Bye-Bye BLM: Valkoinen Talo irtisanoutui radikaali-demokraatin ”Defund Police!” -vaatimuksesta

BLM on tehnyt tehtävänsä, BLM saa mennä.” -Näinpä se näyttää nyt käyvän. Michiganin radikaalidemokraatti, muslimitaustainen Rashida Tlaib,  joka oli yksi edellisen presidentin Donald Trumpin nimeämästä kiusankappaleiden nelikosta,  jota hänen mukaansa ei Amerikassa kaivata, sai ämpärillisen kylmää vettä niskaansa Valkoisen Talon irtisanouduttua hänen ”Defund Police!” -lausunnostaan.

Michiganin osavaltion demokraatti-kongressiedustaja Rashida Tlaib jakoi kannanottonsa twitterissä eilen:

Se ei ollut onnettomuus. Poliisitoimi maassamme on luonnostaan ​​ja tarkoituksellisesti rasistista. Daunte Wright kohtasi aggressiota ja väkivaltaa. Olen saanut tarpeekseni niistä, jotka hyväksyvät valtion rahoittaman murhan. Ei enää poliisitoimintaa, vankeutta ja militarisointia. Sitä ei voida uudistaa. (Rashida Tlaib 13.04. 2021)

Viimeinen lause, ”It can’t be reformed”, on suora samaistumisen ilmaus BLM– ja Antifa-extremistien ”defund police!” -vaatimukselle. Millään muulla tavalla lausetta ei voi järjellisesti ymmärtää.

Lausunnossaan kongressiedustaja Tlaib viittaa Minnesotassa äskettäin sattuneeseen tapaukseen, jossa 20-vuotias afroamerikkalainen Daunte Wright sai surmansa vahingonlaukauksessa pidätystilanteessa. Trumpin nimeämiin hankaliin naispoliitikkoihin kuuluu myös Ilhan Omar samasta osavaltiosta. Omar on myös muslimi ja mielipiteiltään demokraattien radikaaleimmasta päästä.

Presidentti Joe Bidenin tiedottaja Jen Psaki ilmoitti aikailematta presidentin olevan eri mieltä kongressiedustaja Rashida Tlaibin twiittistä, jossa hän vaati ”poliisitoiminnan, vangitsemisen ja militarisoinnin” lopettamista.

”Se ei ole presidentin näkemys”, Valkoisen talon lehdistösihteeri Jen Psaki sanoi vastauksena kysymykseen kongressiedustaja Rashida Tlaibin kommentista. ”Presidentin mielestä on olemassa välttämättömiä uudistuksia jotka tulisi toteuttaa, että vastuunalaisuus toteutuisi, ja että ihmishenkiä on menetty aivan liian paljon, että nämä perheet kärsivät ympäri maata, että musta yhteisö on uupunut jatkuvista uhista, joita he kokevat. ”

Presidentti Biden siis myötäilee niitä, jotka tuntevat huolta mustan väestönosan kokemuksista, mutta ei tue radikaalien vaatimuksia poliisilaitoksen alas-ajamisesta.

Rashida Tlaib, Ilhan Omar,  Alexandria Ocasio-Cortez ja nyt varapresidenttinä toimiva Kamala Harris olivat tämä kauhunelikko, jonka republikaanit ja konservatiivisesti ajattelevat amerikkalaiset kokivat joko radikaalin islamin tai vasemmistoradikalismin ”myyriksi” politiikassa. Tlaib on profiloitunut mm. suosittelemalla israelilaisten tuotteiden boikotoimista. Yhdysvaltojen kaupungeissa viime vuodesta alkaen suurta tuhoa aiheuttaneet BLM ja Antifa -liikehdinnät kokivat kauhunelikon myös tukijoikseen ja asiansa edistäjiksi. Yllyttäjiä he ainakin olivat, -Tlaib viimeksi 13.04. 2021.

