Budapestissa suurmielenosoitus Suomen lähetystöllä Päivi Räsäsen puolesta

Kansanedustaja Päivi Räsäsen huominen oikeudenkäynti, Raamatun siteeraamisesta, sai sunnuntaina huomiota Unkarin pääkaupungissa Budapestissa.

Kuva: Susanna Albert.

Suuri joukko budapestilaisia, yli 3000, kokoontui Suomen suurlähetystön edustalle sunnuntaina (13.02.) osoittamaan tukeaan kansanedustaja Päivi Räsäselle, ja puolustamaan uskonnonvapautta. Oikeudenkäynti Räsästä ja Raamattua vastaan jatkuu huomenna Helsingin käräjäoikeudessa.

Päivi Räsäselle runsaasti kansainvälistä tukea

– Olen kiitollinen runsaasta tuesta sanan- ja uskonnonvapauden puolesta niin kotimaasta kuin kansainvälisesti. Lukuisat kirkkokuntien johtajat eri maista ovat ottaneet yhteyttä ja ilmaisseet tukensa. Sanan- ja uskonnonvapaus ry. on kertonut järjestävänsä mielenilmauksen oikeustalon edessä (14.02.) klo 11.30 alkaen, kertoo kansanedustaja Räsänen.

Räsänen ja piispa Juhana Pohjola, jota on kanssasyytettynä hänen syytteenalaisen pamflettinsa julkaisemisesta ja saatavilla
pitämisestä, ovat saaneet tukea mm. kymmeneltä Yhdysvaltain kongressinjäseneltä, josta Fox News on kertonut. 


Videointi: Ultrahang.

Luettavaa:

Päivi Räsänen tänään syytettynä käräjäoikeudessa (VIDEO)

Kansanedustaja Päivi Räsänen: Syyttäjän tiedotteessa on karkeita vääristelyjä ja virheitä

3 Comments

 1. Obelix
  13.2.2022 22:26

  ”Budapestissa suurmielenosoitus Suomen lähetystöllä Päivi Räsäsen puolesta.” Jaahas vai niin, mutta sitten kysymys: Onko Suomen valtamediaa näkynyt Budapestissa paikan päällä TV-lähetystä valmistelemassa, tai muuten vaan asian tiimoilta unkarilaisten huonoa kristillistä käytöstä taivastelemassa?

  Ps. On se ihme ja kumma, kuinka unkarilaiset eivät osaa samaistua reaalisosialistiseen ajattelumalliin yhtä intensiivisesti, lue; kroonisen patologisesti – kuin heidän suomalainen veljeskansansa – vaikka he olivat useita kymmeniä vuosia kommunismin keskiössä, siellä rautaesiripun suojissa?

  Vastaa
 2. Tehdäänkehitysmaayhdessä
  13.2.2022 22:31

  Pressasta lähtien hienoa porukkaa nuo unkarilaiset . Ihan toista maata kuin suomalialaiset. No ei sentään kaikkia haukuta, suurinta osaa vaan .

  Vastaa
 3. Puolueeton
  14.2.2022 11:13

  Ei ole helppo tuomareittenkaan tehtävä. Mahtavatko kiitellä valtakunnan syyttäjää vaativan haasteen luomisesta. Katkaisevatko tuomarit satoja vuosia kestäneen kristillisen kulttuurin jatkumisen ja vaihtumisen vihervasemmiston haaveen toteutumiseksi ja luonnonmukaisuuden vastaiseksi pride kulttuuriksi. Puolustan kulttuurin luonnonvastaisuutta sillä, ettei se johda lisääntymiseen, joten sitä ei tule pitää mainostettavana kulttuurisuuntauksena.

  Venäjällä tämä on tajuttu, seksuaalista poikkeavuutta ei tuomita, mutta sen mainostamista ei hyväksytä. Islamismissa mennään liian pitkälle luonnottomuuden torjumisessa, kun seksuaalisesti poikkeavia surmataan. Seksuaalisesti poikkeavien sallittakoon elää oloissaan kaikessa rauhassa, mutta nämä eivät saa vaikuttaa näkyvästi muiden elämistapoihin.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top