Convoyt jatkuivat viikonloppuna maailmalla, Helsingissä rauhallisissa merkeissä (VIDEO)

Kanadalais-lähtöinen Convoy-mielenilmaisujen ketju jatkui eri puolilla maailmaa lauantaina ja sunnuntaina. Helsingissä on jo usean päivän osoitettu mieltä ilman ristiriitoja poliisin kanssa.

(Kuva: Convoy-Finland 2022, fb)

Sunnuntaina Helsingin Convoy-Finland -tapahtuma toteutui Kansalaistorilla, ja autoletkan kierroksena kaupungilla. Ensimmäisiä tapahtumapäiviä leimanneet häiriöt näyttävät jääneen pois, mutta mediasta ei kuulunut kommenttia, että ”suurin osa mielenosoittajia oli rauhanomaisia”. Toki niin oli myös perjantaina 04.02., mutta ei em. kommenttia kuultu silloinkaan.

Pääteema maailmalla koronarajoitukset

Convoy-tapahtumat ovat olleet koronarajoituksiin tyytymättömien tähän asti poliittisesti vähemmän aktiivisten ihmisten mobilisaatiota. Toisin paikoin, kuten Suomessa, missä liikennepolttoaineiden hinnat ovat poikkeuksellisia, vaatimuksiin on liitetty esm. polttoaineveron alentaminen, mikä eräissä maissa on toteutettu ilman mielenosoituksiakin. Kokoontumisrajoitusten purkamista on myös tapahtunut, mm. Suomessa.

Australiassa Koronarajoitukset ovat olleet poikkeuksellisen tiukkoja, joten niitä on vastustettukin aktiivisesti:

Ottawa, Kanada sunnuntaina:

Video kuvattuna sunnuntaina 13.02. Helsingissä, Convoyn autoletkassa mukana ollen:

Luettavaa:

  • Yle 13.02. 2022,

1 Comment

  1. jari turpeinen
    13.2.2022 20:53

    kiitosta asiaan vaikuttaneille, myös ne hyvät taivaalliset ymmärryksen tuojat tarvittaessa luoksenne,jokaiselle omansa. mehtätien sivulla ihmetellään,,

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top