Nyt näyttääkin siltä, että amerikkalainen establishment ei enää tarvitse radikaaleja Trumpin vastustajia eikä katuräyhääjiä? Rashida Tlaib ei ollut ymmärtänyt, että kehitys kehittyy. Hänelle oli jäänyt vanha levy päälle.

Trumpia vastustavaan kampanjointiin mobilisoidut elementit eivät ole enää tarpeellisia, kun valta on jo vaihdettu. Luultavasti patsaitakaan ei enää saa kaataa poliisin katsellessa sivusta?  Tapauksen pitäisi mietityttää kaikkia vasemmisto- ja oikeistoradikaaleja, -ja myös erinäisiä virkamiehiä jotka Ison Rapakon tälläkin puolella ovat kyykkineet ja polvistelleet joitain huonosti ymmärtämiään trendejä seuraillen.

Olette petettyjen porukassa.

5 Comments

 1. Allu Stubbidi
  14.4.2021 10:13

  Erittäin hyvin todettu ja toteen näytetty.

  Vastaa
 2. pöh
  14.4.2021 10:58

  Se ”poliisi rasismi” USA:ssa on pelkkä myytti joka ei kestä tarkempaa tutkimista.
  Varmasti on oikeaa rasismiakin niin kuin joka ainoassa maassa missä on erilaisia ihmisiä.

  Mutta mustaihoiset syyllistyy vakaviin rikoksiin USA:ssa monta kertaa enemmän kuin valkoiset, ja siksi joutuvat poliisin kanssa tekemisiin useammin.
  Poliisit myös suhtautuu jengiläisiin erilailla kun johonkin talousrikollisiin.
  Todellisuudessa jos tilastoja katsottaisiin ilman puolueellisia silmälaseja, niin valkoihoisia ampuu poliisit paljon useammin kuin mustia.
  Se taas johtuu siitä että poliisit ei oman turvallisuudenkaan ollessa vaarassa enää nuskalla mustiin kohdistaa voimakeinoja, koska muuten olet koko maailman silmätikkuna ja rasistiksi leimattuna.

  Vastaa
 3. pöh
  14.4.2021 11:09

  Ja sekin pitäisi kertoa paljon, että joka ainoa poliisin ”tappama” mustaihoinen on ollut sarjarikollinen, huumeidenkäyttäjä, raiskaaja, tappaja, jengirikollinen jne..
  Eikö tosiaan löydy yhtä joka olisi rehellinen kansalainen?
  Valkoisista tulee kyllä heti mieleen somali poliisin ampuma valkoihoinen nainen.
  Nainen kuuli talonsa viereiseltä kadulta huutoa ja soitti hätänumeroon kun musta mies raiskasi naista kujalla.
  Somalipoliisi tuli paikalle ja ampui hätänumeroon soittaneen yöpaidassa omalla pihallaan olleen naisen omalle pihalleen.
  Paloiko puoli kaupunkia ja huudettiin rasismia?

  Vastaa
 4. Mitäs nyt?
  14.4.2021 12:51

  No mutta nythän Amerikan yhdysvalloissa kaikki pitäisi olla hyvin kun siit inhasta Trumpista päästiin. Miksi sielä siis yhä mellakoidaan?

  Vastaa
 5. juha II
  14.4.2021 16:45

  HAH HAH HAA!!! Tässä nyt nähtiin eräs puhtaimmista esimerkeistä, kuinka hyväuskoisia idiootteja käytetään hyväksi! Tämän tiesi ja näki kaikki selväpäiset ihmiset, joilla on riittävän kyyninen luonne ja ikääkin on kertynyt likipitäen ”wanhaksi pieruksi” asti tässä kupruisessa maailmassa!

  Näin tulee käymään myös muslimien suhteen niiden, jotka saavat heistä ”rikkautta”, ääniä vaaleissa, maailman parantamisen kiksejä ja seksiä.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top