkijat mainitsevat äkillisen enkefalomyeliitin, Adem:n, yleistyneen koronapandemian ensimmäisen aallon myötä. Adem on hengenvaarallinen tila. Huhti-toukokuussa tämä harvinainen sairaus yleistyi 2-3:een tapaukseen viikossa. Yksi 59-vuotias potilas menehtyi Ademiin.

40:n potilaan ryhmässä, jota tutkimus koskee, kymmenellä potilaalla oli keskushermoston tulehdus, kymmenellä oli aivosairaus deliriumilla tai psykoosilla, kahdeksalla oli aivohalvauksia ja vielä kahdeksalla potilaalla oli ääreishermoston ongelmia, useimmiten diagnoosina Guillain-Barré-oireyhtymä. G-B on immuunireaktio, joka hyökkää hermoihin ja aiheuttaa halvaantumisen. 5%:lle tapauksista se johtaa kuolemaan.

Tutkijat eivät ole tavanneet samankaltaisia aivo-vaikutuksia muilla viruksilla.

”Biologisesti Ademilla on joitain samankaltaisuuksia multippeliskleroosin kanssa, mutta se on vakavampi ja tapahtuu yleensä kertaluonteisena. Joillakin potilailla on pitkäaikainen vamma, toisilla potilailla on hyvä toipuminen”, kertoo University College London Hospitals NHS -säätiön konsultti Michael Zandi.

Covid-19:sta toipuneilla on havaittu taipumusta hengästymiseen ja väsymystä, ja myös puutumista, heikkoutta ja muistiongelmia. Artikkeli mainitsee potilaan, 55-vuotiaan naisen, joka kotiutettiin sairaalasta Covid-19:sta toipuneena, mutta jouduttiin ottamaan takaisin psyykkisten oireiden takia. Hänellä ei ole ollut aiemmin psykiatriasta sairautta, mutta hänen käyttäytymisensä havaittiin muuttuneeksi jo seuraavana päivänä sairaalasta vapauttamiksen jälkeen. Potilaalla havaittiin hallusinaatioita ja epäjohdomukaista toimintaa, ”omituista käytöstä”. Häntä ryhdyttiin hoitamaan antipsykoottisilla lääkkeillä, mielenterveyspotilaana.

Toinen potilas, 47-vuotias nainen, tuotiin sairaalaan päänsärkyisenä, ​​ja hänellä oli tunnottomuutta oikeassa kädessään. Hän oli kärsinyt viikkoa aiemmin yskästä ja kuumeesta. Myöhempiä oireita olivat unisuus ja reagoimattomuus. Oireet viittavaat neurologiseen tilaan. Potilaan kallo jouduttiin avaamaan aivoihin kohdistuvan turvotuksen takia.

Tri Zandi kehoittaa kiinnitämään huomiota neurologisiin ja kognitiivisiin oireisiin koronan yhteydessä

Tutkijaryhmän esille nostama huolenaihe on koronapandemian vasta vuosien kuluttua ilmenevät pitkäaikaisvaikutukset, joita ei ole osattu ottaa vielä huomioon arvioinneissa, tai koronan torjumisen strategioiden suunnittelussa. Lehti ei viittaa artikkelissaan ns. Ruotsin-malliin, jossa joukkosairastumisesta seuraava luonnollisen immuniteetin yleistymisen toivottiin tukahduttavan pandemian. Tutkijat kysyvät myös, onko vuoden 1918 influenssa-pandemialla ollut huomaamatta jääneitä neurologisia ja kognitiivisia seurauksia.

”On huolestuttavaa, jos Covidin jälkeen voi ilmetä näkymättömänä epidemiana viivästyneitä vaikutuksia aivoihin”, Zandi sanoi lehdelle. Exeterin yliopiston lääketieteellisen koulun vanhempi kliininen lehtori David Strain rauhoittaa, että vain pienellä määrällä potilaita näyttää olevan vakavia neurologisia komplikaatioita ja ilmiön ymmärtämiseksi tarvitaan vielä paljon työtä.

Asiasta lisää:

 

3 Comments

 1. Copy & Paste
  8.7.2020 15:14

  Moi taas…
  Parinkymmen minuutin DuckDuckGo hakemisella ihan ensimmäisestä hausta lähtien vaikuttaisi olevan ihan perus influensan oireita joita esiintyy joka ikisen lentsukauden aikoihin. Mm. kuulon heikentymistä ja ”napsumista” korvissa, hengen ahdistusta, Guillain–Barrén oireyhtymä, Pneumonia ja MRSA, sydänlihaksentulehdusta, Reyen oireyhtymää, keskeytysmenoja, aivotulehdusta, aivokalvontulehdusta jne… Akuutti disseminoitunut enkefalomyeliitti voi tulla vaikka minkä muun taudin seurauksena ja välillä sitäkin havaitaan isosti eri influensa aaltojen aikoihin. Eli ihan normi influensa settiä mitä meillä on joka vuosi. Nyt taas pelotellaan ja urakalla.

  Nämäkin tiedot olisi saanut erittäin nopeasti, jos vain jaksaa hakea ja ihan virallisilta sivuilta, kun hakee influensojen aikana havaittuja oireita mitä ihmiset ovat saaneet vähän siellä ja täällä, joskus enmpi ja joskus vähempi. Ja uppoo kuin kuuma veitsi voihin…

  Asiasta kolomanteen: Miten muuten kävi polio rokotusten kanssa: https://apps.who.int/gb/ebwha/pdf_files/EB146/B146_21Add1-en.pdf eli nyt liikkeellä on enemmän polio rokotuksen aiheuttamaa poliota, kuin luonnossa esiintyvää poliota. Mitenkäs näin kävi sinä luotettava Bill G-ates? Rokoteohjelmanhan piti poistaa polio kokonaan, heh.

  Tuleva rokote on tosi hyvä ottaa ja varmasti suojaa kaikelta.
  Tämä ”virulogi” ja tohtori kertoo miten rokote toimii, eli itse Bill Gates THE Virulogi hIm self: https://www.youtube.com/watch?v=hh6xTguRn9o
  Muuten, jos tohtori Bill olisi vastaanotolla, kun menet lääkärille, niin luottaisitkos hänen antamaan diagnoosiin? Minä en.

  Suuri resetointi on tulossa ja siitä riittäisi tutkivalle journalistille jonkin verran tutkimista: https://www.bitchute.com/video/9msmLcN0oFTr/ ja edelleen kannattaa tutkia tuota https://www.weforum.org/ sivustoja. sieltä saisi paljon hyvin juttuja… Vai onko tämä kaikki unta: https://www.youtube.com/watch?v=6z2iUd7J4jI

  // Stub:n kaveri

  Vastaa
 2. Italian CV-kuolemat eivät olleet CV kuolemia
  8.7.2020 16:29

  Ruumiinavaukset paljastivat että Italiassa todellinen kuolinsyy oli 5G:n aiheuttama Trhombosis keuhkotäuti, joka vain pahenee kytkemällä potilas hengityskoneeseen. 5G, väärä diagnoosi ja hoitovirhe tappoivat. CV19 oli lavastettu kuolinsyy tai väärä oletus ilman tukevia faktoja. Nyt kun Britit irtautuvat
  valekuninkaalliseksi paljastetuista globaalin maailmandiktatuurin tavoittelijoistaan, vaikuttavat Brittien korona-uutiset olevan ilmeinen saveverho verhojen takaisille tapahtumille.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top