Caruna tärveli muinaiskohteen Inkoossa

Inkoon Ingansbäckissä lyötiin sähkötolppa pystyy keskelle pronssikautista hautaröykkiötä, ja tunnettu muinaismuisto ja tutkimuskohde vaurioitui.

Mikael  Koskivirta kertoi Extralle, että arkeologi kävi paikalla toteamassa virheen tapahtuneen tolpan asennuksessa. Jokaisen muinaismuiston lähelle tolppaa rakennettaessa tai uusittaessa energiayhtiön pitää konsultoida Museovirastoa ensin, eikä Caruna ole tehnyt näin Ingansbäckin tapauksessa. Museovirasto on pyytänyt asiasta selvitystä sähköyhtiöltä.

Uusittu tolppa on 70-luvulla asennettu. Museovirasto ei olisi antanut lupaa uuden tolpan asentamiselle kyseiseen paikkaan.

Kuvat: Mikael Koskivirta.

5 Comments

 1. Terhomatti Hämeenkorpi
  22.7.2021 18:23

  Saatanan Caruna !!!!! Vaikka en ole ollut sen asiakas (= ryöstön kohde) enää viiteen vuoteen, se silti lähettää minulle tietoja mm. sähkökatkoksista. Ja yhteyttä ei saa sinne muuta kuin muutaman tunnin päivässä kalliiseen puhelinhintaan. Saatanan rosvo, perkele !!!

  Vastaa
 2. Snif
  22.7.2021 18:47

  Caruna on täysi roistofirma muutenkin joten eipä ihme että nuo ei paljoa kato mihin tolppansa ulostaa.

  Vastaa
 3. Puolueeton
  22.7.2021 22:16

  Jos valtio olisi kansalaisia kunnoittava, se ottaisi Carunan hallintoonsa. Ei tietenkään ole, koska nykyinen ulkoministeri sopi sähkönjakeluyhtiön myynnistä Carunalle. Voisi paljastua kaiken lisäksi mahdolliset myynnistä koituneet edut virkamiehille.
  Miten muutoin voisi ymmärtää valtion hallitseman omaisuuden myyntiä ulkomaisille sijoittajille. Keksiikö joku muu todellisen syyn? Kuka uskoo kerrotuihin selityksiin kaupan hyödyllisyydestä suomalaisille?

  Vastaa
 4. Huru-ukko
  22.7.2021 22:21

  Muinaismuiston tärvelemisestä saatanan suuri lasku carunalle. Saisi edes hiukan takas niitä rosvottuja rahoja. Jos meeikäläinen tekisi moisen niin hyvä ettei lusimaan joudu. Tietysti nytkin olisi hyvä jos carunan maajohatjan veisivät istumaan, vaikka edes viikoksi. Olisihan se hyävä alku kuitenkin.

  Vastaa
 5. juha II
  23.7.2021 00:52

  Yhtiön omistaa piip kansa!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top