Brittilehti uutisoi Laura Huhtasaaren puheenvuoron EU-parlamenttissa

Brittilehti Express nosti eilen uutiseksi Laura Huhtasaaren puheenvuoron europarlamentissa, liittyen Euroopan Unionin suhtautumiseen britteihin Brexitin jälkeen.

Laura Huhtasaari tuomitsi puheenvuorossaan EU:n pyrkimyksen estää Britanniaa ottamasta takaisin rajojensa, lakiensa ja kalavesiensä hallintaa. Suomalainen Euroopan parlamentin jäsen arvosteli Brysseliä, ja kehotti EU:ta ”katsomaan peiliin”. Hän huomautti, että ”Yhdistynyt kuningaskunta on jo tehnyt 60 kauppasopimusta”, lisäten: ”Olen todella kateellinen briteille.” (Express 18.12. 2020)

Lehti siteeraa Lauraa: ”Miksi EU on niin houkutteleva, että Norja ja Sveitsi eivät halua siihen liittyä?” ”Miksi Yhdistynyt Kuningaskunta haluaa lähteä? Onko EU katsonut peiliin nähdäkseen todella, mitä tapahtuu?” ”Yhdistynyt kuningaskunta on jo tehnyt 60 kauppasopimusta, mutta näyttää siltä, ​​että niiden tekeminen EU:n kanssa on mahdotonta.” ”He (britit) haluavat ottaa takaisin rajojensa, lakiensa ja kalavesiensä hallinnan.” ”He haluavat myös olla vapaita EU:n tuomioistuimesta. Se on ilmeistä, koska Yhdistynyt Kuningaskunta haluaa olla itsenäinen suvereeni valtio.”  ”EU sanoo usein, että jos poistut tästä EU:n paratiisista, sinun käy huonosti. Meidän on lopetettava tulevaisuuden pelkääminen.” ”Olen kadehtinut brittejä, koska he voivat nyt todella tehdä jotain maailmassa.”

Express luonnehtii Huhtasaarta euroskeptikoksi.  Lehti mainitsee myös Huhtasaaren puhuneen äskettäin Helsingissä mielenosoituksessa EU-jäsenyyttä vastaan.  Suomalaisten MEP:ien puheenvuorot saavat yleensä niukasti julkisuutta eurooppalaisessa mediassa.

 

8 Comments

 1. Muuttuispa tää touhu ja pian
  19.12.2020 18:23

  YLE:n kuuluisi myös uutisoida näistä puheista ja mielipiteistä. Mutta ei, koska YLE on vihervasemmistolainen eli siis kommunistinen, joka kannattaa globaalia kommunismia ja kansojen orjuutusta.

  Laura ja Teuvo ovat Suomen ainoat hyvät mepit tällä hetkellä.

  Vastaa
 2. Merceeri
  19.12.2020 18:53

  Onko Suomenuutisten toimituksellinen linja (jotenkin) ristiriidoissa Laura Huhtasaaren kanssa, enemmänkin kuin tässä yhdessä asiassa, kun sitä ei kiinnosta julkaista Huhtasaaren mielipiteitä näin tärkeässä asiassa pätkääkään? Laura Huhtasaarihan ensimmäisenä politiikkona – IKINÄ – otti puheeksi 1990-luvun laman AIHEUTTAJIEN aikaansaamat positiiviset seuraukset pankeille… versus hirvittävät negatiiviset seuraukset 10tuhansille suomalaisille ihmisille, yrittäjille -ja perheille.

  Kysymys: Oliko tämä Laura Huhtasaaren sanomana joidenkin takapirujen mielestä liikaa? Keikuttiko Laura Huhtasaari liikaa venettä? Miksi Laura Huhtasaari saa keikuttaa venettä Britannian, muttei Suomen puolesta?

  Ps. Monet Huhtasaarta äänestäneet pahoittivat mielensä, kun Suomenuutiset sensuroi ylläolevissa asioissa Huhtasaarta tukeneet mielipidekirjoitukset Suomenuutisten alustalta.

  Vastaa
 3. Pate
  20.12.2020 00:32

  Totta. Minusta PS:n tulevaisuus on Huhtasaaren ja Purran osalta ns betonoitu. Halla-ahpareo on jäätävän hyvä. Mutta. Purra ja Huhtasaari.

  Vastaa
 4. Brittihallinto on fiksumpi kuin Suomen
  20.12.2020 11:05

  Totuushan on että eu-mailla on yhä edelleen ETA-sopimus jolla voidaan käydä keskinäistä kauppaa kuten EU:ssakin. Ja nyt kun britit lähtivät, niin ne pääsivät yhteisveloista ja -vastuista kuin koira veräjästä. Me muut saimme niskoillemme brittienkin velat ja vastuuus.

