Ceutaan raja-aidan yli rynnänneet turvapaikanhakijat käyttivät poliisia vastaan polttoaseita

Peli kovenee Espanjan afrikkalaisten enklaavien, Ceutan ja Melillan, rajoilla: Varhain torstai-aamulla (26.07.) noin 600 afrikkalaista kiipesi raja-aidan yli Ceutaan, käyttäen rajapoliiseja vastaan omatekoisia tuliaseita, joista Die Welt käyttää nimitystä ”Flammenwerfer”.  Se tarkoittaa ”liekinheitintä”. Kuvasta päätellen esineet olivat jonkinlaisia pulloja, joista saattoi ruiskuttaa palavaa nestettä lähietäisyydelle.

Polttoaseiden lisäksi rajanylittäjät olivat varanneet mukaansa sammuttamatonta kalkkia, joka vettä sisältävään kohteeseen -kuten ihmiseen- osuessaan kuumenee voimakkaasti, ja on vaikutukseltaan syövyttävää ja polttavaa. (Jatkuu twiitin jälkeen.)

Afrikkalaiset Eurooppaan-pyrkijät ovat siis asennoituneet nyt aiheuttamaan vammauttavia ja jopa kuolemaanjohtavia vaurioita rajaa vartioiville viranomaisille.  Tilanne on siis nyt uudella vakavammalla levellillä.

Weltin mukaan 15 poliisia ja 16 maahanmuuttajaa on otettu sairaalaan rajavälikohtauksista, ja 132 rajanylittäjää on saanut eriasteisia vammoja piikkilangasta ja muista esteistä. Luvut ilmoitti Espanjan Punainen risti Ceutassa.

Ceutan ja Melillan espanjalaiset erillisalueet Marokossa ovat saaneet kyseenalaista kuuluisuutta näistä kiipeilykuvista:

Seuraava video on uutistoimisto RT:n jakama. Se on päivätty tänään, ja kuvattu Ceutassa. Sisäministeri Mykkänen toivoo Suomeen 10 000 maahanmuuttajaa, paikkaamaan työvoimapulaa tms.

Asiasta kertoi Die Welt 26.07.2018.

 

1 Comment

  1. Stadinknditoo
    29.7.2018 08:20

    Kunkahan nuo selviävät suomeen saakka. No ehkä myi kakkanen järjestää kuljetuksen..ruotsin kautta pikarahtina Tornioon😎..jossa matubusnestä pyörityävät kokoomus ym.kaverit jo odottavat lahje märkänä. pm.Juha Sipulille pikku vinkki. Odotettavissa on siivousfirna buumi ,sillä nämäkään mölisijät eivä itse siivoa jätöksiään,joten kantsii duunaa omat ja valtion taseet töihin..pikku provikalla tietysti..hallintarekisteri bulvaanien kautta. Kuuma on kesä..ja toivottavast tulee oikein helvetin kovaa pakastalvi..näille mustille tuövoima markkina reserveille. VVMP😎👍

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top