  Oliskos nyt jo aika lähteä? Toisaalta, Suomen päättäjät ovat vaan niin tyhmiä että eivä älyä tehdä aloitetta EU:sta eroamiseksi.

  Vastaa
  1. Kalergi-suunnitelma
   20.12.2020 14:16

   Monelle kulttuurimarksismilla ja rappioliberalismilla mädätetylle, selkärangattomalle petturipoliitikolle EU-diktatuuri tarjoaa hillotolpan.
   EU-diktatuurilla on Neuvostoliiton mallin mukainen hallintorakenne, johon kuuluu mm. se, että europarlamentilta PUUTTUU demokratialle olennainen LAKIALOITEOIKEUS.

   Vastaa
 5. näinseon
  20.12.2020 14:05

  Suomen mediat pelkää että Laura Huhtasaaresta tulee Suomen presidenti j asiitä tulee jos se menee presidenti kisaan ?

  Vastaa
 6. Urho
  20.12.2020 14:21

  Itse näen PS:t teatteriseurueena, jonka tehtävä on toimia vihollisen asettamana varoventtiilinä. Joukossa on / on ollut vilpittömän hyviäkin yksilöitä mutta nämä pääsääntöisesti harjataan ulos tai pakotetaan käsikirjoitukseen, aisan yli ei potkita.

  Hallis jauhottelee muita puolueita mutta pettää kriittisissä asioissa. Lopputulos on sama kuin muiden puolueiden ajamana mutta hieman hitaammin ettei isänmaallisten kipukynnys ylity. Vastaanväittäjät kerätköön kymmenen kohdan listan, miten PS on edistänyt suomalaisuutta ja suomalaisten hyvinvointia muuten kuin korulauseilla.

  Muuan ajattelija virkkoi joskus että kaikki puolueet korruptoituvat, kun ne astuvat eduskuntatalon ovesta sisään. Paha on vastaankaan väittää. Eräs toinen puolestaan totesi että petturit ovat vihollista vaarallisempia.

  Vastaa
 7. Merceeri
  20.12.2020 17:36

  Urho
  20.12.2020 14:21

  ”Itse näen PS:t teatteriseurueena, jonka tehtävä on toimia vihollisen asettamana varoventtiilinä.”

  On totta, että puoluelehti SuomenUutisissa käsitellään aiheita, joista mielipidekirjoitukset herkkääkin herkemmini sensuroidaan…vaikka kirjoitus olisi laadittu kaikkien hyvien tapojen mukaisesti. Erityisesti sensuroidaan _MUILLE PUOLUEILLE_ haasteellisia aiheita? Näitä aiheita ovat olleet mm:

  -1990-luvun lama ja Koiviston konklaavin tekemisten arvostelu (Koiviston, SP:n, SDP:n, Kepun -ja Kokoomuksen politiikan arvostelu – inhimillisen kärsimyksen näkökulmasta), johon Huhtasaari otti voimakkaasti kantaa vaatimalla ”totuuskomissiota” selvittämään vastuullisten poliitikkojen ja virkamiesten rikosoikeudelliset vastuut.
  Ps. Ilmankos Laura Huhtasaari ”pääsi” Brysselin koneeseen?

  -jättimäisen, tarpeeseen ja kansalaisten maksukykyyn nähden 5kertaisen julkishallinnon eli byrokratian leikkausehdotukset sensuroidaan lähes aina. Poikkeuksiakin pääsee joskus läpi – ilmeisesti vahingossa?
  (Vaikka jo fiksumpi teinikin näkee, että 5kertaisessa hallinnossa ei ole taloudellisesti mitään järkeä). Toki saman ovat huomanneet sekä vasemmiston että ns. äärioikeiston aktivistinuoriso larppaajat, joita johtaa muutama poliittisesti agendaltaan outo kummajainen, mutta hepä näkevätkin siinä JÄRKEÄ, koska se tällä hetkellä mahdollistaa heidän politiikassa rettelöintinsä, sekä hamaan tulevaisuuteen luvatut työpaikkansa julkisella sektorilla tai sen rönsyissä – eli rahalla saa ja hevosella pääsee!

  -erityisesti SuomenUutisissa ei saa arvostella feikki äärioikeistoa, ja missään nimessä ei saa sanoa, että he ovat vain reppanoita larppaajia. Ja huom! Jos nämä olisivat aitoja, niin jopa eräs ex-presidentti liikkuisi ulkona panssariautosaattueessa, näistä pienemmistä punakilkutin nilkeistä nyt puhumattakaan!

  Ps. Jos asiat ovat sitä, miltä ne nyt sensuroinnin osalta näyttävät olevan, niin luulisi muutaman fiksumman persun jo ehdottaneen asioiden korjaamiseksi jyrkkiä toimenpiteitä, koska ilman tehokasta katumista lue; ”harjausta” voi tulla persuista mieleen: that the next thing you just fuck is the great team manager’s money!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top